Logitech diNovo Edge (SV)

 Lägg i lista  Jämför
En idealisk partner till alla påkostade datorer, supertunna Logitech® diNovo EdgeT ger maximal skrivkänsla. Revolutionerande TouchDiscT med supersnabb sidrullning och pixel-precis kontroll gör alla styrplattor omoderna. Den tunna laddningsstationen tjänstgör också som underlag för tangentbordet. Arbeta längre tack vare Li-jon-batterier med längre drifftid, och säkrare med den trådlösa Bluetooth®-tekniken. Kombinera detta med världens mest avancerade mus, Logitech MXT Revolution, för en helt enastående datorupplevelse. Stäng
En idealisk partner till alla påkostade datorer, supertunna Logitech® diNovo EdgeT ger maximal skrivkänsla. Revolutionerande TouchDiscT med supersnabb sidrullning och pixel-precis... Läs mer
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Fantastisk bra tangentbord.
 • Perfekt
  2 år sedan
  förbeställde detta när det skulle komma till Sverige för en massa år sedan, funger lika bra idag som då, enda som gått sönder va av adaptern för laddning..

  Ett av de bästa mediatangentborden jag ägt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Jag köpte denna för 4 år sedan begagnad för 500:- och den håller fortfarande batteritiden helt suveränt. Laddar kanske en gång i månaden till en gång varannan månad, och då används detta flitigt.

  Angående att en del har tappat kontakten med blåtandsadaptern så upplevde jag samma sak, flyttade den bara till en annan USB port så va problemet löst (den satt nog för nära nåt annat i datorn som kunde störa ut den). Uppdatera drivrutinerna på ditt moderkort kan också vara en lösning.

  + Bra batteritid
  + Skönt tangentbord
  + Mycket funktionsknappar (zoom, viloläge, höja sänka volymen, mediaspelare m.m)

  - Kan bli lite kallt på aluminiumramen
  - gillar inte musplattan, den är för liten
  - scrollen kan va jobbig att få till ibland
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har haft ett sånt här tangentbord i många år och det fungerar fortfarande felfritt. Fastän jag har böjt bluetooth kontakten som medföljde. Batteriet håller i ca 2 månader och det är skönt att skriva på.

  Det enda som är tråkigt är att om jag laddar hårt över trådlösa nätverket så laggar tangentbordet, vet inte om det är så på alla trådlösa dock, de borde ju använda samma frekvenz, så det är svårt att hålla det emot detta underbara tangentbord i övrigt.

  Efter ytterligare några års användning så vill jag ändå sänka betyget en aning då det hänger sig på tangenter så den skrivs i 5-10 sekunder. Idag finns antagligen mycket bättre alternativ. (Batteriet håller än dock vilket är väldigt starkt!)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Bästa och snyggaste tangentbordet jag haft. Bluetooth fungerar för det mesta bra men tappar kontakt under några sekunder ibland. Musplattan blev jag van med snabbt. Stort plus att det finns en vänsterklick knapp på vänster sida av tangentbordet. Bra batteritid!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Jo nog är det väl fint och så men blåtanden jäklas lite nu och då och ibland tappar den oförklarligt kontakten. Super medans det funkar dock
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Jag har haft detta i flera år och tycker det är grymt bra. Snyggt, tunt, bra känsla i tangenterna, lång tid mellan laddningar och pekplattan funkar fint. Snyggt med touch-volym-reglage och multimedia-knappar som lyser upp i orange.

  Det är störande att det tar så lång tid för det att komma igång vid uppstart av datorn men annars så ser jag inga problem med det.

  Vissa påpekar att tangenterna slits, ja det stämmer delvis, på mitt är s och d lite nötta, efter flera års användning. Det är synd att det ska vara så svårt att få tag på ersättningstangenter.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Mycket nöjd med detta tangentbord! Alltid fungerat klockrent!
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Uppdaterat 2013-02-15

  Efter att skaffat ett nytt dinovo så inser jag att modellen dras med än större kvalitetsproblem än jag tidigare trodde. Senaste exemplarets tangenter slets snabbare än snabbast och bokstäverna A,S,D var borta omgående. Tangentbordet började dumma sig efter 1 års användning, där space, B, och N inte går att skriva (fungerar ej), ett välkänt problem för modellen. Därför dras ytterligare 2 stjärnor.

