Prisjakt

fekki

Medlem sen 2007-02-08
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Chilli
OK
(500+)
f
fekki
5 omdömen
Usel5 år sedan

Kan man ge minusbetyg hade jag gjort det. Chilli falerar på ALLA plan. - Produkterna ser ut och känns som billigt skräp jämfört med hur de ser ut på sidan. - Man erbjuder fri frakt men tar sedan ut ett expedtionsavgift - Kundtjänsten är det sämsta jag någonsin har upplevt. Jag skulle hellre sova naken på en mygginfesterad myr än att ha nått med CHILLI att göra igen.

Cykelkraft
Dålig
(500+)
f
fekki
5 omdömen
Usel6 år sedan

Har varit bra men nu klappat igenom helt och blivit sämre än usel. Jättelång leveranstid på produkter som det står att dom har i lager men det värsta av allt är att man har slutat svara helt på mail. Undvik!

Wilfa CGWS-130B
Full Star 1
2.9
(14)
1 089 kr
f
fekki
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Grymt besviken på denna. Malningsgraderna som anges är på tok för grova. Fick skruva förbi bryggkaffeinställningen rejält för att få en knappt godkänd bryggknställningen. Detta gör att den den inte går att använda till finare malningar som tex aeropress. Skickade tillbaka den

engelsons.se
Utmärkt
(27)
f
fekki
5 omdömen
DåligRedigerades 12 år sedan

Bra produkter men jag kan inte hålla med om att de är snabba på leveranserna. Jag beställer en del jaktgrejer från olika ställen och engelsons har alltid varit långsammast. Dock har de bra och prisvärda produkter. Returärenden har gått relativt smidigt.