Prisjakt

bash

Medlem sen 2007-09-09
99
Bidrag
53
Hjälpsamröster
Razer Tarok Pro
Full Star 1
1
(1)
2 590 kr
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
19 dagar sedan

Flagar redan i butik! Pu-läder har alltid flagnar mer eller mindre lätt. Här kunde man dra loss stora flagor från sittdynan.

Epson EcoTank ET-2721
Full Star 1
4.1
(9)
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

+ Ecotank, Wifi, Multifinktion -Verkar läcka bläck om den flyttas (utan att vändas). Massvis med sidor senare blir de fortfarande fläckade när den skriver ut (som att valarna är indränkta - Ibland aplångsamt att skanna och sända över (mer än 5 minuter per dokumentsida) - Ingen LAN koppling, pytteliten skärm, skannerns upplösning stämmer med det låga priset, appen är verkligen ingen höjdare

Moser 1400-0454 Green Edition
Full Star 1
2
(1)
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Edit: Gick sönder för tredje och sista gången efter knappt 3 årets. Maskinen ger ett gediget intryck men inte kammarna. Den är säkert toppen för hår men inte så bra för skägg, vilket jag ville ha den till. Den är lite otymplig och tung för skägg och klipper inte så bra som jag förväntat. Det blir liksom spretigt skägg som sticker ut på ett annat sätt än jag är van vid. 2/5 för skägg och 4/5 för hår så betyget blir 3/5 - 1,5 för dålig kvalitet

Sony WH-1000XM4 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.1
(51)
2 790 kr
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 månader sedan

Edit: Efter ett knappt år gick lädret sönder i bandet. Efter ett år och en månad lossnade ena hörluren. Plasten hade gått sönder. Inga reservdelar för läder eller band. Flera tusen i sopbingen. Mina två Sennheiser HD 25 har jag haft i ca 25 år. Bytt sladd, kuddar, slitagedelar mao. Allt till rimliga priser. Bättre ljud, bättre kvalitet, mycket snyggare men ingen blåtand eller mikrofon. Skräpvarning! De är bra men med det priset hade jag förväntat mig mer. För gemene man är det faktiskt svårt att höra skillnad på lur och lur utan att spela och direkt byta till den andra. De sitter ok men blir lätt svettiga. En del finesser måste man betala abonnemang för att använda och många hade jag kunnat leva utan. Varför hålla för örat för att prata med någon fysiskt istället för att ta av lurarna som vilken vettig person som helst? Mikrofonen funkar ofta bra men absolut inte alltid så jag tycker inte den är pålitlig för samtal. Värdelös vid spelande. Jag jämför med Marshall-lurar med blåtand, Sennheiser Momentum 2, mina trogna 2 par Sennheiser HD 25 och AKG K240. Spar pengarna och köp mer budget. Väldigt få kommer märka skillnad utom de som skriver utvärderingar ( som oftast får provision). Det är mina 50 cent iaf.

Bosch Styline Kettle 1,5L
Full Star 1
3.9
(13)
819 kr
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Jag är missnöjd direkt. När jag beställde den på nätet stod det rostfri. Jag antog att den undre delen var lackerat stål men nej. Den är i plast med rostfri dekor på... Så mycket för att slippa en i plast som min förra. När.man startar den piper den högt. Inte kul för min del med 2 sovrum med dörr till köket. Den låter mycket mer än min förra när den värmer. Jag saknar även termometern på den förra. Denna visar 10-tal grader medan den kokar. Gillar man te så vill man kanske brygga grönt te vid ca 78 grader. Då är en inbyggd termometer guld. Den är stor på alla leder och bottenplattan tar mycket mer plats än den förra. Nej, jag är inte nöjd. Det är nackdelen med internethandel.