  .. Börjar nu fundera på att helt bryta med Logitech, deras tillbehör är stilrena men håller för dålig kvalitet.
  _____________
  Uppdaterat 2011-08-22

  Nackdelen med tangentbordet är att tangenterna nöts väldigt snabbt vid användning. Många av mina knappar är helt utan märkning, speciellt knappar man använder ofta så som A, S D osv.

  Tangenterna har också bytt utseende (slitna).

  Skulle vara bättre med hållbarare plast och därför dras två stjärnor för det ur betyget.

  Tidigare betyg__________________

  Till skillnad från MX Revolution, "världens mest avancerade mus" så är detta ett underbart tangentbord.

  Jag älskade mitt gamla diNovo tangentbord. Men detta är ännu bättre. Inga batteribyten LiIon-inbyggt, kort laddningstid och mer gediget .. finns mig veterligen inget bättre tangentbord.
  Flashigt är också musploppen (touchdisc) hur den lyser upp när man tar på den.. ser lite utomjordiskt ut. Ändrar man volym med volymjusteraren på tangentbordet genom att dra fingret på glaset.. så blinkar lampor likt ett landningsställ. Två fina features som inte syns på bilderna.

  !0 / 10 för klockrent och extremt väldesignat tangentbord.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  MYCKET dåligt. Tappar ofta kontakten med mottagaren 1.5 m bort. Gärna samtidigt som man trycker pil ned för att scrolla på en hemsida så att den fortsätter scrolla tills dess att tangentbordet kopplat upp sig självt igen.

  Jag hade såklart högre förväntningar med tanke på priset.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Snyggt och smidigt tangentbord väldigt bra batteri tid. Priset OK. Hoppas att det kommer att finnas kvar på marknaden ett bra tag.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft 2 st tangentbord i över 5 år nu, inte lyckats göra sönder något, älskar layouten, antagligen för att jag är så van så jag klarar knappt sitta vid något annat tbord, saknar självklart keypad, dock så behöver man inte sitta så mkt isär med händerna då tbordet blir smalare vilket gör mkt för ergonomin. Blir smutsigt hur lätt som helst. Snyggt när det är rent (vilket är sällan).
 • Perfekt
  5 år sedan
  Riktigt smidig och fungerar klockrent
 • Dålig
  5 år sedan
  Snyggt tangentbord som tyvärr inte levererar.

  När det väl fungerar så tycker jag att det fungerar bra men allt för ofta sitter jag med tappad kontakt och får trycka på "connect" knapparna på tangentbordet samt usb-stickan. Tyvärr fungerar inte alltid Connect functionen så en ominstallation av usb stickan är enda utvägen.

  Tangentbordet kopplar inte upp automatiskt vid uppstart utan då krävs en "connect" aktivering så jag kan inte rekommendera detta till HTPC eller liknande.

  Med tanke på prislappen vill man ju att saker ska fungera
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Funkar bra för det mesta, dock är kvalitén ingen höjdare.
  Är inne på min tredje
 • Utmärkt
  5 år sedan
  hel nöjd med detta tangentbord
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det bästa trådlösa tangentbordet jag har testat!

  Fungerar klockrent med min htpc dator. Inga störningar alltid full kontakt mellan tangentbord och mottagaren. Grym skillnad jämfört med rf standarden. Har trådlöst wifi men det stör ingenting. Härlig känsla i tangenterna. Bra med pekplatta som inte blir "förstörd" (smuts som fastnar i en styrkula mm) efter några månader.
  Snyggt och stilrent med en futuristisk laddstation som extra krydda.

  Ett självklart Köp!

