Icebreaker

Medlem sen 2007-07-03
21
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Woods ELFI-900
3.2
(2)
6 789 kr
3 år sedan
/ Edit 2017-11-01. Efter knappt 2 månaders användning så gick luftrenaren sönder. Helt plötsligt small den till och gav ifrån sig en liten blå blixt. Troligtvis kortslutning av något slag. Skickad på reklamation nu, får se om ersättaren håller längre. Annars lovar ju Woods upp till 10 års garanti på denna. Sänker betyget från 8 till 4 så länge. Återkommer. Köpte den till huset på 160 m2. Fungerar fint och gör sitt jobb, köpte även till kolfilter som ej ingår som standard. Rejält blås i läge 3 & 4 dock går det ej ha den på dessa nivåer under en längre tid när man är hemma pga hög ljudnivå. Vi kör oftast på läge 1, då är den knappt hörbar.
Garmin Vívoactive HR Regular
3.5
(15)
2 899 kr
4 år sedan
Min första träningsklocka och jag gillar den skarpt. Sökte efter en med pulsmätare och som jag kan använda till alla mina aktiviteter inklusive golf.
Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro 13 (59400101)
2.9
(7)
6 år sedan
En mycket trevlig dator med bra prestanda. Skickade ut min tidigare stationära dator och kör nu enbart på denna. Surf, film och en del webbutveckling (Visual Studio) och den är riktigt rapp. Finns dock några små saker som jag stör mig på: - Jag hade väldiga svårigheter att koppla in en extern skärm. Problemet är att plasten från chassit är dåligt designat och micro-HDMI kontakten går inte ända in och får ej kontakt (plasten tar emot). Googlat och många har samma problem. Dåligt av Lenovo att missa detta. Till slut hittade jag en adapter som funkade (http://www.clasohlson.com/se/HDMI-adapterkabel/38-5041). - On/Off-knappen sitter på sidan av datorn men man måste fälla upp locket innan man trycker på den. Annars reagerar den inte. Lite irriterande eftersom jag kör min med extern skärm. - När locket är nerfällt så lever datorns trackpad ett eget liv. Musen klickar och hoppar runt hej vilt. Trackpaden går endast stänga av via F6 och detta måste göras varje gång datorn startar. Ni se mitt lilla problem här när jag kör den som stationär... 1, Upp med locket 2, Starta 3, Logga in i Windows 4, Inaktivera trackpaden 5, Fäll ner locket. - Ibland tappar Windows skärm-skalningen som jag satt på 100%. Då måste man logga ut och sedan logga in igen för att det ska återgå till det normala. Fenomenet inträffar dock väldigt sällan. - Tvåfinger-scroll via trackpad i Google Chrome är omöjligt. Den kör en variant av zoom och scroll vilket är galet irriterande. I IE fungerar det bättre men är inte felfritt. Utöver dessa punkter är det en mycket trevlig maskin.
Audioengine A2
4.4
(35)
8 år sedan
Kanonhögtalare helt enkelt. Lite i dyraste i laget. Stilrena!
Sida 1