Apple iPhone SE 2020 (2nd Generation) 3GB RAM 64GB

Apple iPhone SE 2020 (2nd Generation) 3GB RAM 64GB

Operativsystem: Apple iOS 14, Skärmstorlek: 4.7 tum, Lanseringsår: 2020
PrishistorikNu 3 199 kr
Jämför

Apple iPhone SE 2020 (2nd Generation) 3GB RAM 64GB

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.6
(44)
Vi har hittat produkten i totalt 35 butiker, varav 19 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

iPhone SE (2nd Generation) är en prisvärd och omtyckt mobiltelefon som trots sitt lilla yttre har ett kraftfullt inre. Den här modellen ståtar med utmärkt prestanda, bra kameror och lång batteritid för sin prisklass. En kanonfin instegsmodell för dig som tar första steget in i iPhone-världen eller som mobil till det lite äldre barnet.

 • Lagringsutrymmet

  64 GB lagringsutrymme sitter i den här modellen. Det finns även en lite dyrare variant med 128 GB om du behöver mer plats åt dina videor, bilder och appar.

 • Skärmen

  iPhone SE (2nd Generation) har en liten 4,7-tums LCD-skärm med upplösningen 750 x 1334 pixlar. Det är en av de minsta iPhone-modellerna du kan köpa och en av få mobiltelefoner från Apple som saknar OLED-skärm idag.

 • Kameran

  På baksidan sitter en optiskt stabiliserad 12-megapixelkamera och framsidan huserar en selfiekamera på 7 megapixel. Den bakre kameran kan spela in 4K-videor med 60 bilder per sekund eller slow-motion i upp till 240 bilder per sekund i 1080p.

 • Designen

  Mobiltelefonen är vädertålig enligt kraven för IP67 vilket betyder att den är både damm- och vattentät. Den här modellen har samma vädertålighet som nyare iPhone SE (3rd Generation).

 • Batteriet

  Strömma filmer i upp till 8 timmmar eller lyssna på musik och poddar i upp till 40 timmar innan batteriet är tomt. Mobiltelefonen har stöd för trådlös laddning och batteriet kan snabbladdas med strömadaptrar på 20 watt eller mer.

 • Touch ID

  Den här modellen saknar TrueDepth-sensorn som behövs för Face ID. Istället sitter en fingeravtrycksläsare i hemknappen för Touch ID. Även nyare iPhone SE (3rd Generation) saknar stöd för Face ID.

 • Apple Pay

  Med Touch ID och Apple Pay kan du enkelt betala för köp i appar och på nätet. Mobiltelefonen stöder även kontaktlösa betalningar i butiker med Apple Pay.

 • 4G

  Den här modellen stöder 4G-nätet och VoLTE. Behöver du 5G-stöd finns nyare iPhone SE (3rd Generation samt modellerna i iPhone 12- och 13-serierna.

Artiklar

Vanliga frågor

Apple lanserade iPhone SE (2nd Generation) i april 2020. Det är samma år som iPhone 12-serien vilka släpptes senare under hösten. Idag har Apple även en tredje generationens iPhone SE med samma design men kraftfullare hårdvara under skärmen.
Den största skillnaden är att iPhone SE (3rd Generation) använder en nyare A15 Bionic-processor, vilket är samma som iPhone 13-serien har. Den senaste modellen har 5G-stöd, längre batteritid och fler kamerafunktioner. I övrigt så är de båda modellerna i princip identiska med samma design och funktioner.
Nej, ingen modell ur iPhone SE-serien har stöd för Ultra-Wideband. Idag är det bara iPhone 12- och 13-serien som har stödet som behövs. Du kan fortfarande använda spårningsbrickorna i AirTag-serien, men utan den exakta positioneringen som Ultra-Wideband ger.
Nej, du kan inte använda MagSafe-tillbehören med iPhone SE (2nd Generation). Modellen har stöd för trådlös laddning av batteriet, men saknar magneterna som behövs för att ansluta MagSafe-tillbehör. Vill du använda MagSafe finns iPhone 12- och iPhone 13-serierna som båda har stöd.
Nej, du kan inte spela rumsligt ljud (även kallat spatial audio) med iPhone SE (2nd Generation). Du behöver en mobiltelefon ur iPhone 12-serien eller senare för rumsligt ljud och Dolby Atmos.
Varumärke
Operativsystem
Skärmstorlek
4.7 tum
Lanseringsår
Lagringsutrymme
64 GB
4G (LTE)
Ja
Pekskärm (touchscreen)
Ja