Prisjakt

niru

Medlem sen 2007-10-29
47
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Google Pixel 6a 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(30)
2 694 kr
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 månader sedan

Grym telefon när den lirar, tyvärr fick jag för ett par veckor sedan ett utbytes exemplar som kommer med ett fel direkt. Telefonen hänger sig vid kameraanvändning oavsett app. Första buggade en del för att sedan bara tvärdö. Men jag gillar verkligen Android i sin renaste form. Det känns verkligen att ingen tredje part har varit och slängt in en massa bloat-ware. Och lite unika funktioner är ju trevligt. Grymt bra kamera för prisklassen. För 2995:- så får den ändå 4 av 5, väldigt mycket telefon för pengarna och den är överlag en trevlig upplevelse. När den lirar

Fibaro Walli Switch FGWDSEU-221
Full Star 1
2.3
(3)
541 kr
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Börjar med det positiva: - Går att byta färger eller stänga av helt inviduellt beroende på om switchen är av eller på. - Stöd för trappkoppling / tre brytare. - Fullt stöd med z-wave js / z-wave2mqtt / homeassistant. - Den kan konfigureras som dubbel eller singel brytare, (Man byglar två av anslutningarna innan man lägger till den till z-wave nätverket.) - Man kan även styra andra enheter / aktivera scener med ex. dubbeltryck / trippeltryck, Men dom har en stor nackdel, dom är väldigt klent byggda, Det värsta av är att om det blir spänning / tryck på ramen vid montage så slutar den reagera på knapparna. För att förtydliga, jag bor i ett 60 tals hus och gamla taprester och färglager finns det gott om. Och man vill ju kunna dra åt dom så man slipper glapp mellan väggen ramen. Hade inte detta problem med TBK Home brytarna jag hade innan. Funkar säkert bättre med klor men det funkar inte i många av mina apparatdosor. Du kan inte heller uppdatera mjukvaran själv utan att ha en Fibaro styrenhet. Känns ännu värre nu när stöd fär OTA blir standard i och med 700 serien / plus v2. Ingen kvalitetskänsla med tanke på pris. Edit; Förtydligande,

LG 32UD99-W 32" 4K UHD IPS
Full Star 1
2.8
(4)
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Ser riktigt bra ut med HDR. Spelar primärt på PS4 och föredrar att spela på en monitor. PS4 pro gör sig riktigt bra med denna skärm. Tog ett tag innan jag fattade att jag var tvunga att aktivera HDMI ULTRA HD deep color på skärmen innan PS4:an ville fatta att skärmen både var 4k och HDR kompatibel. 9 av 10 då priset är högt och lite bättre svärta hade inte skadat. Uppdatering: Fick ett gäng vertikala sträck mitt äver skärmen för ca 1 år sedan, efter ca 3.5års använding, förväntar mig längre livslängd på en så pass dyr skärm.

Telldus Z-Wave Range Extender (14272)
Full Star 1
1.3
(18)
299 kr
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Usel kvalité har ca 10st, eller snarare hade. 3st är döda och tre stycken slår till och från relät i snabb takt, ger sig dock efter ca 15 min. Men det började likandant med de 3 som är helt döda nu, så dom åker ut. Supporten ger jag inget för.

Heatit ZM Single Relay 16A
Full Star 1
5
(1)
549 kr
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Den är något större än vad mina övriga z-wave relän och dimmers är, men känns även mest gedigen av dom också. Med riktigt bra anslutningar.. Gillar den skrapt, enda negativa är väl just att den inte kommer passa i några av mina dosor där det är ont om utrymme. Fullt stöd för den i Home Assistant z-wave js. Är ju rätt lite 700 Series enheter överlag och det råder tydligen brist på z-wave 700 chippen för tillfället.

Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine Pro
Full Star 1
4
(17)
5 068 kr
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Rob har rätt. Den saknade en hel del funktioner som man utgår ifrån att en router / Gateway i den här prisklassen ska ha. Fruktansvärt frustrerande att vissa funktioner i interfacet är *coming soon månad ut och in. Vet inte om allt är på plats än, då jag löst det jag saknade på andra håll. Men stort plus för deras threat detection system , det är riktigt effektivt och går att anpassa efter ens behov. Fungerar stahilt och då jag hade protect så var det inga konstigheter heller, Protect är ju stabilt, vilket kanske kan förväntas då det är funktionsfattigt. Efter deras senaste cloud uppdaterinng så känns den faktiskt betydligt rappare på den biten. Har inte testat vare sig talk eller access. En trea blev, sålde min till slut då jag tröttnat på ubiquitis support vad gäller unifi.

Inet
Utmärkt
(500+)
n
niru
47 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Inet har intagit tronen som bästa webbutik. Alltid varit webhallen men dom har tappat stort sedan komplett tog över. Keep it up inet!

Raspberry Pi Model B+
Full Star 1
5
(5)
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Har 2st som jag haft sedan lanseringen och dom bara tickar på.

Canon i-Sensys MF4780w
Full Star 1
5
(1)
n
niru
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Den här är klockren och still going strong efter många år. Svartvit laser är tamemigfasen det enda rätta. En del gick i tu för pappersmatningen vid förra tonerbytet, sitter numera monterad med sättlim då jag inte kunde hitta reservdelen, men den bråkar ändå inte!

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
n
niru
47 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Deras prismatch godkände utan omsvep. Allt levererades enligt utsago. Bara +