halvledaren

Medlem sen 2007-05-18
124
Bidrag
41
Hjälpsamröster
Logitech Harmony Companion
4
(30)
1 149 kr
5 månader sedan*
FUNGERAR ENDAST MED 2,4 GHZ. Det kan vara helt ok att köra med det. Men räkna att om du kör Google audio , Chrome cast smart TV som är inställt på 5GHz som är senaste bandet så måste allt ändras till detta på din mobil. Mycket dålig engelsk support troligen på IP telefon brusigt ljud till Indien för att få reda på varför jag inte kunde hitta hub i nätverket vilket antyder att mjukvaran är lika gammal som hårdvaran i fjärrkontrollen.
*Redigerades 5 månader sedan
Asus RT-AC68U
4
(130)
1 283 kr
6 år sedan*
Jag har nu gjort allt talat med superproffs och ingen får den att rocka alls. SKRÄPVARNING Min Dovado mini router är snabbare i 2,4 ghz bandet än denna och ASUS support är nog den sämsta i världen. Jag gör säkert uppenbart fel i konfigurationer men det går ej att tala med Asus och och få en adekvat support.Jag har nu meckat med den i 6-7 månader den huttar inte diskar och min firmware är uppdaterad . Jag varnar verkligen för denna skrytmaskin utan väl förankrad mjukvara. om du sedan vill koppla en 4G modem dongle så räkna med seg responstid så långsam att TP test Bredbandskollen inte kan verifiera resultatet . SNÄLLA prisjakt var i min kommentar exakt motiverar ni er text nedan ?. Jag la många dagar, 100 tals timmar att den routern skulle kunna fungera med USB 3. Jag betalde över 2000 sek extra för jag hade en router innan men inte med just den funktionen som angavs som specification på ASUS egna hemsida men den fungerade inte jag frågade alla gav den service experter från erkända större nätverksföretag tittade på den. Ingen kunde tolka deras info att det skulle fungera men gick inte . dessutom så gick det inte att få någon egentlig support eller förklaringen annat än att det inte finns stöd för den funktionen för än firmware löste själva funktionen vilket kom 5 år efteråt . Jag fick köpa en NAS istället . Jag vet att många gillar routern och jag har köpt dem till kunder som aldrig behövt den för angiven specification och funktion. Jag tyckte det var en usel maskin som inte kan göra det den anger och era kunder bör veta det och varnas, är det inte det ni är till för att det man köper skall fungera , jag trodde ni var de bästa. är ni inte det ? ER TEXT om min kommentar citerad " Kommentaren måste tydligt motivera betyget; var gärna utförlig då det finns gott om utrymme. Det måste följa våra regler, speciellt reglerna 13.1 och 13.3.
*Redigerades 7 månader sedan
Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB
3.9
(44)
5 499 kr
ett år sedan
Riktigt bra. Bara en sak som alltid med samsungs mobiler, Samsung vill styra och har tonvis med konstiga oanvändbara egna program i mobilen. I övrigt är den fantastisk med ett enormt bra ljud, snabb bra och rapp.
XTZ Headphone Divine
4
(40)
490 kr
ett år sedan
För pengarna får de klart full pott. Ljudet är bra och ambitiöst.
Google Chromecast Audio
4.1
(76)
457 kr
2 år sedan*
Seriöst hur kan man släppa en sådant skräp . Ljudet ok. men den hittar ju inte sig själv. I home är den uppkopplad men i You tube finns den inte cast läge . Jag har haft denna i månad nu och jag är trött på att vara teknik bolagens försöktkanin. Jag har Google senaste app Android 8 och ändå kan den inte leverera det mest basala i nätverk som i övrigt fungerar klanderfritt. Skräp köp inte om du inte vill bli sur gång efter annan . Det finns idag för samma och mindre pengar suveräna blåtands uppkopplingar med 5.0 och 5.1 versionerna. FiiO BTR1K V1 är en suverän. 500 sek med frakt från tyskland och den har inbyggd amplifier DAC och aptx lossless bättre ljud finns inte trådlöst
*Redigerades 2 år sedan
Nutana Aloe 99 Gel 128g
4.2
(2)
2 år sedan
Den är enormt bra tyvärr svår att få tag i numera . Jag har jämfört flera andra produkter men denna är bäst då den är kall pressad 99.9 % aloe vera och inget annat trams i
Apotea
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
Betalningstjänsten Saknar Bank ID numera utan använder bara mobilt ID. Klarna är ensam leverantör av den tjänsten blir det fel har Klarna usel support. Jag fick fel kod när när betalningen skall betalas via min mobil istället för vid min dator . Tyvärr Apotea gör det hela köpuplevelsen usel .
*Redigerades 2 år sedan
BlackBerry KEYone 32GB
4
(2)
3 år sedan*
Äntligen. Glastangentborden är för mig ett missfoster den känslan det är att skriva på fysikaliska tangenter är överlägsen.
*Redigerades 3 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Sveriges bästa.
*Redigerades 4 år sedan
Logitech M705
3.1
(81)
332 kr
4 år sedan*
Världens bästa trådlösa mus. Jag har haft min 705 i 5 år utan problem , Jag köpte en Logitech MX ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=473880 ) den är dyrare,tyngre,klumpigare även den lilla MX ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3238276 ) har jag köpt för min laptop men det är ändå 705an jag använder även till den. Dock har jag inte provat den nya stora MX. ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3073403 )
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1