Prisjakt

Jonatan "bobeksde" Persson

För att bli riktigt bra på e-sport så krävs framför allt rejält med träning, men också rätt saker till datorn. Tillsammans med Godsent lyfter vi på Prisjakt fram de bästa prylarna och konfigurationerna för CS2 så att du kan fatta bättre beslut. Här avslöjar vi vad "bobeksde" från Godsent använder idag.

Jonatan "Bobeksde" Persson är en svensk Counter-Strike 2-spelare som spelar för Godsent som rifler. Under sin karriär har han bland annat hunnit representera svenska lag som AURA, Lilmix och 00Prospects. Bobeksde har gått samma väg som Hype och de har varit lagkompisar en lång tid.

Jonatan är en av de yngre spelarna i laget och är född 21 november 2003. Med sin mekaniska förmåga att "riflea" får han Counter-Strike att se enkelt ut. Hans roll i Godsent är ankare som försvarare och entry som anfallare. Jonatans flexibilitet gör att han är oförutsägbar och med en grym förmåga att spela individuellt så kan han eliminera motståndarlaget på bara några sekunder.

Bobek som alla i laget kallar honom bidrar till en mysig stämning, men när det behövs så tänder han till på alla cylindrar - framför allt för att eliminera motståndare.

Hela Godsent-laget. Bobeksde är fjärde spelaren från vänster.

Bobeksdes favoritpryl – Zowie by BenQ Ec2

"Klassisk CSGO mus för dom som vet. Passar min spelstil perfekt och funkar riktigt bra för FPS."

Zowie by BenQ EC2

Gå till produktsida