  Är nu inne på mitt andra tangentbord sedan mitt först blev dåligt: vänster och höger musknapp blev glappa och fungerade ibland inte.
  Men innan dess hade min kompis tangentbordet i 3 år och jag i ca 2 år så det får väl anses vara helt okej ändå. :-)
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Haft 3 exemplar som gick sönder, min uppfattning att det var olika problem med batteriet. Även en jobbig bug som repeterar ett knapptryck ibland tills man startat om den.

  Hade den fungerat så hade jag givit minst 8 i betyg. 3 försök gav jag tangetbordet som jag så gärna ville ha och var nöjd med men gissningsvis är det fel på modellen för det är många där ute som ha problem.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Ergonomisk och snygg design
 • Perfekt
  5 år sedan
  Fantastiskt tangentbord, lång battertid. Skön och skriva på och tyst. Använder aldrig musplattan, men bra ifall den trådlösa musen behövs laddas.

  Logitech har fantastisk support, väldigt hjälpsam och serviceminded!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra, tycker inte om musplattan men förutom det så är det kanon.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Har haft mitt tangentbord i 3 år nu.
  Tycker den är "steksnygg" och har mycket bra batteritid.
  Bra laddare som också kan fungera som en snygg förvaringsplats för tangentbordet.

  De finns ett par nackdelar, men jag ser dom inte som någon "showstopper" , men jag förvånas av attr:
  - Resetknappen sitter väldigt fel, stor risk för att man råkar trycka på den av misstag när man plockar upp tangentbordet eller från laddaren (kraftig tejp funkar)
  - Av och på knappen är svår att dra fram och tillbaka

  Tycker att volymkontrollen skulle vara ett "vred" i stället för "touch", men här gick nog estetiken före funktionen vilket verkar vara den övergripande strategin vid designen. Pianolack är pianolack, man måste kunna leva med att ta fram putsduken ibland om man vill att tangentbordet ska se presentabelt ut.

  Efter ca 2.5 år så har den börjat "tilta" ibland, behöver då slå av och på tangentbordet. När jag tycker det blir för jobbigt så kommer jag köpa ett exakt likadant.

  Mycket bra tangentbord.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  funkar bra
 • Utmärkt
  6 år sedan
  grymt
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  fick mitt tangentbord igår och som en hel del andra bryter det ner en gång i timmen trots korta avstånd och stickan på framsidan..har dom flesta gånger då hjälpt att bara starta om det.. när det väl funkar kan jag stå 15m bort och byta låtar utan problem.. har dock inte installerat några drivrutiner än så jag ska redigera mitt betyg senare...

  upplever att wlan-dongeln har ballat ut flera gånger sedan jag kopplade in bt-stickan. tänker dock inte anklaga logitech för det ännu!

  nä, bättre kan ni logitech!

  edit: har fått mitt tangentbord utbytt och detta bryter också men dock inte alls lika ofta, höjer mitt betyg tre pinnar.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  -
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Sjukt bra tangentbord. Litium batteriet räcker i en evighet och musen funkar som den ska. Ett minus är att en knapp har lossnat. Garantin tecker det men har sölat bort kvittot.. :/
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  *** UPPDATERAD ***
  - Fungerar inte alls eller dåligt när man laddar ner stora filer med trådlös nätverk (2,4GHz) hemma.
  - Om jag har tangentbordet på laddaren och sätter datorn i SLEEP läge, så vaknar datorn till igen av någon anledning.

  - Kan hamna fel på laddaren
  - Saknar belysta knappar då man ofta använder tangentbordet i mörker

  + Snygg!
  + Bra batteritid
  + Fungerar utan Logitechs mjukvara (i Win7), även mediaknapparna!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Snyggt designat, känns lyxigt. Saknar självklart siffrorna på sidan men tycker det fungerar ändå. Knappar inte så mycket siffror på denna dator... ANvänder det för att surfa på och till det fungerar det utmärkt. Jag behöver inte ladda det så ofta, tror jag laddat det tre-5 gånger på två-tre år som jag haft det.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har haft detta tangentbord sen de kom ut. Tänkte skriva några kommentarer vad jag tycker om det. Jag har två stycken. Ett i vardagsrummet och ett i sovrummet.

