Brother HL-1212W

Brother HL-1212W

 • Dokumentstorlekar som stöds: A4, A5, B5, ANSI A (Letter)
 • Gränssnitt: USB, Bluetooth, Trådlöst nätverk
 • Kommunikationsstandard: AirPrint, GDI
Rank 6 i Laserskrivare
Jämför pris på alla Brother Laserskrivare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Brother HL-1212W

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-30
  A
  Antons_tankar(5 omdömen)
  Snabb och välfungerande! Negativt möjligen att jag tyckte att den var lite svår att installera med WIFI och USB sladd ingick ej utan det var jag tvungen att köpa till. Använder den med sladden och då funkar den fint! Tar liten plats och är lätt att gömma undan.
  2015-01-29
   F
   Fuertas(24 omdömen)
   Oerhört nöjd. Bra pris, tar liten plats. Allt fungerar så som man tror och tycker det ska fungera. Enkelt att få igång det trådlösa. Lätt att få igång på flera datorer med olika operativsystem. Behövde ta hem en app för att kunna använda mobilen, men även det gick lätt. Några sekunders uppstart, men sen går själva utskrifterna oerhört snabbt! Lätt att ladda toner. Instruktioner, installationer och program på svenska!
   2015-01-25
    m
    matsconny(1 omdöme)
    Lätt att installera, bra och snabba utskrifter. Fungerar utmärkt trådlöst med Air produkter. Svårt att tänka mig att man kan få en bättre skrivare under tusenlappen.
    2018-02-01
     R
     Rokit4
     Fungerar tillräckligt bra med usb. Bara det är att när skrivaren bara har en knapp och en wifi-knapp står det självklart att det är problematiskt att ansluta den till Wi-Fi-routern. Försökte allt som möjligt i användarhandboken, nedladdad applikation som sökte på nätet för lite hjälp. Brother-programvaran hittade inte skrivaren. Är många som har problem med att ansluta detta till wifi. Men jag försökte inte med wps som jag tror kommer att fungera. Ett ordentligt handikapp utan skärm och menyknappar på skrivaren. Till exempel, köp en skrivare i 2000 eller 3000-serien för Brother eftersom de har visning och meny och gör wifi-anslutning till ett spel. Inköpte Brother HL-L2375DW istället och är ganska nöjd, för några dollar mer får du Duplex, nätverksanslutning, snabbare utskrift, pappersfack, etc. Är lite djupare men 1212w måste man ha skott ut pappersfacket och hämta lådan för det färdiga papperet så det är inte så liten i praktiken. Det är också dyrt prissatt i Norge på Elkjøp på 1300kr och kostar £ 90 i Storbritannien.

     Google