Microsoft Xbox One 500GB (inkl. Kinect)

Microsoft Xbox One 500GB (inkl. Kinect)

 • Inbyggd lagringskapacitet: 500GB
 • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
 • Lanseringsår: 2013
Rank 292 i Spelkonsoler
Jämför pris på alla Microsoft Spelkonsoler
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Xbox One 500GB (inkl. Kinect)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Inbyggd lagringskapacitet: 500GB
 • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
 • Lanseringsår: 2013

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 41 omdömen

Sorterat efter datum
2016-01-29
  s
  socke(4 omdömen)
  Seg och tråkig konsoll med mycket buggar, med mest en massa pc-konverteringar. Kinect blev en flopp, och därför plockade MS bort den. Köp hellre en Wii U, massor av äkta spelglädje, samt riktiga Exklusiva spel!
  2014-04-27
  Redigerades 2016-01-28
   Samsound(113 omdömen)
   Nyskapande och bredare underhållning när den är som bäst. Saknar ett fåtal saker personligen. Men har annars stort utbud av spel . Riktigt nöjd
   2016-01-20
    I
    Ian_Superfly(34 omdömen)
    Finns ingen anledning att köpa Kinect om du bor i Sverige. Du tvingas då ställa om Xboxen till Engelska, vilket i och för sig är OK för de flesta av oss, MEN, idiotin slutar inte där. För att använda Kinect måste du även byta plats för var du befinner dig och då ryker Microsoft Store, nedladdningsbart innehåll (de fria spelen) från Gold etc etc. Du kan komma runt via trixande från PC etc men faktum är att en Xbox i Sverige inte funkar med Kinect (det är ren lögn på Microsofts svenska sida som f.ö. verkar översatt i Google Translate??). Vad gäller själva Xboxen så kan ni läsa min Review för vanligt Xbox 500GB (kontentan är: köp PS4 som är en ärligare produkt).
    2014-08-29
    Redigerades 2015-09-02
     smörgås(115 omdömen)
     fasen så roligt det är! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Varför -5 på mitt omdöme?? Ps-fans?? Nu efter över 1år med konsolen så måste jag säga att den gett mig väldigt mkt glädje men är inte mkt för media funktionerna i den då den är så väldigt begränsad. Spelmässigt så är den mkt bra och stabil. Haft lite bekymmer med frysningar mm men i överlag helt ok. Värt att nämna att jag är med i preveiw programmet. Kontrollen är ju som vanligt från Xbox perfekt men nu med Sonys dual shock 4 så har dom konkurrens. Feedbacken i trigger knapparna är coolt att man känner i bilspel å när man skjuter i fps. Kinect funkar helt utan anmärkningar men så dåligt att tal funktionerna inte funkar när den står på svenska. Ljudnivån ur den är mkt bra. Man märker inte ens att den är igång. Det gör att storleken på den blir lite förlåten. Har ps4a nu med å känner nog att xboxet kommer bli lite bortglömt
     2015-05-04
      S
      Saze(5 omdömen)
      Väldigt bra konsol! Använder den som mitt mediacenter för mitt hemmabiosystem med kinect. Mitt surround system fungerar nu bättre än tidigare med Xbox. Märkt av det främst när jag kollar på netflix. Var lätt att sätta upp, är enkel att använda och fungerar över förväntan. Med en enkel "Xbox on" sätter den på min projektor, receiver, tv-box och självklart också Xbox. Annan röststyrning är också väldigt praktiskt. Har spelat Dance central och Halo, och båda spelen fungerar väldigt bra. Handkontrollen känns bra i handen och Kinect har fungerat fläckfritt när man dansar. Kan varmt rekommendera konsolen!
      Sida 1