Hemfint
Dålig
(500+)
b
bash
99 omdömen
Usel9 månader sedan

Hemsidan är riktigt dålig. Beställer man dörr och trycker på lägg i kundvagn/köp så får man inte de val man gjort... Därmed var det bara att avbeställa och lägga ny beställning. De har 6 veckors väntetid på dörr. När den väl kom var den fraktskadad. Jag skrev till dem och bad om en ny snabbt. Efter lång tid återkom de och frågade om jag ville ha en ny. De kunde inte snabba på beställning som jag förväntade mig som plåster på såren. Efter en massa mail visade det sig att de inte lagt beställning utan mitt i en fråga om att behålla dörren mot avdrag så betalade de tillbaka pengarna. Ingen bra känsla med dem

American Crew Daily Conditioner 1000ml
Full Star 1
2.5
(2)
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Jag har använt denna ett par år. Fram tills senaste köpet (tyvärr 4x 1 liter) var jag nöjd. Vet inte om effekten är så häftig jämfört med tex Redken men den luktade kanon och det är viktigt för mig. Fräsch mynta. Numera luktar den inte fräsch mynta utan tandkräm med någon konstig citronton. Jag ogillar skarpt denna lukt. En annan skillnad är att den var för tunn innan så den rann för lätt. Nu är den i stället för tjock så man får pressa rejält för att få ut något. Det blir inget mer med denna om de inte ändrar den.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
b
bash
99 omdömen
BraRedigerades ett år sedan

Jag har varit väldigt nöjd med Webhallen genom decennierna men de senaste ca 5 åren har saker gått lite utför. Vet inte om det är att Komplett köpte upp eller vad. Butikerna nära mig har lagt ner. Priserna är, som på Komplett, inte så bra längre. De har infört ett medaljsystem men vad gör det om priserna är höga och de inte ens har en lokal butik? Tidigare har plusen varit lokala butiker med bra personliga kontakter (speciellt han den lilla röda i Göteborgsbutiken), teknisk support som går in för att lösa problemen på riktigt. Support svarar på frågor utanför det de måste svara på. Korta svarstider. Tar ansvar map garanti. Nu har de ingen lokal butik så ingen personlig kontakt även om de jag köpt av verkar bra. Telefonköerna är långa. Priserna. Priserna. Priserna. Det blir ett bra men inte mer med tanke på utvecklingen.

Hagström Super Swede
Full Star 1
3
(1)
10 490 kr
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Great sound. Electronics seem solid. I like it but already after 10 months there are cracks in the fretboard, probably due to dry air... It's been oiled. I've also noticed a crack in the headstock exactly where you don't want cracks. It seems to be in the paint but still. It arrived with high action and too much fret buzz on most strings. Not sure what to make of it gradewise.

Sennheiser HD 25-1 II On-ear
Full Star 1
4.8
(36)
b
bash
99 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Jag har haft min lurar i bra många år och är jättenöjd med dom kräsen som jag är. Jag har tom köpt ett andra par. Ljudet är väldigt bra för att vara slutna lurar. Att de håller så bra är otroligt för jag sliter normalt sett mycket hårt på mina grejer. Det mesta som slits går att byta ut, dock kostar en del av delarna väldigt mycket. Nu till det mindre bra. De satt hårt och bra det första året, därefter satt de lösare och lösare. Dessutom halkar de ner från det hack man sätter dom på. Tillsvidare tejpar jag bygeln så att den blir tjockare. Annars får man leta länge efter nya byglar men de finns vilket är häftigt! De första höll ca ett år... Stiften till varje lur glappar så att man får vicka för att få ljud. Irriterande. Har bytt sladd flera gånger på bägge paren utan att det hjälpt. Sennheisers svar på detta var ungefär: jaha... Att de glappar och halkar ner beror nog inte på att jag slitit hårt utan på dåligt materialval i kapslarnas färstanordning till bygeln samt att stiften får kontakt med en vanlig fjäder. Glappandet har varit sen jag fick dom. Flera polare har exakt samma problem. Tycker det är dåligt av Sennheiser att inte ta till sig kritiken. Det kan förhindra fel i framtida modeller. Jag tror jag haft extra otur med mitt ena exemplar men trots dessa fel så gillar jag lurarna skarpt. Det märks inte minst när man prövar andra lurar. Med tiden blir det jobbigare och jobbigare att ha trådbundna lurar då telefonerna slutat stödja det och adaptrar inte håller länge.