Prisjakt

teqnet

Medlem sen 2007-09-09
121
Bidrag
93
Hjälpsamröster
Google Chromecast (4th Generation) with Google TV
Full Star 1
4.1
(36)
788 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 dagar sedan

Jättebra liten mediaspelare som stödjer bluetoothhögtalare och duger för enklare spel. Apputbudet är enormt. Fjärren kan styra vilken märkes-TV som hrlst med sitt IR öga och den har stöd för CEC. Drar av en stjärna för att den gärna hade fått ha mer minne. Mina två har fullt minne nu.

Netgear Nighthawk M1
Full Star 1
4.2
(9)
2 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Snabb och med möjlighet till bryggläge.

Netgear 4G LTE Modem LB2120
Full Star 1
4
(3)
1 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Har använt denna som modem till min UDM Pro. Har fungerat bra och bryggläget ger UDM Pro publik IP adress.

Fibaro Home Center Lite
Full Star 1
2.4
(9)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

Höjer betyget efterssom den har varit betydligt mer stabil än min telldus -------------------------- Snabba styrningar mot fibaro puckar. Men oerhört tungjobbad. Går inte heller skapa grupper för att gruppera lampor i t.ex google home...

*Redigerades 6 månader sedan
Harman Kardon Citation ONE
Full Star 1
3.9
(31)
1 990 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*

Högtalaren tappar sin koppling till Google home hela tiden. Jag får resetta och para om, men den tappar kopplingen till Google home efter någon dag och då går den inte att använda.... .................................................. Sänker betyget till 3 efterssom HK fortfarande inte uppdaterat mjukvaran och fixat kända buggar med ett icke fungerande nattläge eller tillgängligetstoner. Rätt störigt att Night mode inte fungerar när man har den i sovrummet och den fortfarande vrålar på högsta volym när man skall släcka ljuset och sambon sover... var aldrig ett problem när jag hade Google home i sovrummet... Har fw 1474, samma som när jag köpte den för ett halvår sedan... ---------------- Höjer betyget igen efter att fått en ny fungerade högtalare. ---------------- Får sänka betyet rejält eftersom röstassistenten hänger sig och slutar lyssna. Reset hjälper en stund, men så hänger den sig igen... ---------------- Stor högtalare med stort ljud. Mycket bättre ljud än min Google Home. Bra assistent. Det enda jag saknar är möjlogheten att ställa in bas och diskant.

*Redigerades 7 månader sedan
ZTE MF286D
Full Star 1
3.5
(2)
1 269 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan*

Äntligen en router från operatörerna (telia) som går att sätta i bryggläge och som har hög CAT standard (12). Har hittills kommit upp i 220 Mbps ner och 87 Mbps upp och en latency på 14 ms. Har satt en Unifi UDM Pro bakom bryggan. Med telia fungerar dessutom DNS loopback och jag får publika IP adresser. Men se upp. Det verkar finnas varianter av samma produkt som bara har ett CAT 6 modem....

*Redigerades 7 månader sedan
Telldus Plug-In Slim (313510)
Full Star 1
2.8
(16)
289 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*

Uppdaterar betyget till en trea eftersom strömmätningen och ibland även relät hänger sig. Då måste den startas om... Mycket nöjd med denna. Strömmätningen fungerar mycket bra till skillnad från Fibaros lösning. Priset känns ok.

*Redigerades 7 månader sedan
Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine Pro
Full Star 1
3.6
(13)
4 240 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan*

Det visade sig vara Tele2 som vägrar öppna portarna om man inte kör med deras LTE router. Höjer därför betyget på min UDM Pro. --------------------------------------------- Fin maskin med många användningsområden. Tyvärr har den gett mig en del problem i nätverket. Jag kör LTE WAN och till skillnad från min förra LTE router fungerar inte port forwarding. Även min Telldus GW går bananas oftare med denna som router. Har provat att både köra den gamla routern som DMZ och har köpt ett nytt LTE modem som är i bryggläge. Får en del hjälp på Unifis supportforum, och löser de mina brandväggsproblem höjer jag betyget. Läser man på olika forum, inser man att den har många barnsjukdomar

*Redigerades 8 månader sedan
LTC LED-2409 24" Full HD (1920x1080) LCD Smart TV
Full Star 1
2.2
(2)
3 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*

Sktiver detta omdömme endast baserat på hur Android är implementerat. De kör android i botten men har skalat bort massa funktioner genom att lägga ett öager ovanpå. Kanske lika bra eftersom TVn har 1 Gb ram, så Chromecast och andra funktioner i systemet hade fungerat ganska dålogt om det hade varit installerat. Kommer med Google play, så de flesta appar för att se på TV finns ju med, och det kanske är viktigast.

*Redigerades 9 månader sedan
Arlo Pro 3 VMS4240P (2st)
Full Star 1
2.4
(9)
3 990 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

Opålitligt system. Ibland går det inte stänga av sirenen när larmet gått. Larmet borde inte ens ha gått men geofence och IFTTT är opålitligt. Går inte heller att enkelt integrera i andra ekosystem såsom HASS. Väldigt slutna APIer.

*Redigerades ett år sedan
Sida 1