  Det dåliga:

  1. På ena mitt tangentbord så tenderar den tappa anslutningen till min dator. För att fixa detta måste jag stänga av tangentbordet och sedan sätta på det igen. Detta fixar alltid problemet. Men det är störigt. Min andra tangentbord har inte detta problem lika ofta utan väldigt sällan.

  2. Det är inget speltangentbord. Den klarar inte av att ha massor av tangenter nere samtidigt. Den gör sig bäst för en HTPC lösning.

  3. Den inbyggda musplattan är helt okej. Det är helt okej kvalitet den är dock inte någon presitionsmus förvänta dig inte att spela några FPS spel med den musen.

  Bra saker:
  Batteriet är mycket bra.
  Skönt att skriva på.
  Snyggt (imo!)
  Väger inte mycket precis lagom och bekvämt i famnen.
  När kommunikationen väl fungerar så funkar de väldigt bra. Den missar inte tangentslagningar och strular inte som vissa andra billigare tangentbord gör.

  Det är lite dyrare men IMO är det värt de extra kronorna. Du får ett överlag bra och stabilt tangentbord för dina pengar.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  +snygg,stilren
  +sköna knappar
  +bra batteri tid
  +bra laddstation
  +lätt och smalt
  -inte bakrgrundsbelyst
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Den är riktig bra men knapparna på den varan är värdelösa. dom går lätt sönder just nu har jag gjort sönder två knappar av misstag. det ingår inte i garantin.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket trevligt tangetbord, snyggt och känns rejält.

  Det första exet jag fick hem var dock trasigt, tappade kontakten vid omstarter och om jag stängde av/på tangentbordet, samt om det var inaktivt i någon timme. Efter ett par veckor fick jag ett nytt vilket fungerar ypperligt.

  Bra räckvidd, jag sitter ca 4 meter från datorn, och USB-stickan/blåtandsmodulen sitter bakom HTPCn och inte det minsta lagg vilket är imponerande om man jämför med mitt gamla trådlösa logitech tangentbord+mus (S510).

  Det finns väl i princip två saker som gärna hade fått funnits med:
  1) Fn + "vanliga knappar" för att simulera numpad finns ej
  2) Det går inte stänga av "tap" på musplattan (för att högerklicka)

  I övrigt värt varenda krona trots att det funnits på marknaden i många år
 • Perfekt
  6 år sedan
  Har fungerat klanderfritt i 6år nu.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymt bra tangentbord för HTPC'n. Riktigt snyggt också när det står i laddaren. Inget man skäms för att ha synligt när det ej används.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hur bra som helst.

  Två minus för att den tappat kontakten en gång på ett år och på grund av att tangenterna slits lite väl snabbt.

  EDIT: Lägger till två stjärnor igen då den på över ett år inte tappat kontakt en enda gång. Batteritiden är fortfarande fenomenal. Det är helt klart det bästa och mest använda i teknikväg jag någonsin köpt! Att knapparna slits är ingenting som får dra ner betyget på en såpass bra produkt. Helt enkelt fenomenal! Kanske därför de på hur många år som helst inte slutat sälja tangentbordet och att man idag kan köpa samma tangentbord som jag gjorde för flera år sedan :)
 • Perfekt
  6 år sedan
  Klockrent!!!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Mycket slimmat tangentbord. Känns exklusivt med borstat aluminium, spegelram och touch-knappar. Ser snyggt ut i laddaren!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Otroligt nöjd med detta, haft det sedan lansering dvs säkert minst 4 år. Hur nöjd som helst. Aldrig tappat kontakten med musen som andra påpekar. Ibland blir det eftersläppningar i musens rörelser(likdant med alla bluetooth möss). Enkelt val!
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Har samma problem som troligtvis ALLA...
  Det tappar kontakten, skitdrygt när man sitter o surfar... vipps så slutar musen fungera, så får man vänta typ 30sek innan den kommer igång igen...
  Det måste vara ett mjukvaruproblem, sitter ca 1.5m ifrån o rör man mousepaden på tbordet så reagerar den på att man rör den....
  I denna prisklassen så är det USELT, därav så få sjtärnor... Allt annat känns verkligen 100%:igt!
  En liten nackdel är också att sätter jag datorn i SLEEP så vaknar datorn när jag sätter Tbordet i laddstationen, kanske bara för mig, men tråkigt iaf...
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Jag är på ZuLeben´s linje.
  Tangentbordet är vackert som få och finishen är i topp. Man får ett tangentbord som verkligen känns lyxigt och skönt att skriva på.

