Prisjakt

tuppel

Medlem sen 2007-06-14
24
Bidrag
6
Hjälpsamröster
dbramante1928 Greenland for iPhone 13
Full Star 1
1
(1)
76 kr
t
tuppel
24 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Horribelt skal eftersom knapparna får noll feedback och blir svåra att trycka på. Otterbox och Spiegen som jag haft på andra mobiler de senaste åren ligger på en helt annan nivå. Materialkänslan är inte heller på topp, men den skulle jag kunna stå ut med. Passformen är bra.

Electrolux EW7F5247A4 (Vit)
Full Star 1
4
(1)
13 470 kr
t
tuppel
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Välfungerande integrerad kombimaskin. Utbudet av dessa är väldigt begränsat så jag är glad att denna fungerar bra. Mycket god kapacitet för en maskin som kan integreras i köket, brukar exempelvis tvätta komplett set med lakan, två påslakan och fyra örngott utan att maskinen blir överlastad. Man får dock komma ihåg att torkkapaciteten är lägre än tvättkapaciteten - vilket stämmer för alla kombimaskiner. Så länge man inte överlastar fungerar torkningen mycket bra, över förväntan faktiskt. Långa programtider pga. energi- och vattenbesparing men de går att halvera (eller mer) genom några knapptryck. Minus för att inställningsmöjligheterna inte riktigt motsvarar prisklassen, man betalar ett premium för att den är inbyggd. Har du behov av integrerad maskin behöver du inte tveka, både tvätt och tork fungerar väl. Acceptabel ljudnivå.

TP-Link M7200
Full Star 1
3
(4)
582 kr
t
tuppel
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har fungerat väldigt bra hittills. Gjorde ett hastighetstest inför författandet av omdömet; 65 Mbit/s ned och 39 Mbit/s upp från mobilen. Inga anslutningsproblem. Appen fungerar bra. Upplever batteritiden som fullt tillräcklig, jag använder på möten och när jag arbetar del av dag utan wifi med både mobil och dator ansluten. Annars enkelt att ladda med USB-kabel från datorn eller mobilladdare. Väldigt liten och behändig, uppskattas då jag har med den i väskan varje arbetsdag.

Vitvaruexperten.com
Utmärkt
(399)
t
tuppel
24 omdömen
OK5 år sedan

Köpte en ugn med uthämtning i butik. Produkten var i lager och meddelandet kom snabbt att den var redo för upphämtning. Det som drar ned betyget är att produkten i verkligheten visade sig ha ett franskt modellnummer och enbart fransk instruktionsbok. Det framgår inte någonstans i produktbeskrivningen. Fann svensk instruktionsbok på tillverkarens hemsida, så det löser ju sig men det känns surt att behöva skriva ut själv om man vill ha den lättillgänglig i köket.

Lyko
Bra
(500+)
t
tuppel
24 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Beställde hårvax till ett mycket bra pris. Frakten på 29 kr anser jag vara låg. Fick orderbekräftelse 15:30 och dagen efter låg de väl förpackade produkterna i postlådan, bra jobbat! Kortbetalningen fungerade bra, hemsidan är dock inte den mest vackra jag stött på. Uppdatering sex år senare: Fortfarande snabb leverans och nu till ett lägre pris. Utbudet är väldigt bra och hemsidan är bland de trevligare numera. Trevligt att spara pengar på hårprodukter jämfört med hos frisören, uppåt 50 % skillnad till Lykos fördel.

El Green
Bra
(31)
t
tuppel
24 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

För min del har allting gått väldigt bra. Hemsidan lämnar mycket att önska men allt fungerade bra. Ingen anmärkning på hur produkten förpackades och levererades. Datorn jag beställde, en ASUS G750JS-T4120H, var betydligt billigare än motsvarande nya modeller och har nu fungerat utan problem i över 1½ år.

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
t
tuppel
24 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Var ute efter nya sommardäck och valde Däck365 eftersom de hade lägst pris på de däck jag till slut valde. Dessutom var de billigast på flera andra modeller jag kollat på. Har ingen anmärkning på hemsida, leveransalternativ, beställning eller betalning. Det framgår tydligt hur lång leveranstiden är och att kunden ska kontakta verkstaden, i mitt fall ringde dock verkstaden. Orderbekräftelsen skickades omedelbart, leverans skedde inom utsatt tid och Schenkers spårningsfunktion fungerade bra i mitt fall. En trist grej var att verkstaden tog ut en avgift för montering på aluminiumfälgar, vilket inte framgick vid beställningen (ska meddela Däck365 om det)

Dell UltraSharp U2311H
Full Star 1
4.7
(41)
t
tuppel
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Har min numera trasiga Philips 200WP7ES (20" 16:10 S-IPS) att jämföra med - Betraktningsvinklarna imponerar ej vid svart bild - Tydligt IPS-smuts - Blöder ljus, knappast oväntat - Kontrasten är inget som imponerar på Kuro-ägare om vi säger så + Design + Byggkvalitet, knarrar inte + Smidig och lätt + Priset (2 490 kr juni 2010) + OSD-menyerna, lite sega dock + Sval (strömsnål) För priset en bra höggupplöst skärm men inget för den med höga krav. Mitt exemplar har inga problem med färgtoningar som många i USA tycks ha.

Fractal Design Define R2 (Svart/Titan)
Full Star 1
4.6
(18)
t
tuppel
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Är precis allt jag letade efter. Gott om fläkt- och hårddiskplatser. Moduvent-systemet är mycket praktiskt, även om jag bara har en plats täckt just nu. Behöver nog inte lista alla positiva grejer. Minus för några småsaker: Lukten, känslig färg på hårddiskslädarna, på/av-knapp på ovansidan (katterna tycker det är kul att stänga av datorn) och gummigrejerna på kabelhålen. Omdömet är att du får inte mer än så här för pengarna.

Thermalright IFX-14
Full Star 1
4.3
(3)
t
tuppel
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Underbart brutal kylare. Kostade vid mitt inköpstillfälle inte nämnvärt mer än TRUE och Noctua U12P. Bra, om än tidskrävande, monteringsanordning. Håller en överklockad Phenom II X4 940BE sval med dubbla Scythe Slip Stream 120mm. Minus för dåligt polerad och ojämn bas. Kräver stora innerutrymmen.