Många prylar blir dyrare under Black Week

Det är inte bara grymma priser under Black Friday och Black Week. Många prylar blir faktiskt dyrare – så det gäller att hålla koll innan du slår till på ett "klipp".

Black Week växer sig allt starkare och har i det närmaste överskuggat Black Friday med alla sina kampanjerbjudanden. Det är lätt att dras med av alla lockelser under veckan, men det gäller att vara försiktig.

Det är inte alla produkter som blir billigare under Black Week, en hel del går faktiskt upp i pris. Här är tio av de populäraste kategorierna under Black Week de senaste två åren och hur stor andel av prylarna som ökade i pris under veckan.

Vi ser en tydlig trend mellan 2020 och 2021 där allt fler produkter blir dyrare under Black Week. Efter covid-pandemin, bristen på kretsar och de trådande världsläget så finns risken att vi ser kraftigare prishöjningar under 2022 års Black Week och även på själva Black Friday.

Text: Daniel Haaf

Publicerad: 1 november 2021

Uppdaterad: 27 juli 2022

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten.

Foto: ipopba, iStock.com

Här är alla Black Friday-erbjudanden

Missa inte de bästa prissänkningarna under Black Friday och Black Week. Vi har samlat alla erbjudandena under årets största readagar på ett ställe och hjälper dig hitta alla prylar som du gått och väntat på ska gå ner i pris.

Läs mer och se alla Black Friday-erbjudanden