Intel Core i7 3770K 3,5GHz Socket 1155 Box

 Lägg i lista  Jämför
Boxad upplaga av Core i7 3770K, en fyrkärnig processor ur Intels efterlängtade Ivy Bridge-serie. Denna modell har en klockfrekvens på 3,5 GHz, är byggd på 22nm-teknik och har 8 MB L3-cache. Lanserad 2012. Stäng
Boxad upplaga av Core i7 3770K, en fyrkärnig processor ur Intels efterlängtade Ivy Bridge-serie. Denna modell har en klockfrekvens på 3,5 GHz, är byggd på 22nm-teknik och har 8 MB... Läs mer
Jämför pris på alla Intel Processorer (986)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.32)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Uppgraderade ifrån en i5 2500K @ 4.8Ghz.

  Kör nu denna i 4.5Ghz (med en H100i) och den rullar på riktigt bra.

  -2 stjärnor pga att min prolle inte verkar klocka mycket högre än 4.5Ghz och för att den kostade en hel del när jag valde att uppgradera (ganska sent).
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Kört den på 4.4Ghz i 3 år nu och den verkar ta allt än:) (Kör den på H100i)
  9:a pga den billiga kylpastan och stockkylaren
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har visst missat att sätta betyg på denna gamla proppen så får väl göra det bara för att. Kör fortfarande med en och har aldrig haft några problem. Väldigt nöjd.
  En stjärna bort för att den kostade en hyfsad slant när jag köpte den.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Inget att klaga på. Klockar bra och man bör byta ut fläkten om man ska klocka. Bara testat min i 4,4 GHz men garanterar att den klarar högre med rätt kylning och volt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  bra och snabb processor som klarar allt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Det finns inget att klaga på... än i alla fall...
 • Perfekt
  4 år sedan
  Superstabil prolle som rullar på utan problem. Kyler den med en passiv vattenkylare och når trots detta aldrig några oroväckande temperaturer. Rekommenderas solklart :)
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Har den sittande på en Asus Maximus V Gene och det har fungerat bra med vissa undantag, har kört en del rendering av video och den är snabb, men jag föredrar nog ändå att köra Premier Pro via grafikkortet istället då den processorn blev hyfsat varm.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Fick lite för hög temp med Antec Kuhler 620 vattenkylning första gången tyckte jag. Jag smetade ut ett tunt lager med Artic Silver pasta. Så jag tog bort kylarn och rengjorde allt och gjorde om det. Andra gången så la jag bara en klutt i mitten och på med kylarn och det blev bättre.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kör den på ASUS Zabertooth Z77. Utan finlir får jag upp den i 4,5 Ghz. Med lite mer finlir nästan 4,7, men backade och kör den på 4,5, för är ingen egentlig märkbar skillnad i praktiken. Går förmodligen att klämma ur mer, men jag är nöjd. Videoredigering av amatörfilm i HD har blivit helt OK. Har extra stor kylare, dvs ej original. Även vid renderingar som tar 20 min går CPU för fullt utan nedklockning hela tiden, temperaturerna är mao låga även vid belastning på 4.5 GHz. Rekommenderas.
 • Bra
  4 år sedan
  Bra CPU, men jag får ta AMD:s sida med denna, FX-8350 är jämförbar med denna till mindre pris.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Supersnabb och pålitlig processor som med sina 8 logiska kärnor kortar av beräkningstiden hos komplicerade processer. Lätt att överklocka med rimlig överspänning samt kyla knäpptyst. Absolut inget att klaga på förutom kanske priset.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Vilken raket! Med phantecs 14 something kylare på och ett asus sabertooth z77 moderkort så jobbar processorn, då jag spelar battlefield3 i ca 29 grader!?! Idle är 21-22 grader. Jag har nu den snabbaste datorn jag någonsin haft! Rekommenderar den verkligen!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Den här känns som det självklara valet just nu, speciellt om man bygger i en ITX-låda då det fortfarande inte finns några mITX-kort med socket 2011. Med den här går det dessutom att överklocka och få till en riktig monstermaskin i miniformat.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Min första I7:a och vad ska man säga. Det fungerar mycket bra och är förbaskat svalt. Det ligger på ungefär 32c grader i idle och ungefär 40-45 max under load. Då har jag heller inte överklockat.

  Mycket bra processor när man ska jobba i redigeringsprogram som t. ex. After Effects, Sony Vegas och Pinnacle.

