Prisjakt

gurra4

Medlem sen 2007-02-04
49
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Fjällräven Yupik Parka (Herr)
Full Star 1
4.6
(7)
g
gurra4
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jackan känns gedigen och välgjord. Tung, betydligt tyngre än en dunjacka. Många och stora (och små) fickor både på insidan och utsidan av plagget. Jackan verkar vara stor i storlekarna. Jag drar normalt storlek Medium (M) på den här typen av plagg men var tvungen att returnera och byta till en Small (S) när jag hade handlat min via nätet. Uppdatering: har den som min enda vinterjacka för sjunde året i rad nu. Varför byta när den fortfarande ser bra ut och värmer lika bra som den dag jag köpte den? Kul att den fortfarande säljs!

cdkey.se
OK
(402)
g
gurra4
49 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Allt fungerade suveränt för mig och mitt eget köp härifrån. Första gången jag har handlat härifrån. De hade det klart billigaste priset på min (fysiska) vara. Betalningen gick snabbt å smidigt, de var snabba med att skicka och de tillhandahöll tracking ID på paketet. Varan var väl inpackad och i fabriksny skick.

Proshop
Utmärkt
(500+)
g
gurra4
49 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Har handlat härifrån ett stort antal ggr. genom åren, och har varit hel nöjd och glad med både beställningsprocessen samt köpet varje gång. De är superbra!

Addnature
Utmärkt
(500+)
g
gurra4
49 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Beställde en cykel ryggsäck via webben natten mot en söndag. Mindre än 10 timmar senare hade jag fått e-post med besked om att den hade skickats, komplett med tracking ID (fortfarande en söndag vi talar om här...). På måndag morgon fanns paketet klar att hämtas från postombud. Suveränt snabbt!

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
g
gurra4
49 omdömen
Bra6 år sedan

Beställde en vara som var inte särskilt stor till måtten för ett paket, men som vägde c:a 25 kg. Min order blev försenad av följande anledning (hämtad från 2 e-post jag fick ifrån Spelbutiken 5 dagar efter beställningen gjordes): "Vårt lager har informerat oss att eftersom varan var såpass tung var det lite problem med frakten" resp. "vi kontaktar dig då vi kommer skicka din vara med DHL istället för Postnord i detta fallet då produkten var så pass stor och tung". Förmodligen av samma anledning dröjde det hela 5 dagar innan jag fick Tracking ID på sändningen. Borde inte Spelbutiken känna till maxvikten på paket som PostNord tar på sig att frakta? Förutom det var nöjd med priset på varan som var ordentligt mycket billigare hos Spelbutiken än hos någon av de andra handlarna som saluförde samma vara.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
g
gurra4
49 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bästa pris, bra webbsajt och snabba att skicka min vara ger dem högsta betyg här!

Belkin HD Bluetooth Music Receiver
Full Star 1
4.9
(7)
g
gurra4
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra, gör det den skall. Enkelt att para ihop via NFC och strömma från mobilen med BT. Allt låter bra och signalen tappas aldrig. Bra med variationen av olika ljudutgångar. Diskret utseende och lite snygg är den allt oxså...

nVidia Shield Android TV 16GB
Full Star 1
4.7
(43)
g
gurra4
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Grym enhet till TV:n. Denna Android TV (ersätter nedlagda Google TV) enhet ger möjligheten till många nya funktioner till vilken TV som helst med HDMI ingångar. Importerade min från USA i somras, några amånader innan den svenska och europeiska lanseringen. Den ersatte min Nexus Player (en annan bra, men klenare Android TV enhet). Har nu efter flera månader haft tid att installera och utnyttja spel, tilläggsprogram och appar. Sheild är rena nöjesmasken för allt sånt. Plus för att den är något framtidssäker för min egen del då den klarar av att strömma Ultra HD material (har än så länge ingen UHD TV). Bra med in och utgångar för bl.a. USB (USB 2/3), Optisk ljudutgång (Toslink). Uttag för minnekort för ytterligare lagring mm. Jag har versionen utan inbyggd hårddisk. Om man jämför Sheild med andra existerande TV konsoler som Fire TV, Apple TV, ROKU mm. så ser den ut att sopa banan med samtliga! Ett tips: installera gärna KODI (hette tidigare XBMC) programmet på Sheild, så utökas möjligheten till att strömma film, TV, sport, musik mm nästan i oändlighet.

Gioteck VX-2 Wireless (PS3)
Full Star 1
5
(1)
g
gurra4
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fungerar utmärkt till min PS3:a. Bra storlek, ligger bra i handen, greppvänliga ytor, känns gedigen på alla sätt. Vettig layout på knapparna. Lätt att para ihop med konsolen, Helt enkelt en trevlig och välfungerande trådlös handkontroll till spel mm.