Prisjakt

Markus

Medlem sen 2017-11-19
31
Bidrag
49
Hjälpsamröster
Gosund SP111-15A
Full Star 1
1
(1)
187 kr
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 dagar sedan

Appen har ett systematiskt tidzonsbugg där sista dagen i månaden försvinner och istället aggregeras på föregående dag. Statistiken känns opålitlig och verkar påverka alla produkter Gosund säljer. Appen är dessutom extremt fall av adware där det spenderas mycket mer tid att sälja andra produkter (som alla lider av statistikbuggen). Ifall enheten tappar nätverk försvinner statistiken för den perioden. Den saknar alltså intern lagring. Undvik! Köp Shelly istället, som är bättre på alla sätt.

Dualit Lite 2 Slot 2 Slice
Full Star 1
3.2
(9)
1 099 kr
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 månader sedan

7 år senare och den fungerar lika bra som första gången. Jämnt resultat varje gång. Defrost-funktionen används flitigt på bröd vi fryst. Väldigt snygg också! Har köpt en likadan modell till sommarstugan nu, när de går sönder kommer jag köpa samma modell igen 👍

LG F2DV707S2WS (Vit)
Full Star 1
2.5
(8)
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Om man har barn kan jag starkt avråda från denna maskin. Vår maskin har hamnat i någon sorts evighetsmaskin, där torktumlingen vägrar starta och maskinen tuggar på i all oändlighet. Vi kör rengöringsprogrammet efter ca var femte tvätt (appen rekommenderar efter var 30:e), men efter några tvättar så fastnar maskinen igen strax innan torktumlingen ska starta. Kontakt med support hänvisar till överdosering av tvättmedel, men även efter ren vattentvätt av barnens overall så stannar den. Den funkar säkert utmärkt för vuxna med lite svettlökar på skjortorna, men för större jobb är den inte särskilt pålitlig. Glad att jag köpt extra garanti i alla fall, jag har en känsla av att den inte är till för småbarnsföräldrar. UPPDATERING CA 10 MÅNADER SENARE Hade service av maskinen där panelen helt byttes ut. Ingen skillnad. Men jag har listat ut problemet med maskinen. Om man tvättar mycket tvätt, alltså redan inom maxvikten för maskinen, så vägrar den starta centrifugering innan den bedömer att tvätten är tillräckligt torr. Det har alltså inget att göra med tvättmedeldosering utan 100% hur tung och blöt tvätten är. Pga detta så stämmer nästan aldrig tiden på tvätten. En 90 minuter tvätt kan stå och snurra i nästan 4 timmar(!). Upprepar min rekommendation att inte välja denna maskin men om ni pga platsbrist köper denna så tänk på att köra mindre tvätt varje gång. Maskinen är ju inte fullstor så kanske inte jättekonstigt. Maskinen fungerar trots allt fungerar men hade önskat att LG hade lagt ned lite mer tid på sin tidsuppskattning…

Kärcher SP 5 DIRT
Full Star 1
3
(1)
900 kr
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Jag upplever att flottören är lite opålitlig och det krävs många justeringar innan den levererar som den ska. Efter att ibland antingen kört konstant eller inte alls så spenderade jag tid att ställa in flottören på ett bra läge för mina förutsättningar och nu fungerar den fint. Jag har även en smart mätare på stickproppen för att mäta att den kör lite då och då. Om jag skulle köpa en pump idag skulle jag hellre kika på pumpar med inbyggda vattenmätare istället för de med externa flottörer.

Gosund Nitebird Smart Plug Wifi EP2 10a
Full Star 1
1
(1)
137 kr
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Appen har ett systematiskt tidzonsbugg där sista dagen i månaden försvinner och istället aggregeras på föregående dag. Statistiken känns opålitlig och verkar påverka alla produkter Gosund säljer. Appen är dessutom extremt fall av adware där det spenderas mycket mer tid att sälja andra produkter (som alla lider av statistikbuggen). Undvik!

Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Full Star 1
3.3
(7)
2 110 kr
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 månader sedan

Snygg och gör sitt jobb riktigt, riktigt bra! Helt knäpptyst på lägsta läget, som ändå är tillräckligt effektiv (tack vare en väldigt stor fläkt) för att hålla allergierna borta så sambon kan sova gott utan att jag nyser och snarkar under allergisäsongen. Edit: när filtret är förbrukat enligt Xiaomi så vägrar den köra. Går heller inte att köpa tredjeparts då det är chip på dom. Pga detta har jag sålt min. Sänker rejält betyget.

CDON
Bra
(500+)
M
Markus
31 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Jag kan tyvärr inte rekommendera CDON, till skillnad från deras kollegor utomlands (Amazon, Aliexpress, osv) tar de inget ansvar för om deras säljare missköter sig. Har ett pågående reklamationsärende mot en av deras säljare som nu pågått i 3 månader och CDON vägrar ta ansvar utan hänvisar bara vidare till säljaren som skriver att de jobbar på det. Det börjar bli uppenbart att säljaren ljuger och jag har bett CDON eskalera detta många gånger utan att något händer. Edit: verkar som att någon till slut gjort sitt jobb på CDON och jag fick pengar tillbaka av dom. Det tog bara 12 mail.

Falke Airport Sock
Full Star 1
3.5
(4)
88 kr
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Skönaste strumpan jag köpt. Håller tyvärr inte vidare länge. 4-6 månader max. Blir väldigt dyrt i längden.

Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine
Full Star 1
3.4
(14)
4 190 kr
M
Markus
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Se till att ni får board revision 41, inte 39. Jag har reklamerat min (39) pga värmeproblem, men kan också vara ett måndagsexemplar. Har läst många historier om folk som antingen hatar eller älskar den här enheten och upplevt exakt samma problem som jag har med min, vilket jag tolkar som att de antingen har 39 (stora värmeproblem) eller 41 (så som UDM borde ha varit). Då 39 inte blivit återkallad och fortfarande säljs i butiker så ger jag ändå ett lågt betyg. Men jag har redigerat bort mina upplevelser då det verkar vara två vitt skilda versioner av denna ute till försäljning. Jag tycker inte att det är ett dåligt köp om du är intresserad av att testa Ubiquiti, men se till att köpa från ett ställe med bra retur och returnera den omedelbart om du har otur och får en 39.