radx

Medlem sen 2007-03-13
47
Bidrag
61
Hjälpsamröster
D-Link DCS-4602EV
3.3
(3)
1 649 kr
2 månader sedan
För pengarna helt ok kamera. Man måste dock tänka på att justera fokusen manuellt. Efter en tid får man även torka av glaset lite och försöka hålla allt rent om man har det utomhus. Jag har haft mina kameror i flera år nu och är överlag nöjd. Här följer ett par saker som kan bli bättre i framtiden med nyare kameror: * Kamerorna flimmrar på morgonen när solen går upp. * Kamerorna hanterar inte färg bra i starks solljus. Men det påverkar inte funktion mer färg. * Kamerornas fokus måste justeras manuellt när man installerar dom.
Google Home Mini
3.7
(68)
279 kr
2 år sedan
Min roligaste pryl på länge! Jag har gått all in på google! 😎
Seagate IronWolf ST8000VN0022 256MB 8TB
3.7
(15)
2 899 kr
2 år sedan
Har 5st som sitter i min NAS. Har haft dessa nu i 8 månader. Inga konstigheter ännu. Allt funkar. Har inte märkt om dessa låter mer än mina gamla WD RED NAS diskar. Möjligt men inget som stör mig då grejerna står nere i källaren. Jag betalade 2,222kr per styck för mina.
Sony SRS-HG1
4
(9)
3 år sedan
Jag vill verkligen älska denna högtalaren men det går inte. Det är lite för mycket strul med allt. Jag använder den relativt uteslutande som en Chromecast-enhet. När den väl funkar så är det super. Den gör sitt jobb utan problem. Men när man lämnar den över natten och ska använda den dagen efter så är det 50/50-chans att den har hängt sig och då måste man ta fram ett gem och trycka in resetknappen under till för den ska fungera igen. Den är också ett mindre helvete att få inloggad på Wifit när man har gjort en factory reset. Det går men det tar väldigt mycket tålamod och upprepade försök.
PowerWalker VI 2200 SHL
2.2
(4)
1 499 kr
3 år sedan
Jag vill också höja ett varnande finger för denna modell. Ett högt och otrevligt pipande ljud ifrån nätdelen i denna produkt fortfarande. Bara när den är nätansluten dock, vilket den alltid är. Jag trodde att PowerWalker hade löst problemet som steffeh tar upp i sitt omdöme. Men ICKE. Jag sitter just nu fast i ett supportärende med butiken där jag köpte produkten. Jag mailade också Bluewalker som i princip sa bara att skicka ner den till Tyskland så fixar vi till den. Det var inte aktuellt att de skulle bjuda på frakten eller nåt sånt. Så det var ju inte aktuellt ur mitt perspektiv. En helt ny produkt får inte ha denna typen av fel tycker jag. Ett par stjärnor för att produkten faktiskt fungerar som den ska dock. Edit: Efter att Proshop klantade till det så skickade dom över ännu en identisk UPS. Även denna har samma fel som den första. Denna produkten är ett skämt. Håll er ifrån denna även om den är billig. Köp UPS:en av PowerWalker som är utan LCD istället då den tycks fungera bra.
Yale Doorman V2N
3.5
(38)
3 189 kr
3 år sedan
Jag har två stycken såna här lås. Jag har nu använt dessa i lite över ett år och har lite tankar. + Det är enkelt att installera. Har man en någorlunda normal dörr så löser man detta. + Gud va skönt det är att slippa hålla koll på nycklar. Ibland går man ut till bilen för hämta något eller ner till brevlådan i mysbyxorna (!) och har så klart inga fickor för nycklar på dessa. + Taggarna funkar bra. Lite trögt ibland så man får smeka runt med taggarna. + Bra att dörren säger till om den inte kan låsa. + Automatlås är nice! + Låset är robust. Jag har nu haft två såna här lås i över ett år. Inte sämre idag än första dagen. - Gud vad låset låter mycket när det öppnar och stänger. Mekaniskt buller helt enkelt. - Man får verkligen dra igen dörren ovanligt hårt för att låset ska klaffa perfekt och verkligen låsa till. Det är väldigt tajta marginaler för att det ska låsa till. - Det suger att det inte finns andra smartmoduler till låset för öppna standarder likt Zwave eller Zigbee. Du ligger helt i knät på Verisure och deras godvilja. Du måste dock inte ha låset kopplat till Verisure men då har du inte heller någon app som går använda. - Det händer inte mycket på utvecklingsfronten. Jag hade gärna sett fler lösningar och integreringar med moduler likt punkten ovanför. - Ibland när man öppnar dörren så flyger låsklykan ut av sig själv. Då får man trycka ner handtaget i botten. Gör man inte det så smäller det så alla i hela huset vaknar när man stänger till, plus att det blir fina märken på dörrtröskeln. Neutralt # Priset. Produkten är inte billig. Men jag tycker den är prisvärd. Det är ordentlig kvalitet och fungerar varje dag. Har aldrig haft något problem med öppna eller stänga.
Sida 1