Prisjakt

KingSiZe

Medlem sen 2007-01-08
48
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Babyland
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 dagar sedan
fraktfritt och snabba leveranser. Plus bra priser.
Asus RT-AC86U
Full Star 1
4.1
(35)
1 111 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan
Inte alls nöjd med denna router. Måste starta tvn 10 min innan man ska se på film för den hittar inte chromecasten. Det gjorde min "billiga" router direkt. Tappar connection väldigt ofta. Så får starta om den 2-3 gånger i veckan. Hastigheten är jag nöjd med då den ger över 10mb/sek till min PS5. Dock lätt att installera. Men absolut inte nöjd med denna. En 300kr router är bättre på connection än denna.
Spelbutiken.se
Bra
(500+)
OK
12 år sedan*
Plus: Billigare spel Snabba på att skicka din order Gratis frakt Minus: Saknar kollinummer på varje leverans. Låååååångsam frakt (4-5 arbetsdagar) Funderingar: Vilket land skickas spelen ifrån? 🤔 Varför får man aldrig kollinummer? 🤔 Övrigt: Om jag förbokar spel så väljer jag andra sidor. Vill man ha det billigast och inte har bråttom så väljer man spelbutiken.
*Redigerades 6 månader sedan
Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
Full Star 1
4.2
(56)
11 999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Fick min i mellandagarna och nu använda 4 månader. Inget att klaga på än. Jag förstår inte folk som blir så uppjagade över 6000kr i prislapp. Jag köpte min PS3 för 6500kr för 14 år sen. Det var ett överpris. Den är tyst och snabb så som den ska vara.
OBH Nordica OptiGrill+ Initial GO706D
Full Star 1
3.8
(1)
1 390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Tänkte köpa en liten grill förra året men avstod. I år tänkte jag lägga extra på en bra elgrill. Denna köpt efter bra omdömen här på prisjakt. Grillat 3 gånger och jag är i eufori. Ryggbiff med perfekt resultat. Korv med perfekt resultat. + Perfekt grillresultat efter den automatiska inställningen. Plattorna går att diska i maskin. Lätt att använda - Inte hittat nåt än. Tar ungefär 5 min att värma upp. Grilla en ryggbiff på 500gram till well done ungefär 15 min. Så mycket nöjd att jag la extra på en bra grill. Jag rekommenderade denna för en vän som också beställde en likadan.
Sony Xperia L4 Dual XQ-AD52
Full Star 1
2.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Att köpa denna telefon var lite dumsnål av mej. Billig telefon med dom funktionerna jag behöver tyckte jag. Köpt på Black Friday 2020. + Bluetooth fungerar. Gjorde knappt det på min senaste Sony XperiaX Laddar snabbt med orginalladdaren. Logga in med fingrar. - Värdelös kamera. En telefon för 10 år sen tog bättre bilder. GPSen lever sitt eget liv. Seg i alla lägen. Ljudet är för lågt till mina hörlurar. (Tur finns det appar för att fixa det) Ska lägga mycket mer pengar på nästa telefon.
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan
Beställde en adventskalender i Lego slutet av september. Posten slarvade bort det. Jag väntade 2-3 veckor. Och skrev till supportern att jag ej fått paketet och vill makulera ordern. Dagen efter får man mail att dom beklagar att mitt paket försvunnit och dom skickar en NY?!?!?! Fast jag skrev i mailet att jag ej finns ha en ny. Nu snart slutet av november sitter jag fortfarande med denna process att få pengarna tillbaka på KLARNA. Nej inget företag jag skulle rekommendera tyvärr efter detta strul.
Trust GXT 220
Full Star 1
3.6
(3)
165 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Kyler ner min ps4 ifrån 49 grader till 41 grader under spelande. Min ps4 fläkt låter mindre dvs arbetar mindre och är svalare. Den gör sitt jobb för sitt pris. Några grader ner till så hade den varit superbra. 🤘
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
5 år sedan*
Beställde en puzzel till min son. Såklart var fanns det ingenstans förutom här. Måste tyvärr ha det så beställde det 7:e juni. 3-5 dagar står det på hemsidan. Idag kom paketet. 8 arbetsdagar senare. (18:e juni) Andra gången jag beställer. Och lika besviken igen. Hade valt ett annat företag även om det hade kostat mer....Välj ej detta företag...20200229: Beställer en bok på cdon.se funderar varför det tar så långt tid då cdon är snabba. Noterar att cdon köpt boken av adlibris. Så nu en vecka senare står fortfarnade min bok under behandling....Plus att på adlibris hemsida så är boken slut. Återstår att se om jag får någon bok eller ej. Åter igen UNDVIK DETTA FÖRETAG!
*Redigerades 2 år sedan
Shopping4net
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan
Ni har billigast produkt enligt prisjakt ja men: "För att kunna erbjuda våra kunder fri frakt och bra leveranskvalité har vi en lägsta köpgräns på 150 kr. Vid köp under denna tillkommer en minimiorderavgift på 19 kr." Då är inte produkten alls billigast. Så jag avstår köpet och väljer en annan butik som är billigare. Och såklart ett bottenbetyg pga av detta. Gör om och gör rätt!
Sida 1