magnil2

Medlem sen 2007-03-18
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Wahoo Elemnt Bolt
3.6
(3)
2 290 kr
3 år sedan
*Redigerades 4 månader sedan
Trevlig enhet med smidig inställning från app i telefonen. Tyvärr har den riktigt dålig GPS-nogrannhet när man kör i skogen. Värdelös för tex Strava då den inte vet att man avslutat segmentet förrän man är långt förbi. Supporten på Wahoo väljer att blunda för problemet och säger att den är lika bra som alla andra GPS-enheter trots mycket info på nätet om användare som har problem och blivit lovade uppdateringar under lång tid. Hårdvaran i den vanliga Element skall vara samma så den har samma problem. Cyklar man bara väg kan den vara OK men det finns rapporter även där att den rapporterar för kort sträcka, låg medelhastighet m.m.
Nikko RC VelociTrax RTR
1.3
(2)
549 kr
9 månader sedan
Rena skiten. Totalt okörbar inne och står uttryckligen att den är endast är för inomhusbruk. . . Laddbart batteri som man måste komma åt skruvmejsel för att ladda. Borde vara olagligt båda att konstruera och sälja sådan skit.
Acer Aspire VX5-591G (NH.GM4ED.001)
2.3
(1)
4 år sedan
Datorn känns OK för att vara en Acer. Tyvärr är Acers support helt värdelös. Datorn marknadsförs med att det finns plats för extra hårddisk. Det går inte att sätta fast hårddisken i datorn, skall troligtvis vara någon form av vagga, så jag ringer supporten. Får till svar att de inte ger sådan support via telefon. Makalöst. Acer har tidigare varit ett skitmärke men verkar ha fått upp kvalitén något, tyvärr är supporten riktigt dålig. Aldrig mer en Acer.
Cylinda SverigeTorken VP (Vit)
1.8
(1)
8 390 kr
4 år sedan
Efter strax över två år låter den som ett ånglok. Troligtvis lager som är sönder. Cylinda vill ha 1414 kr i startavgift för att kolla på det, sedan tillkommer reparationskostnader. Förra Cylinda torktumlaren pensionerades pga lagerljud också. Att man aldrig lär sig. Aldrig mer Cylinda. Två stjärnor för att den var bra innan den började låta.
Amazon Kindle Paperwhite 2
4
(8)
6 år sedan
Mycket trevlig produkt. Har läst eböcker i telefonen i över fem år och tycker det har fungerat bra förutom i stark solljus. Har nu lite problem med synen och skall på lång solsemester så jag köpte en Kindle. Fantastiskt mycket trevligare att läsa på! Att jag inte köpt eboksläsare tidigare beror delvis på att jag tycker det är bra att alltid ha med boken i telefonen om man blir sittande någonstans. Det löser Kindle perfekt! Ladda ner Kindleappen i telefonen också så syncar Kindle och appen automatiskt var du är i boken. Perfekt. Negativt är att det är krångligare att låna böcker från biblioteket. På tefonen kunde man göra det direkt, nu får man göra det via datorn och föra över från Calibre. Bra dock att man kan maila direkt från Calibre till Kindle, då hamnar den även i Kindlemolnet och telefonappen får också boken. + Trevlig att läsa i. + Lång batteritid. + Synkning mellan Kindle och app. + Lagom storlek. + Micro-usb laddning. - Krångligare med böcker från biblioteket. - Bakgrundsbelysningen känns något ojämn.
Asus ZenBook Prime UX31A-R4004V
3.9
(19)
8 år sedan
Datorn är snygg och känns bra, dock full med skit från början. Tyvärr verkar kvaliten vara dålig och supporten ännu mycket sämre. Vi köpte en till medarbetare som gick sönder efter några veckor, vill ej starta. Gick sönder 5/9 och när vi kontaktade Asus 8/10 fick vi besked att den byts ut eller krediteras då det gått över en månad. Kunde inte få besked om vilket direkt utan skulle få ett mail inom 48 timmar. Idag 15/10 har vi fortfarande inte fått besked. Ringer dem igen och får inget besked om vad som händer, de skall maila igen. Blir definitivt inga fler Asus på vårt företag, 1 månad och 10 dagar och fortfarande utan dator och vettiga besked!
Sida 1