TANDEMCYKELN

Medlem sen 2007-10-21
28
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Xiaomi Mi A1 32GB
4.2
(4)
2 år sedan
*Redigerades ett år sedan
Köpte telefonen från honorbuy och slapp moms. För 1800 kronor är jag supernöjd. Gick från en Nexus 5X. Skärmen är bättre på Xiaomi. Rappare telefon. Optisk zoom. Inte lika bra kamera i mörker dock. Ren Android. Uppdateras direkt till Oreo 8.0. Själva känslan på telefonen är bättre än hos Nexus. Inte alls lika plastig. Mycket nöjd med mitt köp. Uppdatering: Telefonen har nu Android Pie 9. Kameran tycker jag ger suddiga bilder. Jag har i alla fall inte kommit överens med den. Bortser man från kameran är det en sjukt bra telefon till bra pris.
Yamaha YST-SW012
4.2
(16)
3 år sedan
För det pris man betalar är det sjukt mycket bas. Har kört den några veckor och då haft den på 50 %. När det väl är redig bas så känner man det. Tycker det beror lite på inkällan. Bra inkälla ger bra bas (om det nu är rejäl bas där).
Onkyo TX-NR656
4.2
(24)
3 år sedan
Kommer från ett Sony-paket med förstärkare och högtalare. Bytte ut förstärkaren till denna och fick mycket bättre ljud. Har alltså kvar samma högtalare som jag hade tidigare. Kommer dock att byta ut högtalarna, då jag insett att det finns så mycket bättre ljud om man köper bra grejer. + Extremt klart ljud. + Väldigt många inkällor. + Utöver de sju högtalarna man kan ha i TV-rummet, så kan man ha två högtalare i en annan zon. + Bra inställningar via OSD. + Lätt att uppgradera programvaran via WiFi. + Prisvärt! Jag betalade 4 000 kr. Den inbygda automatiken för att välja inkanal kan sura till om man har flera inkällor igång. Kanske inte så konstigt, då den inte kan veta hur jag tänker.
LG OLED55B6V
4.6
(50)
18 990 kr
3 år sedan
Min första OLED. Jag är mäkta imponerad av bilden. + Svärtan är otrolig. + Skärpan. + Alla appar. + Fjärrkontrollen. + Har kollat på fotboll och bilden är mycket bra. - Har inte funnit något. Köpte min för knappa 14 papp och ångrar mig inte en sekund! Bästa TV jag någonsin har haft.
Logitech G402 Hyperion Fury
4.3
(27)
385 kr
4 år sedan
Bra mus, inte något direkt att klaga på. I Linux fungerar både bak-, fram- och hjulet. Finns en annan knapp som jag inte kommit på vad den gör.
Toshiba Chromebook 2 CB30-B-104
4.2
(15)
4 år sedan
Jag köpte denna som en surfdator och som det fungerar den perfekt. Det är ju inte Wintendo, så det går inte att installera sådana program på burken. Men klarar man sig utan det, så är det en superdator. Det går att köra appar från Chrome store, men det är ju lite begränsat jämfört med Wintendo. Skärmen är superbra, för att inte tala om ljudet, som måste vara det bästa som jag någonsin hört från en bärbar burk. Det som saknas är ju någon riktig linuxdistribution. Men ska man ha burken som en surfdator, är detta en superburk till ett lågt pris.
Google Nexus 5X H791 32GB
3.2
(66)
2 799 kr
4 år sedan
Underbar telefon. Har kommit från en Nexus 5 och det är en stor skillnad, även om jag älskade min gamla Nexus 5. Kort sagt: Allting har blivit bättre. Än så länge har jag inte någonting att klaga på. :) Jag kör inga spel eller liknande. Övriga appar som jag testat fungerar så bra som de kan göra. Kameran är väldigt bra. En rejäl förbättring från den gamla Nexus 5.
Sida 1