Prisjakt

orienterik

Medlem sen 2019-01-19
13
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Mekster.se
Utmärkt
(500+)
o
orienterik
13 omdömen
Bra6 dagar sedan

Kvalitetsvaror. Schysst pris. Frakten anpassad för företagskunder, vilket är rätt osmidigt för privatpersoner

Parfumdreams
Bra
(184)
o
orienterik
13 omdömen
Usel5 månader sedan

Det går inte att beställa något över huvud taget. När man fyllt i leveransuppgifter och skall gå vidare till betalning, får man alltid upp ett felmeddelande och det går inte att komma vidare. Gäller oavsett om det är via dator eller telefon.

Samsung Galaxy S21 FE 5G SM-G990B Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
2.4
(8)
5 240 kr
o
orienterik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Inte prisvärd. Har en S9 parallellt med en här och den är bättre på det mesta. Även den Honor 10 som den här ersatt var bättre i en hel del avseenden (men galet seg nu på slutet, så det är inte en helt rättvis jämförelse). Positivt: batteri och ljudkvalitet. Inte imponerande: Mottagning av telefoni och mobildata är skitdålig. Tappar signal mycket tidigare än de andra telefonerna. Skärmens känslighet vid knapptryckning. Särskilt den övre delen har väldigt svårt att känna av att man trycker. Får nästan slå med fingret för att den skall reagera. Kameran är rätt kass. Oskärpa uppenbar om man fotar av t.ex. ett A4 med normal textstorlek. Inte alls imponerande. Den blir väldigt varm, men det kanske inte är så konstigt, när den måste jobba för fullt för att få mottagning. Fingeravtrycksläsaren är långsam. Byggkvaliteten känns sådär.

Melitta Calibra
Full Star 1
4.5
(6)
1 689 kr
o
orienterik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Helt ok. Själva kvarnverket är bra: snabbt, tyst, jämn malning. Den inbyggda vågen är däremot helt kass. Det spelar ingen roll om man försöker mala stor eller liten mängd, man får inställd vikt +/- 25 %, så vågen är oanvändbar.

Moser 1400 ProfiLine Edition
Full Star 1
3.2
(22)
287 kr
o
orienterik
13 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Oanvändbar och usel. Recensionen gäller oavsett vilken variant av Moser 1400 man läser om. Made in Germany används frekvent av Moser, för att man skall tro det är tysk kvalitet. Det är mer krockad Opel än Mercedes S-klass över de här. Slarvigt ihopskruvade och med en del punkter som är alldeles för klena, för att man snålat vid val av material eller dimension.

KEF LSX
Full Star 1
4.1
(12)
8 995 kr
o
orienterik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Sjukt mycket välljud för pengarna! Med lite finkalibrering av ljudet så låter det riktigt bra. Klart de inte har allt, men till det priset är de svårslagna och den nätta storleken är nog ett plus för många som väljer en sån här högtalare. Installationen var enkel och det funkar kanon att köra Spotify direkt från telefonen. Medföljande fjärr funkar bra.

Honeywell QuietSet HSF600WE4
Full Star 1
4.3
(6)
699 kr
o
orienterik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Fläkten är tyst och bra på alla hastigheter. Anmärkningarna nedan är av mindre betydelse. En stor fotplatta är inte den bästa lösningen för lite ojämna underlag (t.ex. vårt klinkergolv). Infästning mellan fot och pelare är inte så genomtänkt, så den blir inte helt lodrät, utan får en pytteliten slagsida. Det påverkar inte funktionen, men ser lite trist ut.

Bikester
Utmärkt
(500+)
o
orienterik
13 omdömen
Dålig2 år sedan

Bra varor, bra priser och snabba leveranser, men när man skall reklamera en från början trasig vara går det åt h-e. Den mejladress jag använde vid reklamationen valde de att spärra, så fort reklamationen kommit in. Således kan jag inte svara på frågorna de ställer, som de vill ha svar på för att gå vidare med reklamationen. Inte snyggt!

Brother DCP-L3550CDW
Full Star 1
3.9
(7)
4 250 kr
o
orienterik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Mycket nöjd! Fem stjärnor. Bra byggkvalitet, jättebra utskrifter, begripliga menyer och väl fungerande appar. Rimlig tonerkostnad. Tyst. Bra inställningsmöjligheter. Det finns säkert de som skriver ut snabbare, men den är inte långsam så det stör.

Bosch GOP 30-28
Full Star 1
5
(1)
1 369 kr
o
orienterik
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Köpte min för under tusenlappen och den var värd pengarna efter bara några minuter. Det finns betydligt dyrare multiverktyg, så professionella användare kan säkert upplysa om brister med denna, men för en glad amatör har den varit felfri. Upplever kvaliteten som hög rakt igenom, allt funkar och är helt, trots mycket användning. Låter utav bara sjutton.