Makita HR2470FT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Makita Borrmaskiner & skruvdragare (374)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  Gör verkligen jobbet galant. Bra känsla. För Perfekt betyg hade det varit samma prestanda och känsla men i ett litet smidigare format.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Grymt nöjd, gör enkelt jobbet även i jobbiga betongväggar. Glöm dock inte att bra borr är lika viktigt. I vår kampanjdeal ingick Makitas egna borr, vilka gjorde köpet komplett. Aldrig mer våndas inför betongborrning. Håller med i att den är lång, vilket försvårar i trånga utrymmen. Men detta har inte stört mig.
  5 år sedan
 • Bra
  Bra och robust maskin. Med bra borr så har jag inte haft några problem med några betongväggar, har även gått igenom armering snabbt när den stött på sådan. Har använts för borrhåll mellan 5 och 24 mm.

  Bra precision på borren, dvs den vobblar inte som det kan göra på en sämre maskiner, vilket medför att borrhålen håller sin dimension. Ett stort plus vid borrning av håll för plugg och dymlingar.

  Går även att använda för enklare bilningsarbeten

  Den stora nackdelen som drar ned betyget är att den är lite för lång och relativt tung vilket medför att den kan vara otymplig och att den inte är någon höjdare i trånga utrymmen.
  5 år sedan