  Tyvärr har jag samma problem som ZuLeben med att tangentbordet tappar kontakt och låser sig alltför ofta. Jag har provat flera olika versioner av drivrutinerna under åren som jag haft mitt tangentbord, och problemet har funnits på två datorer under tiden jag ägt tangentbordet.

  Jag kan inte ge det många stjärnor med dessa problem, fastän jag skulle vilja det. Hade det inte haft problemen med att det hakar upp sig ibland och tappar kontakten ibland så skulle det fått full pott. Men dessa problem är stora så betyget blir 4 stjärnor.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Snyggt tangentbord, behagligt att skriva på när allt fungerar, men mest frustrerande. För mig tappar den kontakten med datorn regelbundet oavsett hur jag gör, om jag kör med moderkortets inbyggda Bluetooth och tillhörande drivrutiner eller via dongel, om jag sitter nära, stilla eller flyttar runt. Det hände faktiskt medan jag skrev detta inlägg, sittande 180 cm från datorn, och datorn är nybyggd.

  Tangentbordet är lite segt från start, tar en 30 sekunder på sig att få kontakt och hakar lätt upp sig (kkkkkkkkk osv...) men kvicknar ofta till och fungerar sedan bra en stund. Sen låser sig allt. Mest störande är nästan att allt fungerar prickfritt i trekvart, det är tydligt ett mjukvaruproblem och hur Logitech inte sett till att fixa detta ännu övergår mitt förstånd. Hjälper heller oftast inte att slå av/på, ut i kontrollpanelen och plocka bort och sedan lägga till enheten igen är det som gäller.

  Hakade just upp sig när jag spelade Witcher 2, ett spel man inte kommer ur lättvindigt med bara musen, som tur var befann jag mig på en plats där det bara vara att vänta på att bli ihjälslagen, men risken är ju hög att fastna och bli tvungen att slå av datorn. Troligen skulle jag delvis kunna lösa detta om jag gjorde min hemläxa, snokade runt på lite forum, lärde mig hur en cleanboot går till och så vidare, poängen är att tangentbord bara ska fungera, speciellt i den här prisklassen.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Har haft mitt tangentbord i snart 1 år och det fungerar mycket väl till min HTPC. Stabilt att skriva på, utmärkt batteritid, ok räckvidd och bra kvalitetskänsla. Har dock ett par ggr tappat synkningen till datorn och måste då gå igenom synkprocessen igen.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Använder mitt tangentbord till HTPCn. Fungerar klockrent. Bra räckvidd, bra batteritid, snyggt, bekvämt, smidigt.
  Inbyggd mouse pad, fungerar inte klockrent, men helt okej. Om man nu ska försöka hitta någonting att klaga på så är det väl det att det inte har någon num pad, men det kan man leva utan när allting annat är så pass bra.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Använder det som vanligt tangentbord vid datorn och det funkar kanon, gör sig bra på mitt svarta glasbord med för de som är intresserade av design :-).
 • Dålig
  6 år sedan
  Totalt värdelös mottagning av bluetooth signalen. Muspekaren hänger sig hela tiden.

  Har reklamerat tangentbordet en gång men det andra exemplaret var lika dåligt. Nu ska jag reklamera igen och byta mot annan modell.

