Prisjakt

VJBz

Medlem sen 2017-03-09
33
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Xplora 5 Play
Full Star 1
4.3
(36)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
Nästan helt värdelös! Det enda som funkar är att ringa och även chatt funktionen som vi fick igång efter en del strul. Kartan: funkar inte alls. När vi lämnar trygga zoner, kan det ta en halvtimme innan det kommer en notis. Ibland inte alls. Och senast igår skulle jag gå efter dottern och följde kartan, där den sade att hon var. Men det stämde överhuvudtaget inte. Det heter också att man ska kunna skicka musik till den i form av MP3. Letade upp gamla MP3 filer. Men det funkade inte heller. Så ofärdig produkt. Tillägg: När man saka kommunicera med klockan måste man ha xplora appen. Den är strulig! Och ofta upptäcker vi att vi blivit utloggade. Då märker man inte att dottern skickat sms i appen!
*Redigerades 2 månader sedan
Roborock S7
Full Star 1
4.8
(9)
5 222 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan
Herregud vad imponerade vi är! Efter att läst recensioner på s6 så slog vi till på denna nysläppta S7. Överträffade våra förväntningar. Hur kan vi ha klarat oss utan denna i alla år? Så smutsigt man har haft det. Nu är den redan en självklar del av vardagen i samma klass som diskmaskin och tvättmaskin. Att man lagt ner så mkt tid på dammsugning och moppning.
Beats by Dr. Dre Flex
Full Star 1
2.7
(4)
423 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Ersättare till BeatsX. Den här formen med sladden passar mig perfekt. Har samma smarta chip som Apple AirPods. Är man Apple användare så blir så det så lätt med chipen. Nu även smart magnet som kopplar ihop dem runt halsen och går i nån sorts standby. Framförallt så är priset galet bra. Med tanke på hur mkt dyrare lurar blivit med åren och att att föregångaren BeatsX kostade ca 1200 så är dessa fantastiskt billiga. Otippat från Apple! Betygsätter inte ljudet här. Men Inget för audiofiler antar jag.
MediaMarkt
OK
(500+)
Bra
10 månader sedan
Tycker de blivit allt bättre. Reklamerade ett par Apple lurar. Visst, tog det en vecka men det var inget tjafs. Fick nya. Köpte också en bra tvättmaskin. Säljaren gjorde ett kunnigt intryck
Elgiganten
Bra
(500+)
Bra
10 månader sedan
Både Elgiganten och mediamarkt har höjt sin servicemind betydligt senaste åren. Kul!
CDON
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan*
Öh, usla usla CDON som försöker vara en dålig kopia av amazon. Tack och lov att originalet äntligen kommit till Sverige, så slipper jag handla på det här mögstället igen. Oseriösa leverantörer, Obefintlig kundtjänst.
*Redigerades ett år sedan
JBL Bar 9.1
Full Star 1
4.3
(15)
9 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Hade egentligen siktet inställt på en Sonos Arc sedan länge pga Dolby Atmos. Trillade över denna av slump och Köpte för 5999 på elgigantens pre-black friday kampanj. Väldigt mkt för de pengarna. För mkt mindre får man en fantastik soundbar inklusive kraftig subwoofer och två helt trådlösa sidohögtalare. Installation: 5/5. Bara pluggade in soundbar och subwoofer. Hittade varandra direkt utan problem. Kopplade upp till wifi direkt i telefonen också helt smärtfritt. Kalibering för placering funkade också smärtfritt. De sköt ljud till varandra. Innovation: 5/5. Sidohögtalare dockas lätt i baren för laddning. Fiffiga väggfästen till sidohögtalare. Man kan lätt ta av och docka mot baren för laddning. Eller köpa usb-laddare och koppla i uttaget om de ska sitta där permanent. Ljud; sätter ingen siffra, då jag inte är en Pro audiofil och inte jämfört med Arc hemma. Men den Låter bra! Nöjda med ljudet! Funktioner 3/5. AirPlay 2 fungerar jätte bra med multiroom hos oss: i övrigt har vi HomePod och sonos och inga problem där. Men håller med föregångare att en bra app med fler inställningsmöjligheter vore bra. Tex EQ. Man kan också köra den utan sub. Instruktioner: 2/5. Följer med en quick guide. Men den utförliga instruktionen fick jag hitta på JBLs hemsida. Det var där det stod hur man skulle sätta fast på väggen. Även hur man ska ställa in olika modes. Men inte ens i deras egen instruktion stod det att det fanns night mode (utöver standard mode och smart mode). Det fick jag läsa till mig via en engelsk recension. Det var Dåligt. Overall: mkt nöjda.
*Redigerades ett år sedan
ToySpace SE
Utmärkt
(71)
Usel
ett år sedan
Finns dessa ”anonyma” recensenter, som gett höga poäng här, på riktigt? För kundtjänst på denna butiken är ett skämt. Undviker deras låga priser framöver och Köper hellre lite dyrare på en mer seriös sajt.
Blå Elefant
Utmärkt
(3)
Utmärkt
ett år sedan
Beställt saker två gånger. Snabba leveranser. Och ett fall av reklamation på en dålig vara gick smidigt.
Exit Silhouette with Safety Net 244cm
Full Star 1
1.8
(1)
3 639 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Usel studsmatta! Det var dags att byta ut 10 år gammal matta från Toysrus och köpte en sådan. Barnen hoppade i den i 3 minuter och klagade på usel Stuns. Håller med dem, det var tydligt hur mkt lägre upp de kom. Det gick tillbaka till den gamla igen. Har bekanta som har mattor både från rusta och Biltema som är billigare och bättre. Dessutom så fastnar regnvatten som en pöl på själva mattan. Pengar i sjön... (En stjärn bara för att den är ok snygg för en matta, annars värd 0)
*Redigerades ett år sedan
Sida 1