Oslagbara priser
Unika&miljövänliga produkter
Brett sortiment

http://www.swedx.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 22 år sedan
(data från 2017-09-19)
Detaljerad information SWEDX har fått betyget (8.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Köpte SuperSlim 50 UHD-4K LED Monitor av SWEDX och är helt nöjd med köpet. Snabb och smidig leverans, Bra bild på monitorn. Otroligt skönt att helt lagligt kunna säga upp tv-licensen.
  4 dagar sedan
 • Perfekt
  Jag köpte en 50 tum SuperSlim UHD-4K LED TV/skärm utan TV-mottagare och är mer än nöjd med mitt köp. 4K kvalitet, en klockren slimmad design och en funktionell och bra TV/skärm.

  Jag var i kontakt med Swedx i Spånga och fick den högsta möjliga servicen. Rekommenderar gärna Swedx-produkter!
  16 dagar sedan
 • Bra
  Nu har jag haft min 49" PP1 skärm i ett halvår, och jag kan bara säga att jag är nöjd. Har ännu inte testat skärmens 4K, men bilden är klar och värd för det låga priset.

  Jag fick ett par döda pixlar från dag ett, men det märks knappast såvida du inte har ögonen 20cm nära skärmen. Syns aldrig från distansen man har en 49" TV skärm
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte en 58" pp1. Bra skärm för det priset, givetvis inte den bästa bilden på marknaden. Swedx skickade snabbt, dyr frakt och så använde man TNT som fraktbolag som bara åker ut utan att boka tid.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Mycket prisvärda produkter, snabb leverans och godkänd service. Fick en sned fot till min skärm och kontaktade supporten om det och fick höra att jag kunde böja till den själv. Var inte direkt lätt gjort (har inte fått ordning på den än), så minus en stjärna där.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en 58" 4k pp1 skärm utan tv mottagare efter ett telefon samtal med säljaren. Jättebra skärm för pengarna har inga döda pixlar vad jag kan se. En död pixel på en 4k skärm är inte större än ett dammkorn så det är som säljaren sa den syns inte på ett normalt tittaravstånd. Hade jag inte varit så nitisk hade jag nog klarat mig med pp2 modellen också.

  Ljudet är något "burkigt" så det är bra att ha externa högtalare. Skärmen har inte display port ingång så man måste skaffa sig hdmi 2.0 grafikkort för att köra 4k.

  Jag är jättenöjd med skärmen, har rekommenderat den till vänner. Vill man ha en stor skärm utan tv mottagare med ett normalt pris har man inte många bra alternativ.
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Köpte en bra skärm och fick god support. Oslagbart pris.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Köpte en 58" 4k skärm för under 5500 kr!
  Skarp färgrik bild. Något lågt ljud men vem köper en skärm för ljudet, det är en bonus att det finns med. :)
  Oslagbart!
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte en tv som julklapp till mig själv när det var rea, en SS-49X1, samt en tillhörande tv-bänk.
  Tycker att det gick fort att få produkten och leveransen var tydlig (hemsidan fungerade som den skulle).
  Jag var nöjd med köpet från start till slut.
  Har dock väntat med omdöme för att hålla koll på kvalitet och så pga. flytt samt test.

  Tv:n behöver en del inställningar men tycker den fungerade mycket bra och har hållit mina förväntningar efter beskrivning mm.
  Bänken är lite bökig att montera på trots att jag frågade kundtjänst om den är lämplig, men å andra sidan kunde jag kanske frågat mer utförligt också...
  Dock passar tv-bänk och tv perfekt ihop vid monterat tillstånd (supporten har gjort sitt mao).

  Jag tycker svaren man får är aningen korta och inte alltid innehållsrika (man får tänka rätt mycket själv). Ryktet har gått också vilket är lite trist, känns som företaget slår ifrån underläge direkt.

  Summa: Som ni ser är jag mycket nöjd med företaget och tycker det känns seriöst. Uppfyllde de förväntningar jag hade och är positivt överraskad så långt.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans. Bra skärm
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans och prisvärda produkter.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Bra kundtjänst!

