Prisjakt

radx

Medlem sen 2007-03-13
50
Bidrag
41
Hjälpsamröster
Telldus Plug-In Switch On/Off (311912)
Full Star 1
2.8
(24)
r
radx
50 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Det började med att jag köpte 2st på Netonnet runt April 2017. Dessa fick jag returnera för de var defekta. Sedan såg jag en fin rea på m.nu där runt början av sommarn. Köpte 4st här. Alla var defekta på samma sätt som de jag fick av Netonnet. Jag tog här kontakt med Telldus. De förklarade att de varit tillverkningsproblem med pluggarna. De skickade ut 4st nya till mig. Och dessa har fungerat klanderfritt nu sedan tre månader tillbaka. Jag använder alla pluggar varje dag. Så dom är stabila. Jag köpte ytterligare 4st av Webhallen nu för en dryga månad sedan. Dessa fyra har också fungerat klockrent. Edit: nu efter 5år så har samtliga av denna modell gått sönder hemma hos mig. Jag kan faktiskt inte rekommendera denna produkt längre. Den är inte byggd för att hålla uppenbarligen. Sjukt tråkigt. Har ni problem prata direkt med Telldus. Magnus på supporten är en riktig klippa!

CDON
Bra
(500+)
r
radx
50 omdömen
Usel2 år sedan

Jag gick in och beställde en vara på CDON's hemsida. Kontrollerade produktens namn och bilder noga. Sedan går det någon dag och varan skickas iväg ifrån en leverantör i tyskland. Efter ytterligare 4-5 dagar så tittar jag på CDON's sida för att se status. Nu har produkten helt plötsligt bytt namn och beskrivning. Jag går in och tittar på fakturan och där står det fortfarande rätt namn. Så jag kontaktar leverantören och frågar vad som händer. Där får jag reda på att det har skickats ut fel vara. Jag begär då att få fakturan stoppad. Men det går inte. Jag som kund måste vänta på att leverantören i tyskland får tillbaka sitt paket som de skickat fel innan någon faktura kan stoppas, trots att paketet aldrig har lämnats över till mig. Nu cirka två veckor senare har jag fortfarande inte fått fakturan stoppad. CDON vägrar hjälpa mig och pekar bara på den kassa leverantören i tyskland. Kvar sitter jag med en faktura som måste betalas. Akta er för att köpa något via CDON. Sjukt oseriöst.

Dyson V15 Detect Absolute Extra Sladdlös
Full Star 1
5
(2)
r
radx
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Priset är galet men den är också galet bra. Jag trodde detta med Lasergrejen va ett skämt men även ett golv som ser rent ut ser man smutsen med lasern. Extra tydligt blir det om man inte har belysningen i rummet på max även om det går att se även om det är ljust i rummet så klart. Det som gör det extra fint för mig är alla tillbehör och att man slipper bry sig om påsar som ska köpas in hela tiden. Maskinen är enkel att tömma när den blir full men man vill nog ändå göra det på utsidan om man kan eller göra det när man håller upp en påse runt maskinen samtidigt som man drar i spaken så allt åker ut i påsen och inte dammar runt i rummet. Överlag, väl spenderade pengar. Nu känns det inte lika jobbigt att dammsuga av lite snabbt när man ser en toss i hörnan av huset längre.

WD Red WD60EFAX 256MB 6TB
Full Star 1
1
(7)
1 799 kr
r
radx
50 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Skräp! Köp inte! SMR = Kass för NAS.

D-Link DCS-4602EV
Full Star 1
4
(3)
1 500 kr
r
radx
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

För pengarna helt ok kamera. Man måste dock tänka på att justera fokusen manuellt. Efter en tid får man även torka av glaset lite och försöka hålla allt rent om man har det utomhus. Jag har haft mina kameror i flera år nu och är överlag nöjd. Här följer ett par saker som kan bli bättre i framtiden med nyare kameror: * Kamerorna flimmrar på morgonen när solen går upp. * Kamerorna hanterar inte färg bra i starks solljus. Men det påverkar inte funktion mer färg. * Kamerornas fokus måste justeras manuellt när man installerar dom.

Google Home Mini WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.8
(74)
399 kr
r
radx
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Min roligaste pryl på länge! Jag har gått all in på google! 😎

Seagate IronWolf ST8000VN0022 256MB 8TB
Full Star 1
4.1
(16)
2 825 kr
r
radx
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Har 5st som sitter i min NAS. Har haft dessa nu i 8 månader. Inga konstigheter ännu. Allt funkar. Har inte märkt om dessa låter mer än mina gamla WD RED NAS diskar. Möjligt men inget som stör mig då grejerna står nere i källaren. Jag betalade 2,222kr per styck för mina.

Sony SRS-HG1 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.3
(9)
r
radx
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag vill verkligen älska denna högtalaren men det går inte. Det är lite för mycket strul med allt. Jag använder den relativt uteslutande som en Chromecast-enhet. När den väl funkar så är det super. Den gör sitt jobb utan problem. Men när man lämnar den över natten och ska använda den dagen efter så är det 50/50-chans att den har hängt sig och då måste man ta fram ett gem och trycka in resetknappen under till för den ska fungera igen. Den är också ett mindre helvete att få inloggad på Wifit när man har gjort en factory reset. Det går men det tar väldigt mycket tålamod och upprepade försök.

SDL system
r
radx
50 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Supersnabba leveranser och toppen trevliga!