Prisjakt

BPTM3

Medlem sen 2007-11-06
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Stadium webbshop
Dålig
(434)
B
BPTM3
3 omdömen
Uselen månad sedan

Stadium meddelar inte på sin hemsida att deras produkter förmedlas av sämre företag i andra länder. Det gör att de ljuger om leveranstiderna på sin hemsida. 3-5 arbetsdagar blev nästan tre veckor och hälften av varan levererad. Fult och vilseledande och en oerhört ledsen son som fick en halvt levererad studsmatta flera dagar för sent. Skriv hellre tre veckor leveranstid så man vet.

Pioneer PLX-1000
Full Star 1
4.7
(3)
4 583 kr
B
BPTM3
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Otroligt välljudande pjäs på 14,6 kg. Kvalitetskänslan är magisk. Med rätt pickup och RIAA-förstärkare får man ut ett fantastiskt ljud ur denna skivspelare. I mitt fall så använder jag dels en Ortofon Concorde MKII Club och dels en AT-VM95SH. Bägge fungerar väldigt bra och spårar finfint. Plus för att locket inte har gångjärn och plus för att man kan byta signalkablarna. Är väldigt nöjd. Snygg är den också.

Ubiquiti Networks AmpliFi Alien Router and MeshPoint
Full Star 1
5
(1)
8 598 kr
B
BPTM3
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Otroligt lätt att installera, sjukt stabilt wifi i hela huset och snabb som tusan.. Att den dessutom är snygg och lätt att styra är också bara ett stort plus. Finns faktiskt inget alls att klaga på förutom att den kostar en slant.