Prisjakt

Johan-r

Medlem sen 2013-08-11
6
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Sony Bravia OLED XR-55A80J
Full Star 1
4.2
(2)
14 963 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Stal den från komplett på black friday för 10 990. -Design: TVn andas premium med sin tunna grå metallram, till och med plastlådan över elektroniken på baksidan känns exklusiv, medföljande fjärrkontroll är det enda som sänker intrycket en aning, löste det genom att köpa fjärrkontrollen (Sony rmf-tx621e) som följer med den dyrare Sony xr-a90j för 450 kr, form och layout är identisk med original fjärren men den har bakbelysta knappar som tänds när man rör på kontrollen samt att den har en distinkt och lyxigare känsla när man trycker på knapparna, ovansidan har en finish i borstad metall. -Bild: Bilden är häpnadsväckande med naturliga färger och svärta slår den alla konkurrenter på fingrarna. -SmartTV: Inbyggda Google TV känns modernt, snyggt och är intuitivt med ett stort app bibliotek, samtliga streaming tjänster finns. -Ljud: Överraskad över hur pass bra ljud den ger och som räcker gott utan soundbar. Har ändå ett 5.1 ljud inkopplad för den rätta upplevelsen.

Roborock Mace H6
Full Star 1
3.3
(12)
2 989 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan*

Inget för mig! Den väsnas nåt så förskräckligt så man kan inte använda den som jag gjorde med våran gamla Electrolux ultrasilencer utan att behöva tänka på att man stör grannar. Sedan är den tung och man blir ganska trött i armen efter man dammsugit hela hemmet! Jag trodde det skulle vara bekvämt att slippa dammsugarpåsar men även där hade jag fel, en traditionell påse är bara att byta, i den här är det behållare och filter som måste rengöras och man får stå och gräva ut smutsen vilket inte e så fraicht! Så den här åker ut på blocket och en traditionell Miele complete C3 comfort är beställd! + fördelar inga - nackdelar allt Rekommenderar inte denna till någon!

*Redigerades 6 månader sedan
Min Mobil
Bra
(57)
Bra
ett år sedan

Beställde en iphone 11 pro, fick fel färg men den trevliga kundtjänsten löste det snabbt och smidigt! Gjorde inte så mycket då jag var ute i god tid med denna julklapp! Mycket bra pris och snabb leverans!

Harman Kardon Citation ONE MKII
Full Star 1
3.4
(9)
1 890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*

Exklusiv, snygg, väldigt bra ljud med tanke på storlek. Funkar utmärkt i mitt google multirum system bestående av en nest hub, home mini, chrome cast audio kopplad till pioneer förstärkare, Sony str-dn1080 7.1! Fungerar utmärkt att ta kommandon till assistant! Inget att klaga på! Smidigt att lågga till och konfigurera i mitt google home! Rekommenderas varmt!

*Redigerades ett år sedan
Bythjul
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Bra pris, överskådlig och smidig nätbutik.

Sony STR-DN1080
Full Star 1
3.7
(35)
9 521 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Prisvärd, mycket bra ljud och funktioner! Funkar bra med comhems Android tv box med hdmi och arc, smidigt att när man startar boxen så startar receivern och tv:n automatiskt. Det enda negativa är att det inte går att få 2.1 när man använder den inbyggda Spotify connect, löste med en chrome cast audio!

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+
Full Star 1
2.2
(4)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Köpt för ca 3år sedan, tyst och god sugförmåga! Men den känns billig och kvaliteten matchar känslan. Förvaringslockets infästning sprack, borstarna i foten har svårt att stanna i utfällt läge utan man måste trycka på nedfällningsknappen upprepade gångar! Multimunstyckets fällbara "vingar" lossnar när man dammsuger möbler, skräp. Nu är jag färdig med volta och Electrolux pga dålig kvalitet till relativt högt pris! Får bli Miele nästa gång!

*Redigerades 2 år sedan
Samsung Galaxy Buds SM-R170
Full Star 1
3.8
(78)
769 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Utmärkt passform, sitter ordentligt fast och ändå skönt man tänker inte på att man har dom. Bra ljud vid musik lyssning. Bra batteritid. MEN som headset för samtal totalt värdelösa ingen hör knappt vad man säger, massa bakgrundsljud som tas upp och dränker rösten. Kan enbart rekommendera dessa för musik lyssning!