Kategorier
Prisjakt

_dawson_

Medlem sen 2007-03-23
30
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Microsoft Xbox Series X 1TB
4.3
(53)
8 500 kr
2 månader sedan
Supernöjd med min Series X! Bäst: Sjukt snabba laddtider och att den är helt knäpptyst! Sämst: Lite svårplacerad pga formen. Men offrar lätt formen mot att fläkten är ljudlös! Inte helt förtjust i D-pad på nya handkontrollen. Till skillnad mot förra kontrollen så klickar D-pad på nya kontrollen jättehögt. Blir otroligt störande i spel där man använder D-pad mycket. Klick klick klick klick - Högt som f*n. Använder faktiskt min gamla handkontroll istället.
Jollyroom
Bra
(500+)
OK
4 månader sedan
Stort utbud med bra priser. Tycker dock att leveranstiden på 2-4 dagar är ett skämt. Beställde min order söndagkväll, på onsdag vid lunch får jag mail att paketet skickats.
Woods Cortina Silent 12K
3
(20)
5 000 kr
7 månader sedan
Den gör sitt jobb och kyler ner vårat stora sovrum. Det var anledningen till köpet. Hade såklart en liten förhoppning om att den skulle vara ganska tyst med tanke på namnet. Men nej, det låter MYCKET! Speciellt i kyl-läget. Med bara fläkten igång är det ingen fara. Men när kompressorn sätter igång så blir det ett jäkla oväsen. Manualen har många brister. Dåliga beskrivningar och bilder. Konstiga formuleringar. Känns nästan som att det skulle vara översatt till svenska med Google translate. Det medföljande fönsterkitet fungerar helt OK på våra fönster som öppnas inåt. Däremot ska storleken på fönsterkitet sättas fast med medföljande skruvar (enligt manualen). Inga skruvar fanns med. Men det går lätt att lösa ändå med egen liten skruv. Enkel och ganska diskret design, men den var mycket större än jag hade förväntat mig! Och tung som f*n! Strax över 30 kg. Ska den flyttas runt på samma våningsplan är det ganska lätt då den går att rulla. Men att förflytta den mellan undervåning och övervåning kommer bli jobbigt. Det finns bärhandtag på sidorna, men man får inget vidare grepp då de är väldigt hala. Känns som händerna håller på att glida av pga tyngden. Allt som allt gör den sitt jobb. Kyler väldigt bra. Är den värd ca 6000 kr? Njaaee. Känns som att det finns billigare alternativ som gör jobbet lika bra. Känns det som en bäst i test produkt? Nej.
Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB
4
(40)
4 929 kr
ett år sedan
Jag hade tidigare Huawei P30 Pro innan jag fick för mig att byta till Samsung S10 Plus. Trodde jag gjorde ett smart byte och att jag skulle få en mobil som var ännu bättre. Tyvärr är jag faktiskt besviken på bytet. Huawei P30 Pro är en svinbra mobil, men jag trodde faktiskt att S10 Plus skulle ha ännu bättre kamera och ännu vassare batteritid. Men så är det inte. Jag saknar min P30 Pro som både har bättre kamera och MYCKET bättre batteritid. Samsung S10 Plus är en jättebra mobil. MEN! Huawei P30 Pro är bättre.
Plantronics RIG 800LX
3.4
(5)
1 399 kr
ett år sedan*
Riktigt bra wireless headset till Xbox One! Väldigt prisvärt, grymt ljud för pengarna. Sitter jätteskönt på huvudet och runt öronen. Många andra headset jag haft har suttit för hårt vilken gjort att man blivit tvungen att ta av dem efter en stund. Detta headset kan jag sitta med i flera timmar utan problem. Väldigt bra batteritid också! Är du på jakt efter ett wireless headset till Xbox One som har bra ljud, sitter skönt och som inte är svindyrt? Då är det detta du ska ha!
