Prisjakt

akaLuckyEye

Medlem sen 2012-07-29
8
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Logitech G533 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.7
(30)
848 kr
a
akaLuckyEye
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Ett helt ok headset för priset, ljudet fungerar för spel & röstkommunikation. Om man inte är kräsen så kan man lyssna på musik & se på film med. Surrounden är bra, mitt första surround headset så här inget att jämföra med. Här haft små problem med det dock. Jag har köpt det här headset två gånger. Batteriet i första headset dog efter ca 2 år. Samt så började laddnings uttaget glappar. Knappen som stänger av & sätter på miken fungerar inte ibland så man får fälla upp och ner milen istället för att sätta på/stänga av. Batteri tiden är bra & den laddas väldigt snabbt. Tar ca 1-2h att ladda den. Man ska hälst inte lämna den på laddning under natten, tydligen ska det inte vara bra för batteriet. Det va något jag läste när batteriet dog på min första, vet dock inte om det stämmer så ta det med en nypa salt.

AOC CQ32G1 32" Välvd Gaming QHD
Full Star 1
4.2
(15)
a
akaLuckyEye
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Jag köpte den här skärmen juni 2019 och är inte nöjd. Skärmen har extremt mycket smearing and ghosting. Spelar du mycket first person spel med mycket rörelse så ska du leta efter en annan skärm. Det är inget fel på skärmen annars, färgerna och kontrasten är bra men för mig så är smearing and ghostingen väldigt distraherande.

Samsung Galaxy A20e SM-A202F/DS Dual SIM 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.1
(7)
990 kr
a
akaLuckyEye
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jag har bara haft telefonen i en vecka men vill du ge ett omdöme redan nu. Telefonen har bra respons, det är ingen märkbar fördröjning. Batteriet laddar ur väldigt snabbt dock. Jag tycker själv inte att jag använder telefonen särskilt mycket. Jag har inga spel installerade, jag använder den mest till mail, twitter och lyssna på musik när jag är utomhus. Mobilen laddas väldigt snabbt så har man tillgång till ett uttag så är det inget större problem. Och nu för tiden så finns det laddare som man kan ta med sig så det är inte hela världen. Det finns många snygga teman till mobilen som man kan ladda ner via Samsungs app finns både de som kostar och gratis. Jag hade önskat att det fanns fler alternativ för kontakter. Som till exempel ge olika kontakter olika SMS signaler och vibrationer än så länge har jag bara hittat hur man ändrar ringsignal till olika kontakter. Röst till text funktionen fungerar väldigt bra. Jag har skrivit hela det här omdömet genom att prata till mobilen. Det händer ibland att den skriver fel ord eller meningar men för det mesta så skriver den rätt. Än så länge är jag nöjd med mobilen och rekommenderar den. Ändras min uppfattning så kommer uppdatera omdömet.

Razer Naga 2014
Full Star 1
3.5
(21)
a
akaLuckyEye
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Kortfattat: + Bra mus för MMO, bra programvara för keybindings, funkar för andra geners men rekommenderar det inte. - Sidoknapparna och 2 av scroll knapparna är inte egna knappar utan binds till tangentbordet. Perfekt för MMO, använder den till World of Warcraft och den har utan tvekan gjort det lättare. Det tog en stund att vänja sig vid att gå från 2 extra knappar till 12 men till sist så vänjer man sig, så känns det konstigt i börjar ge den någon dag. Jag rekommenderar inte den här musen till något annat än MMO. Den känns klumpig när man spelar andra genre som till exempel FPS och RTS. Sidoknapparna känns mer i vägen och jag har svårt att använda dem på ett sätt som kommer naturligt för handen i andra genrer än MMO. Den fungerar men en annan mus hade varit bättre. Den har 12 knappar på sidan, två knappar under scrollen, samt så är scrollen också 3 st knappar (klicka ner scrollen, klicka scrollen åt höger och åt vänster). Scrollens knappar kan ta en stund att vänja sig vid då det hände ganska ofta i början att jag skulle klicka ner scroll knappen och råkade klicka den åt sidan istället men man kommer in i det efter ett tag. Knapparna under scrollen är musknappar det vill säga om du ändrar tangentbindningar i ett spel och klickar på en av knapparna så blir det Mouse Button 4 (eller 5) scroll knapp ner är också en musknapp och fungerar på samma sätt. De 12 knapparna på sidan och de två sidoknapparna på scrollen är bundna till tangentbordets knappar men du kan själv välja vilka knappar med hjälp av programvaran Racer Synapse, jag tycker programvaran är bra och lätt att lära sig. Jag personligen hade velat att alla knappar på musen va musknappar, det vill säga att de inte krävdes en tangentbords knapp för att användas men att sätta alla sidoknappar till numpad knapparna funkade riktigt bra, det enda negativa med det är att om num lock inte är i så fungerar inte knapparna.

Creative Fatal1ty Gaming Headset
Full Star 1
4.1
(95)
a
akaLuckyEye
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har köpt två av dessa, ljudet och micken är bra för sitt pris. Det är plus att man kan ta av av micken när man inte använder den och de sitter bra runt öronen (har ganska små öron skulle jag påstå). Dock så har kabeln svikit vid volymkontrollen mellan 6-12 månader varje gång. Jag skulle inte påstå att jag är vårdslös med headsetet dock använder jag det dagligen när jag spelar och skypar så den används 8-10 timmar per dag. Behöver du ett headset som har bra ljud och mick runt 300 kr så go for it men kan hända att kabeln sviker.

Logitech G430 Over-ear Headset
Full Star 1
4
(39)
a
akaLuckyEye
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft den i 2-3 månader och jag är nöjd med ljudet och micken. Sladden är väldigt lång men det finns en rem så man kan göra den kortare. Finns en volymkontroll där du även kan stänga av micken på, volymkontrollen går att fästa på t.ex. tröjan så den inte hänger och irriterar en. Micken går att fälla upp och är inte i vägen.

Inet
Utmärkt
(500+)
a
akaLuckyEye
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Har handlat på Inets webbshop under några år och är mycket nöjd. De har snabb leveranstid, beställer man något innan 17:00 så får man det oftast dagen efter, ibland kan det hända att det tar en till dag. Deras kundtjänst har jag inga klagomål på heller, varje gång jag har kontaktat dem så har jag fått svar inom 24 timmar och de har alltid varit hjälpsamma. Vet inte hur deras butikspersonal är då jag aldrig har besökt en. Inet har inte de lägsta priserna men jag personligen kan beställa från Inet om priset är 100 till 200 kr dyrare ändå då jag vill stödja ett företag jag är väldigt nöjd med. De har även hjälpsamma youtube videon på olika saker, som hur man bygger en datorn, monterar komponenter, hur man packar varor man skickar tillbaks osv. Det enda negativa jag kan komma på är att de samarbetar med Klarna och jag har haft en del strul med dem. Höll på att glömma av att nämna att man får en godis på köpet med, en pingvinstäng.

Collector's Point
a
akaLuckyEye
8 omdömen
BraRedigerades 9 år sedan

Bra pris, bra leverans. Beställde på Onsdagen någon gång på eftermiddagen mot faktura och fick det på Måndagen. Mycket nöjd.