  De ringde upp mig och berättade att den kombinationen av skärm och fäste jag köpt inte passade, och frågade om det var ett misstag och hur vi skulle göra. Tyvärr blev det ett litet missförstånd i vårt samtal, men detta löste de väldigt bra genom att utan extra kostnad skicka ett andra fäste som passade mina önskemål efter att jag kontaktat dem.

  Varorna kom dessutom snabbt, och de var klart billigast på det jag ville köpa, så jag kommer tillbaka nästa gång jag behöver en skärm.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans. Mycket bra kontakt både via mail och på deras kontor.
  Köpte en 28" skärm utan TV-mottagare hade ett litet pixel fel men kompenserades på ett sätt så att alla parter var nöjda.
  kommer garanterat att handla mer från Swedx när det är dags för ytterligare skärmar.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Leverans kom väldigt snabbt, jag tror det var dagen efter beställning. Köpte en 58" skärm utan TV-mottagare till ett bra pris. Jag är nöjd med produkten men är inte på något sätt konnässör av skärmar.
  7 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Leverans och produkt kom snabbt efter beställning. Följdfråga efter köp besvarade inom 24h.
  7 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Jag har totalt köpt 4 olika skärmar/TV:ar och en soundbar från dem sedan 2013, aldrig några problem med varken deras produkter eller i kontakten med dem. Kommer att beställa ytterligare en inom kort.
  Bra kvalitet och bra priser på deras stilrena produkter. Det enda mina hemmabiofantast-kompisar klagar på är att skärmarna använder LCD och följdaktligen inte har samma svärta som deras 10 år gamla plasma-skärmar, eller deras nya 30kkr oled. Det är inget som helst problem för mig.
  Swedx var bland de första som kunde erbjuda 4K-skärmar här i Sverige, och dessutom till ett fantastiskt pris, det var så jag hittade dem, och det har jag inte ångrat en sekund.
  7 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Acceptabel
  Leverans och beställning fungerade bra!

  Köpte en SWEDX SM28K1-01-PP2 och den fungerar oftast bra men i vissa förhållanden: som när jag har något mörkt på ena skärmhalvan (och ljusare på andra halvan) av skärmen så uppkommer gröna vertikala sträck som flimrar upp och ner längst skärmen. Detta är ganska irriterande men händer som nämnt ovan bara ibland.
  7 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Usel
  *** Varning för Swedx ***

  Företaget följer ej konsumentköplagen och tar ej ansvar för sina trasiga produkter. Svarar otrevligt, anklagande och beskyllande med många utropstecken i var och varannan mening per mejl. Trotsar t.o.m. konsumentverket och konsumentvägledaren som till slut fått sköta ärendet åt mig.

  Just nu förbereder vi i samråd en anmälan till ARN och en stämningsansökan.

  Beställde en 58 tums skärm från Swedx som levererades trasig. I väntan på leverans ringer transportföretagets förare och beklagar att han inte kan komma då han kört av vägen. Detta är i närheten av där jag bor så jag åker till platsen som är i en avsides by. Då jag känner till området kontaktades det lokala förmågor som med en 4-hjulsdriven amerikansk pick-up och en "Valp", f.d. militär terrängbil, lyckades få upp bilen ur diket.

  Sedan kör transportfirman hem skärmen till mig. Kartongen ligger sned på golvet med plattsidan nedåt i bilen där även flera andra produkter flugit runt. Paketet såg dock oskadat ut så givetvis tog jag emot den för att kunna testa innehållet. DET SKULLE JAG INTE GJORT! För här anser sig Swedx själva att deras ansvar tar slut.

  Väl inne packar vi upp tv:n och sätter igång den varpå det visar sig att skärmen är helt förstörd. HELA skärmytan är förstörd. Jag ringer genast till Swedx och skickar bilder på tv:n varefter de riktiga problemen börjar.

  Swedx avsäger sig allt ansvar och menar på att jag (van biografbyggare) ska ha haft sönder skärmen genom att "trycka på den". Detta konstaterar de alltså utan att själva kolla på den, ta in den för reparation eller något av dess like. Varje mejl besvaras i princip med en "copy-paste" om att de inte har något ansvar, att jag som kund måste ha haft sönder skärmen själv och att de inte alls har bevisbördan. Jag har fått hjälp av en konsumentvägledare och en jurist på konsumentverket men även deras mejl besvarades på samma vis.

