• Engelsons postorder

    (22)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Är supernöjd med Trail PRO, både byxa och jacka. Detsamma gäller Helags. Snygga och praktiska, ni håller verkligen vad ni lovar i reklamen och jag känner mig så fin i dem. Har innan köpt mycket Pinewood och era kläder är minst lika bra om inte bättre till ca halva deras pris. Och kanonbra service! Tack så mycket!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Sveriges mest välskötta butik

Utmärkt
5 månader sedan

SNABBA LEVERANSER OCH BRA PRISER

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Lång leverans tid 8-10 dagar

h
helhet

23 omdömen

Utmärkt
7 månader sedan

Har upptäckt Engelsons. De har mycket av de där rejäla och robusta som bl a Ellos hade tidigare innan de blev så modefixerade. Mycket bra jackor, strumpor och fleecetröjor. Mycket trevlig och personlig kundservice. Kan varmt rekommendera denna postorderfirma. De har tydligen butik i Falkenberg och jag hoppas de öppnar i Sthlm snart... :-)

Utmärkt
9 månader sedan

Älskar deras kläder! Bra kläder för väldigt bra priser! Blir alltid nöjd!

Utmärkt
9 månader sedan

Bra utbud, väldigt bra priser, kanske inte snabbaste leveranserna men helt klart okej! Hittills gillar jag kvaliteten på det jag köpt också. Stort plus för utbudet av större storlekar och ganska generösa sådana!

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Har beställt nu några gånger och alla gånger har där gått något fel. 1e: Fick något jag inte hade beställt och något jag hade beställt fick jag inte. 2e: Måste hämta paketet vid ett annat utlämningsställe jag hade ansökt om. Det tog minst 40 minuter att köra (tur och retur) 3e: Något jag hade beställt fick jag inte. 4e: Måste hämta paketet vid ett annat utlämningsställe jag hade ansökt om. Det tog minst 40 minuter att köra (tur och retur). På det sätt blir Engelsons inte lockande att beställa!

Betyg köpupplevelse

4.2Utmärkt
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(0)
(0)
(0)
(1)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Engelssons Postorder Aktiebolag

Organisationsnr: 556333-9331