fknjerkz

Medlem sen 2018-03-27
16
Bidrag
38
Hjälpsamröster
8Bitdo Wireless USB Adapter (PC/Mac/Switch)
3.8
(1)
149 kr
2 månader sedan
Fantastisk dongle! Funkar riktigt bra att ansluta min PS4 kontroll till Nintendo Switch. Gick snabbt, lätt och smärtfritt. I kontrast till att köpa en Nintendo Pro kontroll, så är detta väldigt mycket mer ekonomiskt. Rekommenderas!
NZXT Kraken X63 280mm (2x140mm)
2.8
(2)
1 599 kr
3 månader sedan
Fy satan va bra kylare från NZXT! Medföljande fläktar är riktigt bra och gillar du RGB, så går pumpen att konfigurera. Har monterat den i fronten av mitt H510 chassi och använder den för att kyla mitt GTX 1070 i kombination med NZXT G12. Gick från 80 grader load till 40, så jag är sjukt nöjd!
Kingston HyperX Fury RGB DDR4 3200MHz 2x8GB (HX432C16FB3AK2/16)
4.1
(3)
789 kr
3 månader sedan
Grymma och snabba minnen! Gillar du RGB så är dessa något för dig! Uppgraderade datorn tillsammans med ett X570 och en Ryzen 3600 och vilken kalaskombinaton. Höjde lägsta FPS nivån i alla spel väldigt mycket. Rekommenderas!
Gigabyte X570 Gaming X
3.8
(1)
1 876 kr
3 månader sedan
Extremt bra moderkort! Är väldigt nöjd med hur uppgraderingen av datorn blev och detta moderkort bidrog starkt till en bra helhet. Köpte detta kort, Ryzen 3600 och HyperX 3.2Ghz DDR4 minnen från NetOnNet och tillsammans med min 1070 GPU flyter nu alla spel galet bra. Uppgradering av BIOS gick smärtfritt och alla menyer är väldigt straight forward. Lägg till aktiv kylning på chipsetet och bra möjligheter att konfigurera fläktarnas hastighet om man så önskar. Rekommenderas!
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz Socket AM4 Box
4.8
(33)
2 065 kr
3 månader sedan
Lätt mest prisvärda all-round processorn just nu! Ägde sedan tidigare en i7 3770K och vilken skillnad.. Lägsta nivån i de flesta spel har höjts otroligt mycket. Spelar primärt Destiny 2 och CSGO och båda har fått sig en otrolig skjuss. I kombination med en bra CPU kylare behöver du inte bry dig om att klocka processorn manuellt, som med en Intel processor. Mitt moderkort (X570) sköter utan problem överklockning och ligger oftast stabilt på 4.2 GHz på typ 70 grader i heavy load. I kombination med 3.2 GHz minnen blir multitasking och spel en fröjd. Visste inte ens att man kunde tabba in och ut i spel så här fort. Kommer aldrig gå tillbaka i svindyra Intels knä. Lägg till att deras arkitektur är byggd för att du som konsument ska behöva byta moderkort för varje uppgradering.. helt sjukt. Meltdown och Spectre har ju också slagit ner som en bomb hos Intel.
OnePlus 8 Pro 128GB
4.2
(6)
8 735 kr
5 månader sedan*
Fantastisk telefon! Ägt den i lite mer än en vecka nu och den är fenomenal. Kommer direkt från Samsung Galaxy S8, som är både mindre och mer kompakt. Även om jag alltid använt mig av Samsungs telefoner (sedan S3), så valde jag nu istället att köra på OnePlus och jag är väldigt nöjd med valet. Gick smärtfritt att synka inställningar till Google och övriga appar, sedan synka tillbaka allt på nya telefonen. Flytta filer via bluetooth gick också kanon. I jämförelse med t.ex. Galaxy S20 så är OnePlus 8 Pro både mer kostnadseffektiv och på många sätt bättre. Vissa egenskaper är helt klart en smaksak, men bara det faktum att Samsungs telefoner i Europa levereras med deras egen skit-CPU krets "Exynos", borde ensamt tala för att du ska köpa en OnePlus istället. Plus: + 120 Hz skärm - spelar du spel på telefonen så kommer du bli väldigt imponerad. Alla animationer flyter extremt bra. + Kameran - tar väldigt fina bilder och appen har många inbyggda funktioner. + Android 10 - stödjer senaste versionen av Android och kommer göra i flera år framöver. + OxygenOS - riktigt bra och stabilt OS. Bättre än One från Samsung. + Stöd för dubbla SIM-kort + WIFI 6 + 5G ready + Skärmskydd från fabrik + Trådlös laddning (både mottagare och givare) + Telefonen är genuint bra byggd + Warp laddning - hinner knappt reagera så är den full-laddad Minus: - Saknar mitt älskade 3.5mm uttag - Inget minneskort - går ej att utöka internminnet - Skärmskyddet från fabrik drar åt sig damm som något jag aldrig skådat tidigare - Selfie-kameran är inget speciellt och känns super-medioker - Aningen dyr - jämfört med OnePlus 7 så får du inte så mycket mer för pengarna Rekommenderas varmt!