  Svaren kring resonemang om lagar och regler och deras språkbruk är av den här sorten, direkt citat:
  ------------------------------------------------------------------
  "Tyvärr att det inte fungerar på det sättet.

  Du tog emot paketet o skadat!

  Skadan har sket hos er efter mottagandet!"
  ------------------------------------------------------------------

  Jag rekommenderar verkligen inte denna butik.

  *** VARNING FÖR SWEDX! ***
  7 mån sedan
 • Usel
  Läsa köpvillkor! Fick detektiv (Bakgrundsbelysning Blödning) 58" 4k LED display pixel policy 1 men bestämd att behålla pga fraktkostnad (leverans & retur). Svarta bilder är ljusa :(
  8 mån sedan
 • Hej

  V g kontakta mig på micke@swedx.com så ska jag försöka hjälpa dig med belysningsproblemet.

  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  snabb leverans
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Köpte en 58" U-HD 4K LED-skärm strax före jul och är nöjd med den och med den snabba leveransen, ända hem in huset.
  Leveransen gick på ett par dagar.
  Priset var riktigt bra, då den var nedsatt ordentligt just när jag handlade.
  Skärmen har använts en hel del sedan den köptes och fungerar utmärkt. Bra bild och härlig storlek.
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Leveransen gick snabbt och ända hem till dörren! Tv:n funkar utmärkt!
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Levererar snabbt och komplett :)
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Köpte en 58" U-HD 4K LED-skärm PP1 till ett riktigt bra pris, är efter ett dygn riktigt nöjd. En riktigt bra skärm så här långt!
  Kommer givetvis lämna betyg på produkten om några dagar också, men nu gäller det butiken/företaget.

  * Ren hemsida, bra översikt, responsiv. Lätt navigera och hitta det man sökte.
  * Svarade på mail/frågor snabbt, bra bemötande.
  * Bra priser
  * Utförliga beskrivningar och instruktioner om beställning, leverans av varors integritet.
  * Bra utbud av betalningsalternativ
  * Efter beställning löpande uppdatering om orderhantering, leverans.
  * Leveransen var utan anmärkning, rätt snabb med tanke på beställde precis före nyår och fick leveransen den 2:a!
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Vänliga
  Bra service
  Snabba svar
  Rätt pris
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Köpte en 58" UHD Led-TV nöjd som vanligt bra service bra bemötande. Kommer att köpa här i fortsättning också.
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Mycket bra
  Köpte en 58" UHD Led-TV med väggfäste. Det är ganska bra valuta för pengarna, men man får tänka på ett par saker:
  * Ingen manual till TV
  * Kinesisk ebay-kvalitet på översättningen av monteringsinstruktioner på väggfästet och överlag dåligt tryck på alla diagram och texter
  * Ingen nytta av skruvar till väggfästet (måste ändå anpassas till väggen / TV'n). Stort plus att TV'n kom med egna skruvar till VESA-fästet (för väggfästet skickades med alldeles för långa skruvar för en slimmad TV).
  * Lite dyr frakt. Men det var snabbt (express / next day) och fungerade smärtfritt med hemleverans den här gången då jag var hemma under mellandagarna (ingen avisering via SMS/telefon att leverans är på väg så man får kolla tracking online ooch vara hemma en hel dag; levererades av tredje part och inte det anlitade fraktbolaget).

