Prisjakt

VJBz

Medlem sen 2017-03-09
34
Bidrag
36
Hjälpsamröster
Apple Watch Series 5 4G 40mm Aluminium with Sport Band
Full Star 1
3.2
(4)
4 496 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Grym klocka. Ingen större skillnad mot 4an. Men riktigt Nice med skärmen som inte stänger av sig. Nackdel: pris som vanligt med Apple

IKEA Symfonisk E1801
Full Star 1
3.7
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Kör HomePod i vardagsrummet och denna i köket. Alltså använde Spotify och AirPlay 2. Den har laggat några gånger, men annars bra. Bra ljud för pengarna

PhoneLife
Utmärkt
(441)
Utmärkt
2 år sedan

Handlat där många många gånger. Invisible shields och diverse armband till Apple Watch. Prisvärt. Har en gång även reklamerat en vara och det var smärtfritt. Om ni även börjar sälja Mujjo skal till iPhone, så behöver jag aldrig handla tillbehör någon annanstans.

KitchenAid Artisan 5KHB2571
Full Star 1
1.8
(1)
2 599 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Usel usel produkt! Klarade inte av sina basala funktioner och allt gick sönder efter 1,5 års användning. Gängor, etc...

Proshop
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*

Köpte en dyr kitchen aid stavmixer. Reklamerade för flera saker. Gängorna gick sönder av vanlig användning, samlades vatten i locket till burken, som vi inte fick ut, etc etc. De godkände inte reklamation och åberopade handhavarfel. Några veckor innan hade jag reklamerat ett par lurar på en tysk butikskedja. Helt annan upplevelse (har haft något skeptisk inställning till den tyska tidigare, men blev positivt överraskad) Det blev black friday och vi skulle köpa ny mixer. Proshop hade billigast på den modellen vi skulle ha. Men vi betalade 300 kr mer och köpte på på plats på tyska kedjan. Aldrig mer proshop.

*Redigerades 2 år sedan
Apple HomePod
Full Star 1
4
(14)
3 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Sjukt nöjd med ljudet. Är ingen audiofil, vanlig ”medel-Svensson”. Vi har ett L-format ettplanshus med stort vardagsrum. Hörs bra överallt. Spelar från Spotify. Testar Apple Music gratis just nu. Ser ingen vinning att den kör direkt från HomePoden. Lättare att byta låtar och hålla med med Listor från telefonen eller Apple Watch på armen än prata och hålla på med Siri. För om man spelar direkt ur från HomePod kan man inte styra låtar med telefonen. Så därför struntar jag i Apple Music och kör på med Spotify. Slut på bluetooth uppkoppling tjafs. Denna bara funkar! Så skönt.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Ringde kundtjänst ang en ringblixt till systemkamera. Mkt kunnig kille. Beställde den kl 16. De skickade samma dag!

Apple Watch Series 4 4G 44mm Aluminium with Sport Band
Full Star 1
4.3
(3)
5 387 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Ville egentligen köpa en Fitbit eller nått annat billigare. Men efter läst omdömen på dem lite varstans (här bland annat) samt även recensioner på Apple Watch, så fick det bli det. Helt fantastik produkt. Motiverar mig varje dag att röra mig och sluta mina aktivitetsringar. Plus massa annat lullul som gör vardagen lättare. 4g ör nice. Man kan lämna telefonen hemma på joggningtur eller strandbesök. Kul att köpa olika billiga armband på nätet och variera. Enda nackdelen; som allt annat med apple idag; pris!

Lekmer
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*

Beställde en bikini stl 116 till 4-åringen. Hon brukar ha 110 men 116 som vi beställde var alldeles för liten! Det heter att det är fria byten för barnkläder: man ska göra en ny beställning , skriva nya ordernumret på returlappen så annulleras nya räkningen. I detta fallet var nästa storlek inte på lager just då. Kundtjänst (via mail ) menade att vi skulle göra en vanlig retur och betala 79 kr i returfrakt (för något som kostade 99 kr och 49 kr i ursprunglig frakt) och beställa den större storleken när den kom in igen och igen betala 49 kr i frakt. Alltså totalt 177 kr i frakt. Vilka kvacksalvare. Aldrig mer Lekmer. Håller mig till babyland, zalando eller andra sidor som har fri frakt/returfrakt på riktigt. Dessutom är telefonnummer till kundtjänst som står på hemsidan inte i bruk....oseriöst.

*Redigerades 4 år sedan
Sida 3