*Redigerades 4 månader sedan
Asus TUF Gaming VG27BQ
3.8
(2)
4 490 kr
8 månader sedan*
Har haft denna skärm nu i lite över en vecka och kan bara säga att det är en riktig kanon-skärm! Ägde sedan tidigare en 24 tums BenQ (nu Zowie) XL2411 och båda skärmarna använder en TN panel. Ur många avseenden presterar dom snarlikt, men ASUS skiner på många plan: - Väldigt mycket bättre betraktningsvinkel än förväntat av en TN. - 165Hz istället för 144Hz (marginell skillnad men fortfarande positivt). - Aningen bättre skärpa - 27 tums - 1440p - G-sync/Free-sync I övrigt är responstiden fenomenal. Spelar själv mycket CSGO och det funkar kanon på denna skärm. Även 1280x960 upplösning stretched ser riktigt bra ut. Har även spelat senaste Star Wars Fallen Order och The Outer Worlds i 1440p och båda spelen ser fantastiska ut! I kontrast till att köpa "broder"-skärmen 27AQ, så tror jag starkt denna är bättre lämpad för gamers. Sedan har IPS sina för- och nackdelar kontra en TN såklart, men kan starkt rekommendera varje gamer att köpa denna skärm! Speciellt om du spelar competitive och svarstidskrävande spel. Edit: Efter tre månaders aktiv användning är jag fortfarande väldigt nöjd. Finns i princip ingenting att klaga på. Efter att ha införskaffat en ny 4K VA-panel skärm på jobbet, inser jag dock att TN inte ger lika bra färgdjup som en IPS eller VA. Ingenting jag lägger superstor värde i, men värt att känna till. Har även spelar en hel del FarCry 5 med HDR aktivt och det har varit en fantastisk upplevelse på denna skärm!
*Redigerades 5 månader sedan
Roborock S5 Max
4.2
(25)
3 795 kr
6 månader sedan*
Fantastisk maskin! Dammsuger bra och gör riktigt rent. Mattor blir som nya och golven är renare än aldrig förr. Tips från coachen är att ta bort alla trasmattor, ställa upp alla stolar och möbler och skapa öppna ytor för roboten. Jag tar mig vanligtvis 5 minuter på att plocka och damma lite, samt borsta ut smuts som ligger längst in i hörnen. Kör sedan städ en gång för underhåll eller två gånger i följd för "stor-städ". Lägg till moppning (avancerad våttorkning) av golven och hemmet blir riktigt bra. Nedervåningen på cirka 60 kvadrat städas utan större beskymmer. Jag fick skapa några no-go zoner samt virtuella väggar för att säkerställa att roboten inte kör fast eller att något fastnar i vår stora matta med fransar. Tröskeln till toa är dessvärre inte körbar och där får jag vänligen lyfta över roboten. Trösklar på över typ 1.8 cm är svåra tyvärr. No-mop zoner är däremot en fantastiskt feature. Stöd för flera våningar finns inte, men det går att lösa ändå genom att trixa med de sparade kartorna och ta bort "current map" när man byter våning. Notera att det INTE går att ställa in virtuella väggar och no-go zoner på flera våningar. Regelbundet underhåll och rengöring av roboten rekommenderas. Tror personligenen den mår bra av tömning efter varje städtillfälle. Brukar även torka av sensorer varje gång. Ser även över själva borsten i dammsugaren, då långa hår och trådar fastnar extremt lätt där. Går väldigt snabbt och lätt att montera isär de viktigaste utbytbara delarna. Finns även bra tillgång på reservdelar, som jag förstår det. Passar stora som små hem! Rekommenderas! Edit: Roborock släppte för några veckor sedan stöd för flera våningar, vilket är extremt uppskattat! Har ingenting att klaga på och roboten har funkar kalasbra efter snart 2 månader
*Redigerades 5 månader sedan
Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse
4.4
(22)
1 090 kr
6 månader sedan
Vilken kanonmus! Har ägt denna i lite över en vecka och redan tryckt ut en arbetsvecka i tid tillsammans med den. Både kontorsarbete och CSGO funkar fantastiskt bra. Ägde sedan tidigare en SteelSeries Rival 310 och medan den är en bra mus, så föredrar jag helt klart Logitechs. Batteritiden är fenomenal och att den är trådlös och går att spela med utan fördröjning är väldigt uppskattat! + Batteritiden + Trådlös + Ambidextrous (för höger och vänsterhänta) + Låg vikt + Bra switchar + Bra feedback i scrollen - Dongel krävs (stödjer ej vanlig bluetooth) - Blank yte i nederkant på musen som samlar damm - Aningen plastig känsla - Dyr Rekommenderas varmt!
Mitsubishi Electric Hero MSZ-LN25VG* / MUZ-LN25VG
4.2
(5)
14 290 kr
6 månader sedan
Kalaspump! Ägt denna i snart ett år och är väldigt imponerad. Följer noggrant energiförbrukningen och LN25an har bidragit till en kraftig minskning under vinterhalvåret (bor i mellan-Sverige). Sommartid kyler den väldigt bra utan att dra direkt mycket störm. Nedervåningen med öppen planlösning på cirka 65 kvadrat har ett väldigt bra klimat. Även övervåningen får bra värme och vi behöver inte ha alla element på högsta. Pumpen har många härliga finesser och appen MELcloud är inte den snyggaste men fyller helt klart sin funktion. Har länkat MELcloud via Home Assistant (för den tekniskt lagda) och kan styra den via Google Home/Assistant med rösten för att höja och sänka temperaturen. Fläkten har en rörelsedetektor och kan anpassa effekten utifrån hur mycket folk som är i rörelse och vart vi sitter. Om det är varmt blåser kylan från oss, så vi inte sitter i drag. Är det kallt så blåser värmen istället mot oss. Själva kompressorn låter ganska mycket, speciellt vid full effekt. Det finns dock ett nattläge att aktivera om så önskas. Med installation fick vi betala 20,500 kr vilket är en aning dyrt helt klart. Smakar det så kostar det!
Sida 1