  Allting fungerar lite som vanligt så man behöver inte manualer eller bra engelska på ritningar, etc. TV'n fungerade fint (provade 4K@30 Hz; får min HDMI 2.0-enhet nästa vecka, så har inte testa 60 Hz vid skrivande stund). Väldigt skönt att HDMI ARC fungerar då min receiver saknar stöd för HDMI 2.0, vilket gör att jag slipper köpa ny receiver bara för att upplösningen är bättre, även om det då är få HDMI-uttag i själva TVn. (TOS-link ljud-utgång saknas på TV'n, men har man ARC så är det ändå bättre; saknar receivern HDMI ARC-stöd kan man köpa adapter för att få ljud via TOS-link via ARC på TV'n)

  Superbra att de säljer de mest populära (antar jag) TV-apparaterna med eller utan TV-mottagare så man slipper registreras automatiskt hos Radiotjänst. Saknar antenn, kabel och satellit, så det var ett perfekt val.
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  köpte en 58 tum utan mottagare helt kanon vilken många uttag helt klart bästa köptet o fin service har de snabba svar de gillar ja häls anders
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Köpte en 49" 4K-monitor för några veckor sedan och kan inte annat säga än att jag är mycket nöjd! Mycket kvalitet för priset! Med tanke både på det relativt låga priset och deras (enligt mig) enkla hemsida så visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig.
  Jag kommer sannolikt att handla av de igen i framtiden. Ett UTMÄRKT val!
  8 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Köpte en 58" Slim platt LED tv den 19e december 2016. Mycket nöjd med produkten och service! DEFINITIVT BÄSTA kvalitet för den priset! ULTRA HD och fin/funktionell fjärkontroll. TOP BETYG enligt mig!
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Köpte en 40" skärm. (SM-40K1-01) utan TV-mottagare.
  Mycket bra färger och t om. fler ingångar än specificerat på hemsidan.
  Fjärrkontrollen funkar även riktigt bra tillsammans med Rasperry Pi
  och Kodi. Riktigt skön bonus att kunna säga upp radiotjänsts nästan
  ofrivilliga medlemskap.
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Köpte en SM28K1-01-PP2 monitor och är helnöjd med den. Helt galet mycket 4k monitor för vad den kostar. Solitt byggd och efter en omgång kalibrering av färger och kontrast i menyerna (den är VÄLDIGT ljusstart när man startar den första gången) så är den toppklass.

  Man får med en fjärrkontroll vilket kan kännas lite udda till en början men man vänjer sig vid det också. Helnöjd med denna. Ett mycket gott köp.
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Jättefin service och trevligt bemötande. Suveräna priser.
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Suveränt! Jag är jättenöjd med min 49" TV
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Beställd den 13/12, delvis levererad den 14/12.
  Fick TVn, men väggfästet har dock fastnat i transit.

  ++++ För leveranstiden och servicen från TNT, vilken reko kille som hjälpte mig bära den till min dörr. :)

  1 Stjärna tappas då väggfästet fastnade i transit, men annars full pott!

  Rekommenderar!
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Jag beställde också på Black friday och kan inte vara mer nöjd! Kalas tv till ett oslagbart pris. Jag och familjen är jätte nöjda. Bra Jobbat Swedx!

  49" 4k tv hemkörd och klar!
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Började med att köpa en 58" skärm och är supernöjd.
  Bra bild, bra priser och snabb leverans. Väldigt trevlig och hjälpsam support också då jag hade en del tekniska frågor om produkten. Så nu är en andra 50" skärm precis beställd.

  Perfekt också att dom har alternativ utan TV tuner. Det var just detta jag var ute efter för att kunna slippa TV avgiften :)
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Köpte en 65" tv på Black Friday för ca: 7000.- inkl. frakt och väggstativ..
  Snabb leverans
  Kanon nöjd...rekommenderas.
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Ja det kan inte bli annat än full pott. Suveränt pris och inte en enda pixel som fattas.
  Beställde sent i fredags och hämtade själv tidigt måndag.
  Trevligt bemötande såväl på telefon som på plats.
  Så häftigt bra bild!
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Beställde en 4k skärm på Black Friday, en timme senare så fick jag ett mail att den var packad och skickad, hade den på måndagen efter helgen! Kanon snabba!
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Kanon skärm! Köpte en 4K 28" monitor för ca 1800kr ink. frakt! Tvekar inte att rekommendera er och eventuellt köpa igen! :)
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Mycket bra
  Fungerade bra trots hemsidan ser ut som om den byggdes förra århundradet. Hade uppskattat att få tips om en hdmi kabel då det inte fanns med i paketet. Kör den som extra skärm till min MBP.

