Prisjakt

Bellegt

Medlem sen 2017-02-27
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Glamma
Dålig
(30)
Usel
ett år sedan
Sjukt dyr fraktkostnad. Det verkar nästan som att affärsmodellen är att ha billiga produkter och sen hoppas att kunden inte kollar på fraktkostnaden.
NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
Bra pris (köpte Samsung S10e för 5990kr) och fick varan dagen efter beställningen.
*Redigerades ett år sedan
Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB
Full Star 1
3.8
(45)
3 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Inköpt för 5990 kr. Otroligt prisvärd för det priset +Platt skärm +Kompakt med förhållandevis mycket skärmyta (5.8 tum) +Två kameror bak, varav en ultra wide +Snabb fingeravtryckläsare på kanten +Snabb face recognition för att logga in +Smidiga genvägar med gester +6 GB ram, 128 GB minne -Bixbyknapp (som kan ställas om för att göra annat) -En del bloatware att ta bort innan man är igång på riktigt -Batteriet kunde varit aningen större (3100mAh) Inte mycket som wow:ar en direkt, men det är en telefon med precis det jag behöver för ett bra pris.
Eneba
Utmärkt
(226)
Utmärkt
2 år sedan
Köpte Cities Skylines för ca 50kr och koden visades på hemsidan direkt efter att jag betalat. Kändes lite annorlunda med betalningensprocessen då de säkerligen inte är ett svenskt företag men jag fick mitt spel på Steam billigt så vad har jag att klaga på.
Röda Stjärnan
Utmärkt
(107)
Utmärkt
2 år sedan
Beställde söndag mitt på dagen. Kunde hämta ut min jacka tisdag morgon.
Klockmaster
Usel
(9)
Usel
5 år sedan*
Flera hundra kronor dyrare än andra butiker, speciellt dyrare än på nätet, t.o.m. dyrare än rekommenderade priset. Frågade hur det var med öppet köp och det fick jag svar på att det var, men senare fick jag reda på att det tydligen inte var öppet köp, utan endast möjlighetet att returnera varan mot möjligheten att köpa något annat, vilket absolut inte är definitionen av öppet köp. Annars trevlig personal och god stämning.
*Redigerades 5 år sedan