  Fungerar ju även utmärkt för spelande.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Mycket bra och prisvärd processor. Det finns egentligen inga skäl att gå upp till socket 2011 då den här räcker gott och väl för allt man kan göra med en dator.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Toppenprocessor
 • Perfekt
  5 år sedan
  Mycket fin processor! Används till att rendera samt livestreama gameplay som man spelar utan problem. Kan varmt rekommendera denna till alla!

  Tycker att slänga på en extra tusing från en i5 var värt alla dagar i veckan!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Finfina grejer!
  Första (eller andra) gången jag monterat cpu och kylning själv. Hade lite förvirring angående kylpasta som jag läst att man ska klena på mellan dessa två. Men hittade inget sånt i kartongen. Men det visade sig att det redan var påklenat på kylaren. Hittade ingen information om detta i manualen. Tur att youtube finns! :)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Vad annat kan jag säga än - Niiiiiice! Köp en FFS! =D
 • Perfekt
  5 år sedan
  precis som ''siXor'' säger väldigt bra processor och håller låga temps med 620:n dock är den runt 36 i load dvs konvertering på full load och även spel i bakrunden. tack vare integrerade grafiken och grafikkortet som jobbar tillsammans för att höja prestandan på grafiska loads !
 • Perfekt
  5 år sedan
  Utmärkt! Grymt bra och prisvärd processor! Använder den tillsammans med kylaren Antec Kühler H20 620 och ligger på ca. 40 i load. Ska testa klocka den sen när jag har tid.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Utmärkt,
  Men om du bara ska spela så är det inte värt att slänga ut en tusing till bara för att få Hyper Threading. Annars är jag extremt nöjd, prestandan är verkligen utklassande.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Bytte upp mig från min 1155 i7 2700k.
  Prestandamässigt märker jag inget, men det är utan tvekan en bra processor. Finns dock varianter som är mer prisvärda (i5).
  Men vill man ha det bästa så kostar det klart.

  Har du som mig mer pengar än förstånd eller behöver en bra processor för rendering osv. Köp denna.
  Om inte, nöj dig med i5.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Brutal processor. Tyvärr har de dock snålat in på kylningen men det är inte något man märker av, om man inte kör med tyngre överklockning så klart.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Gillar min. Brutalt snabb i grundutförande, Hyperthreading. Man får vad man betalar för, antar jag!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Vad man har läst sig till så har man hört mycket om att temperaturerna skulle vara nästintill skyhöga, men det kan jag inte hålla med om. Jag har förvisso inte överklockat den än, men min processor ligger på ca 35 grader vid vanligt arbete med datorn och då har jag endast processorfläkten igång (Thermalright Archon) som snurrar i ca 550-600rpm, alltså 35 grader helt utan att någon chassifläkt är igång. Sjukt snabb processor, inget snack om saken. Ångrar inte mitt köp av denna processor ett dugg.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Toksnabb rackare. Har klockat den till 4,2GHz (på ett MSI Z77A GD65-kort) och med en Nuctua NH-D14 på låg haslighet ligger den stabilt mellan 35 och 40grader i idle.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Synd att Intel har snålat vid tillverkning (kylpasta i heatspreadern), men det märks inte för min del just nu. Har ett Asus Z77 Deluxe-moderkort och det var inga problem att dra upp den till 4.4ghz, den går inte över 50 grader med en Noctua singeltornkylare.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är nöjd med min. Har inte några värmeproblem, men jag kör på stock. 60c i load. Den är snabb och Intel HD 4000 grafiken är hyfsat bra för att vara inbyggd grafik, trodde det skulle vara värre. Körde League of Legends i 2560x1600 @ Medium - 30-60 fps. Ska skaffa mig en billigare kepler när dom kommer ut men den inbyggda grafiken duger bra tills dess.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Grymt snappy CPU, fick en fin 4.1GHz överklockning på standardkylare.
  Mycket bra för animering, video rendering, musikproduktion, och presterar mycket bättre än min 2500K.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Kraft i överflöd, och klockor som det. Lätt 4GHz på luft.
  Med hjälp av den med en Corsair H60v2 och 100 @ belastning @ 4GHz är det stabilt vid 60 * C
  Stock kylaren kan bara kasta, det är inte ett skämt att tänka på ens.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Imponerande prestanda, men besviken på förändringen till TIM istället för utan flussmedel lod, eftersom temperaturen ökar mycket när på belastning och esp. när överklockade, kräver delidding och byte av TIM att minska temps. Till exempel: 4.5GHz OC = 93 grader Celsius - 4.5GHz OC efter byte IHS TIM med CoolLaboratory Liquid Ultra = 66 grader = 27 grader skillnad!