markus_nordin

Medlem sen 2017-11-19
15
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Roborock S5
4.7
(165)
4 499 kr
6 månader sedan
*Redigerades 20 dagar sedan
Man får komma ihåg också att mjukvaran är en stor del av en robotdammsugare och jag tycker att den är under all kritik. Nyligen kom en större uppdatering som tillåter rumsindelning, men det har istället gjort att roboten fastnar på trösklarna. Köpte denna pga den var bäst på trösklar, men senaste uppdateringen har tyvärr dragit bort den fördelen. Om du inte har trösklar är det här ett givet köp dock! Uppdatering: Efter massa pill går det att lägga in No-go-zoner i hörnen av dörröppningar och på så sätt se till att roboten tar tröskeln i rätt vinkel. Men då måste man finlira mycket med mjukvaran, som är fruktansvärt svårarbetad och buggig. Många felmeddelanden rapporteras som problem med Wi-Fi, vilket bara är lathet från kinesiska utvecklarna. Är så pass missnöjd med mjukvaran att jag drar ned betyget rejält. Jag har inga andra robotar att jämföra med, men tycker att det är alldeles för svårt att få till det som jag vill. Moppfunktionen är onödig (aldrig använt på ett år) och hade önskat att det fanns mer plats för dammråttor istället. Uppdatering 2: Mjukvaran blir bara sämre och sämre med fler och fler kritiska buggar. I början var jag väldigt nöjd, men nu är jag mest frustrerad över hur dum den är. Uppdatering 3: Fler buggar, nu tappar den bort kartan en gång i månaden och man får lotsa den tillbaka till dock. Då brukar den funka igen. Uppdatering 4: Appen fungerar endast ca 50% av gångerna man öppnar den nu. Jag tror dammsugaren närmar sig EOF med tanke på hur många buggar det finns i mjukvaran. Är väldigt nöjd att jag köpt och förlängt utökad garanti för den här. Kommer nog behöva den rätt snart med tanke på hur dålig den börjar bli. Rekommenderar andra varmt att göra detsamma!
Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine
3.6
(8)
3 541 kr
24 dagar sedan
*Redigerades 23 dagar sedan
Tvekade länge inför köp pga priset primärt, men är otroligt nöjd med inköpet. Den fullkomligen skriker kvalitet, rakt igenom varenda del. Det finns många inställningar man kan pyssla med, men inget känns överväldigande. Gränssnittet är mycket intuitivt. Är mest nöjd över säkerhetsinställningarna man kan slå på och få tydliga alerts på intrångsförsök, något som jag inte hade koll på alls med en bredbandsleverantörs medföljande router. Efter att ha fått så bra översikt och kontroll över nätverket kommer jag att uppdatera mina andra switchar successivt till Ubiquiti, så att man kan få full kontroll över varje del. Enda negativa med denna är att den inbyggda switchen inte har POE på några portar. Ändå en klockren 5 för mig, trots priset. Och nu när du kommit hela vägen hit: Köp alla Ubiquiti-produkter direkt från dom, inte från nån nordisk återförsäljare listade här på Prisjakt. Hade sparat ~700 kr om jag visste det.
Death Stranding (PS4)
4.6
(7)
239 kr
en månad sedan
En av generationens bästa spel. Missa inte!
Belkin AV10175 48Gbps HDMI - HDMI Ultra High Speed with Ethernet 2m
4.4
(3)
347 kr
9 månader sedan
*Redigerades en månad sedan
Kör Dolby Vision i 4K utan problem.
de Buyer Mineral B Element Stekpanna 28cm
3.9
(19)
479 kr
2 månader sedan
Kräver inbränning, vilket var lite mer energikrävande än vad jag trodde. Men nu har man en stekpanna som har naturlig nonstick och kommer hålla livet ut.
WD Red WD80EFAX 256MB 8TB
3.5
(3)
2 290 kr
4 månader sedan
*Redigerades 3 månader sedan
Jag har totalt 5 st diskar och de har kört hitills i ett år utan problem. Ljudmässigt har jag inte riktigt något att klaga på heller, men de är ju inte direkt ljudlösa heller. Det kan vara bra att veta att denna disk inte är med i SMR-skandalen, utan är CMR. Men undvik alla Red-diskar i lägre kapacitet än denna pga detta.
Le Creuset Salt and Pepper Set 21cm
2.3
(1)
399 kr
5 månader sedan
Snygga! Men saltkvarnen läcker *väldigt* mycket salt! Och peppar blir alldeles för små, man förlorar väldigt mycket arom.
Electrolux EMM15150OW (Vit)
2.3
(1)
1 360 kr
2 år sedan
*Redigerades 5 månader sedan
Den är snygg och lättanvänd, jämfört med många andra UFOn i kategorin, vilket ändå är ett stort plus. Man köper denna av en specific anledning, den är liten och passar jättebra i överskåp så man slipper se en ful micro hela tiden. Tyvärr är trycket på micron, alltså siffrorna och programmen, av undermålig typ och inte permanent(!) - den försvinner vid minsta beröring. Har haft den i 3 månader och efter en flytt från ett rum till ett annat har alltså hälften av siffrorna försvunnit. Går något så när att uppskatta sig till hur långt man kör program nu. Ångrar mitt köp. Säljs till för dyrt pris för att ha såna här uppenbara, billiga brister. Uppdatering 2 månader senare: Efter vanlig användning har trycket försvunnit tillräckligt mycket för att man inte längre kan se minuterna (siffrorna) runt knappen. Så det hade hänt oavsett om man varit oaktsam var man placerar händerna när man lyfter i den, utan av helt vanlig användning. Har verkligen svårt att tro att det här kunde missa vilken kvalitetskontroll som helst, om man nu inte bara struntat helt i det. Sänker betyget till 2, det enda som räddar den från 1 är att den värmer mat - hur varmt det blir är tyvärr en gissningslek. Uppdatering 18 mån senare: Den fungerar fortfarande fint, och vi gissar på hur länge saker ska micras. Vilket man nog i all ärlighet ändå gör.
Sida 1