Prisjakt

Stefan

Medlem sen 2022-12-04
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Asus ROG Rapture GT-BE98
Full Star 1
5
(1)
10 355 kr
S
Stefan
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Asus GT-BE98 imponerar med sina överlägsna funktioner och prestanda, vilket gör den till en utmärkt routerval. Jämfört med Asus AXE16000 erbjuder GT-BE98 en märkbar hastighetsförbättring. Den avancerade teknologin ger en snabbare och mer stabil anslutning, vilket är särskilt märkbart när du kopplar enheter till internet. En av de tydliga fördelarna med GT-BE98 är dess överlägsna hastighet vid anslutning till internet. Med denna router kan du uppleva en markant ökning av surfhastigheten. Det är som att förflyttas från motorvägsköer till en fri expressväg. Detta gör att du kan strömma innehåll, ladda ner filer och spela online utan några märkbara fördröjningar. När det gäller jämförelsen med Asus AXE16000, överträffar GT-BE98 genom att erbjuda en smidigare och mer responsiv surfupplevelse. Den är utformad för att hantera en hög belastning och ger en pålitlig prestanda även när flera enheter är anslutna samtidigt. Sammanfattningsvis är Asus GT-BE98 en kraftfull router som verkligen tar internetupplevelsen till nästa nivå. Dess överlägsna hastighet och pålitlighet gör den till en investering som kommer att gynna alla som söker en snabb och stabil anslutning för sina digitala behov. En klok och framtidssäker lösning för dem som värdesätter prestanda och effektivitet i sitt nätverk.

Datagrottan
OK
(211)
S
Stefan
4 omdömen
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

information från mig som kund. det som skrivs att saker inte skickas på stört när man beställt ha överseende att saker finns på fjärrlager även fast det står i lager ha överseende om många ordrar beställt asus gt-be98 som jag köpte via svea tog 2 dagar utan krångel... folk tror så fort man trycker på beställ att varan skickas 5min efter omg... nu i jultider är hanteringstider längre senaste köpet med asus är mer än förväntat kör 4 uppkopplingar 1gbps fiber plus 3 st 5g... och hastigheter är superfort.. ligger på ett snitt med 5gbps eller mer... in ovut.. mycket nöjd hur jag får detta är tack vare dyra övriga utrustningar som agerar hjälp i bakgrunden tillsammans med befintlig fiber gott nytt år

Acer Predator Connect X5 5G CPE
Full Star 1
4
(1)
3 990 kr
S
Stefan
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

firmware X5.V1.20.8_313207 innehåller dolda buggar , kör du 2.5gbps porten kan routern ofrivilligt stänga av sig eller låsa sig så nätet dör uppgradera ej till nyaste om du nyss köpt den.

ZTE MC801A
Full Star 1
3
(4)
3 365 kr
S
Stefan
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan

Köp inte om du är ute efter hastighet , har testat detta skräp i flera dagar , får en hastighet med maxfart 350-375mbps , har 5G mast 700 meter bort , extra antenn som test ... totalt värdelös... blir att skicka tillbaks. Har MC888 pro som ger bättre hastighet samt en annan ZTE , detta är en sak som har hårdvaru fel.