*Redigerades ett år sedan
HyperX Cloud Stinger
3
(13)
499 kr
2 år sedan*
Har använt headsetet i ca 1 år ihop med Xbox One X. För priset är ljudet väldigt bra! Headsetet väger nästan ingenting och är väldigt skönt att ha på sig. Jag kan sitta i flera timmar utan att det blir jobbigt. I princip hela headsetet består av plast och därför är det inte konstigt att det knappt väger något. Däremot är kvaliteten bra, inte haft några problem med mitt exemplar. Mikrofonen kan jag inte uttala mig om, för den har jag aldrig använt. Skönt att man man fälla upp den så den inte är i vägen. Bra ljud och kvalité för priset helt enkelt.
*Redigerades 2 år sedan
Microsoft Xbox One X 1TB
4.2
(71)
3 687 kr
2 år sedan
Efter ett år i min ägo kan jag bara konstatera att det är en helt fantastisk konsol. Har haft många Xbox-konsoler genom åren men denna är definitivt den snabbaste, minsta och tystaste av dem (om den är placerad på rätt ställe). Gällande ljudnivån på fläkten råder det uppenbarligen delade åsikter om den är tyst eller inte. Jag har upplevt den både ljudlös och väldigt högljudd. Har jag den ståendes på toppen av tv-bänken så att den verkligen har fri luft överallt låter den ingenting! Däremot, om jag ställer in den på ett av hyllplanen i tv-bänken (fortfarande med gott om utrymme runt omkring) och lämnar luckan till tv-bänken öppen så låter den ändå högt som f*n! Så mitt råd är att ha den liggandes uppe på tv-bänken istället för inuti om ni vill ha den så tyst som möjligt. Tycker även att designen är lite... Tråkig. Storleken är jättebra men utseendet är väldigt diskret. Sticker liksom inte ut någonstans. Hade önskat något coolare utseende. I övrigt är den snabb som bara den. Grafiken är fantastisk. Kommer klara mig i många år med denna maskin. Tror jag :)
Epson Expression Premium XP-645
2.3
(4)
3 år sedan*
Fick skrivaren igår och har bara hunnit skriva ut tre bilder i A4-format än så länge. Men wow vilka utskrifter det blir! Har haft en skrivare från Canon tidigare som är ca 10 år gammal. Skillnaden är som natt och dag. Jag är mycket imponerad av kvaliteten som blir på fotoutskrifterna. Har skrivit ut en bild tagen med mobilkameran och två som är tagna med systemkamera. Alla ser fantastiska ut! Lite minus till själva installationen. Tycker att instruktionerna var ganska otydliga. Kan tänka mig att vissa som inte är så "kunniga" med tekniska produkter skulle ha svårt att installera skrivaren på rätt sätt. Köptes för 800 kr hos Komplett när de hade rea och för det priset är jag otroligt nöjd!
*Redigerades 3 år sedan
Microsoft Xbox One Controller S - Recon Tech Special Edition (Xbox One/PC)
4.1
(6)
4 år sedan*
Köpte denna pga det texturerade handgreppet. Blev tyvärr lite besviken då jag knappt märker av handgreppet alls. Trodde det skulle kännas mer, att greppet skulle vara bättre. Men tycker inte det känns jättestor skillnad mot de vanliga kontrollerna. Dock är kontrollen jäkligt snygg och jag tycker ändå att det är den skönaste kontrollen på marknaden. Köpte den för 349:- hos cdon när de hade rea! Grym kontroll för det priset!
*Redigerades 4 år sedan
Plantronics K100
3.5
(5)
619 kr
6 år sedan*
Den var lite lurig att förstå sig på i början. Hade stora problem att förstå hur man enkelt skulle få den i FM-läge. Men nu har jag fått in snittsen! Från det att jag sätter mig i bilen så tar det ca 30 sek innan allt är uppkopplat och klart. Har inte testat handsfree så mycket än, men de få samtal som jag har provat har fungerat mycket bra. Köpte den mest för att kunna spela Spotify i bilen, och det fungerar nu perfekt.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1