  Snabb leverans och men förstår inte varför frakten ska vara olika för privat person och företag? Både hade leverans till dörr.
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Snabb och enkelt att beställa, prisvärda produkter!
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Mycket bra
  Köpte en bildskärm till datorn. Snabb leverans om än något dyr fraktkostnad med DHL 150kr.

  Rekomenderas
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Köpte SuperSlim 40 UHD-4K LED TV som jag använder som extra skärm till datorn. Fantastikt bra bild. Rekommederas!
  9 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDXVi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Min första produkt av SWEDX fick bli datorskärmen SM28K1 och hittills har jag inte haft några problem alls. Priserna är ckockartande låga och produkten andas byggkvalite för att vara i den prisgruppen. 4K för under 2000kr!? Sign me up!

  Big credz till DHL som levererade snabbt med omsorg och SWEDX för skärmen som levererar bra över förväntan, jag är nöjd och skulle lugnt rekommendera SWEDX till andra!
  10 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Utmärkt
  Beställde en SS50k1-01 som var bättre än mina förhoppningar. Leveransen var snabb och bra med inte mer är 4 dagar efter du beställt. Jag fick mail från SWEDX och TNT någon minut efter att betalat vilket är bra. Service var mycket bra då jag fick mail om produkten kunde komma sent och varför den kunde komma sent.

  Själva TV:n i sig är superb med 3st HDMI 2.0 portar. Upplösningen är bättre än vad som står på SWEDX egna hemsida (Max: 4096x2160@60Hz) vilket är bara plus. Bildupplevelsen är Len och skön. Du kan ändra Bild och Ljud så att den passar dina behov. Designen är väldigt professionell med en 10mm svart matt ram vilket gör att (i mörker) bilden (i mörker) nästan smälter in i väggen. Det finns heller ingen störande logo på framsidan vilket gör att framsidan är 100% display.

  Det enda som jag kände att jag missade var en manual till TV:n. Det skulle göra alla inställningar lättare. Men även om det inte fanns en manual så är menyn i TV:n väldigt lätt att lära känna. Den enda saken som inte var perfekt var då högtalarna men å andra sidan är de TV-högtalare men för att vara TV-högtalare fungerar dem ganska bra.

  I slutsats kan jag säga att jag aldrig skulle hittat en bättre TV för ett lägre pris. Detta var en 50tums 4k@60Hz TV för 4700kr vilket är helt otroligt. Högtalarna kan förbättras och skulle det vara skönt med en manual. Ett måste köpa 9/10
  10 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Har beställt 1 skärm av Swedx (SM28K1) och har bara positivit att säga om företaget.
  *Bra pris.
  *Snabba på att skicka varan.
  *Använde sig av DHL som var snäll mot paketet.
  *Fick snabbt hjälp från deras support och ett vänligt bemötande.
  Skulle inte tveka att beställa från dom igen eller att rekommendera dom till en kompis.
  10 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Perfekt
  Beställde en skärm att ha till datorn, SM28K1, efter att ha läst ett test på PC för allas sajt.

  Hämtade skärmen efter tre dagar på DHL:s lokala utlämningsställe. Packade upp och monterade foten samt kopplade in med HDMI-sladd.
  Satte på strömmen. Oj, vad den lös starkt, bländade mig totalt.
  När jag hämtat mig ändrade jag språk till svenska samt gjorde lite justeringar av ljusstyrka, färg och kontrast. Kollade på lite gamla foto och log med hela ansiktet, vilken skärm. Mer skärm för pengarna tror jag inte går att få.

  Jag är helnöjd!

  Billig är den också, 1990:- SKR.

  Tveka ej, köp!
  10 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX

 • Mycket bra
  Leverans gick väldigt snabbt och de hjälpte till att bära upp TV:n i lägenheten.
  Mycket fin TV med slimmade kanter och inga döda pixlar. Har dock problem med mycket "backlight bleeding" vid mörka/svarta filmsekvenser som jag inte vet hur jag ska komma undan.

  Overall: mycket bra och prisvärd TV!
  11 mån sedan
 • Vi tackar för ditt omdöme.
  Mvh
  Micke / SWEDX