  Akta er särskilt noga för att köpa detta tangentbord till en HTPC. Radiosignalen blir nästan helt blockerad om man håller tangentbordet i kortsidorna, som man normalt gör i TV-soffan.

  OBS att det INTE är störningar som är orsaken. Jag har nämligen inte haft ett enda problem med mitt Cordless MediaBoard Pro, som också är bluetooth. DiNovo Edge lider helt enkelt av ett eller flera allvarliga design-/mjukvarufel.

  Det enda positiva är att tangentborder är snyggt. VÄLDIGT snyggt faktiskt.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Har använt detta tangentbord i 2 år, först till min HTPC, men numer till min stationära dator.

  Tangentbordet i sig är jag väldigt nöjd med. Tangenterna är bekväma, det känns gediget, och pekplattan duger i krig när man inte har (eller vill ha) en mus.

  Batteritiden är fantastisk. Jag laddar tangentbordet ca varannan månad, och det efter två års användande. Tar det slut i ett kritiskt ögonblick så räcker fem minuter laddning för att man ska kunna använda det i ett antal timmar till.

  Det negativa är hur instabilt det är att använda bluetooth. Jag är i stort sett negativ till de flesta trådlösa tekniker när det gäller stabilitet, men att förlora själva tangentbordet och vänta på att det skall synka till datorn är mycket frustrerande.

  Sätter ett högt betyg trots bluetoothen på grund av att jag i allmänhet är väldigt nöjd med mitt Edge. Skulle rekommendera detta till vem som helst!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Svin nöjd har haft det 3 år funkar kanon fortfarande.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har haft det här tangentbordet i nästan två år och har följande reflektioner:

  Det är utan diskussion ett snyggt designat tangentbord och dess slimmade design ser jag bara positivt på. Det har en utomordentligt bra batteritid och det är ett klart plus att man kan ladda det. Det är ganska så responsivt och det blir inget lagg när man skriver på det, i alla fall inte märkbart mer än med ett trådbundet tangentbord.

  Men på den negativa sidan har vi följande:

  - Den saknar bakbelysning vilket jag tycker att ett sådant här tangentbord skall ha då det är mer avsett för HTPC tillämningar i dämpad belysning.

  - Tangentbordsdelen slutar då och då att fungera så att man måste starta om tangentbordet. Detta kan vara ganska irriterande.

  - Musknapparna till den runda trackpad delen är brutalt undermåliga. Det är förbannat besvärligt att trycka på dem. Det slutade med att jag aktiverade tap-funktionen som är besvärlig när man skall dubbelklicka på saker och ting.

  - Den är besvärlig att plocka isär så att man kan ta bort smuts som har kommit in i den eller byta ut batteriet. Skruvarna på baksidan täcks över av ett orangefärgat plastlaminat som säkerligen inte är så vidhäftande när man skall sätta ihop tangentbordet igen. Man borde kunna köpa extra laminat löst.

  - De två gummiplopparna lossnade nästan med en gång.

  - Det är besvärligt att sätta tangentbordet i laddaren. Det är lätt att den hamnar fel och att rätta till den är ofta inte en smidig operation då den har klämts fast.

  Andra tankar: Tangentbordet har ytor som gärna drar på sig fettfläckar och materialet på tangenterna är inte det bästa. Tangenterna har blivit blankpolerade av alla tryckningar, vänster trackpad knapp har blivit räfflad av min tumnagel och exempelvis pilarna på piltangenterna har blivit bortnötta. Dessa brister har jag överseende med men det hade varit positivt Logitach hade använt ytbehandlat material som håller bättre och/eller är mer smutsavvisande.

  Så sammantaget så är det en ganska bra produkt men den har en rad irriterande brister som inte borde finnas med tanke på vilken prisklass det ligger i. Logitech borde fortsätta produktutvecklingen och ta fram en ny generation som inte har dessa brister som egentligen inte borde vara så svåra att åtgärda.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Fungerar hur bra som helst. Har inte haft några problem..