• Klockmaster

  • se
l
lns0295

13 omdömen

Usel
4 år sedan

Köpte klocka som uret gick sönder direkt. Ville ej stå för garanti. Dåligt för en klocka som kostar 6000kr.

r
resat_swe

1 omdöme

Usel
5 år sedan

Fick en fin klocka i present av min fru. Klockan som jag faktiskt önskat mig. Besvikelse kom när jag märkte att hon betalade flera hundra kronor dyrare en den kostar någon annanstans. Tycker att en sån affär borde tänka inte bara på pengar och vinst utan på kunder också. Klockan är köpt på Frölunda torg och deras tanken är säkert att där bor i princip folk som har gott om pengar. Men dem får inte glömma att folk som är bosatta i deras närhet (Hovås, Billdal osv) köper grejor utomlands.. Besviken på affären inte på klockan.

B
Bellegt

5 omdömen

Usel
5 år sedan

Flera hundra kronor dyrare än andra butiker, speciellt dyrare än på nätet, t.o.m. dyrare än rekommenderade priset. Frågade hur det var med öppet köp och det fick jag svar på att det var, men senare fick jag reda på att det tydligen inte var öppet köp, utan endast möjlighetet att returnera varan mot möjligheten att köpa något annat, vilket absolut inte är definitionen av öppet köp. Annars trevlig personal och god stämning.

Usel
6 år sedan

Klockmaster Hansson Västra Frölunda Har varit i denna butik ett antal gånger för att titta efter en ny klocka och har varje gång gång blivit otrevligt eller minde professionellt bemött av en lite äldre dam som jobbar i butiken. Har aldrig delat ut kritik till butiker på nätet men efter dagens bemötande igen kunde jag inte låta bli. Har jobbat med försäljning större delen av mitt liv och kan säga att ska man sälja lite dyrare produkter till kunder så får man ha ett lite mer begåvat bemötande än vad denna dam har. Skulle aldrig gynna denna butik efter dessa bemötanden.

i
ijay

4 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

I was at Backaplan. Göteborg shop yesterday and the staff was nice. Of course the price was few 100s more than from other web shops but that is what you pay for going to a physical shop, check things out and get help by interacting with staff face-to-face. Will update this if I ever go back to them for warranty, service etc...

Bra
6 år sedan

Mycket bra bemötande i Örebro, kom in ett par minuter före stängning men blev väl omhändertagen utan stress.

W
WatchthatWatch

28 omdömen

Usel
7 år sedan

Hit kan man gå och prova på klockor, därefter kan man gå till prisjakt och köpa klockan 3-4000 kr billigare. Lycka till!

o
oggs

9 omdömen

Usel
7 år sedan

Ett otroligt tråkigt bemötande i butik som leder till att jag råder alla att undvika att handla här.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Watch Market Aktiebolag

Organisationsnr: 556160-6376