enars

Medlem sen 2016-08-30
6
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Telenor Sverige Aktiebolag
Dålig
(138)
Usel
3 månader sedan

Brutalt svårt att säga upp något. De ändrade priset på mitt abonnemang en månad efter att jag startat det. Telefontiden för uppsägning är hittills tre timmar lång.

Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 månader sedan

Toppen att kunna testa saker i butik, köpa online, testa fritt samt lämna tillbaka utan att behöva hålla nån lång utläggning om varför den behöver returneras.

Andersson LED43UHD620
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Väldigt nöjd med denna. Köptes för 3990 för några veckor sedan. Bra och ljus bild och i stort sett utan light bleed och med bra svärta. Netflix, youtube och SVT-apparna fungerar riktigt snabbt och bra och styrs lätt med fjärrkontrollen. Det finns också inbyggt stöd för wireless screen (screen share) via telefon eller dator. Enda anledningen jag ser till att köpa en chromecast vore för spotify som inte finns tillgängligt i tvns app-store. Jämfört med en väns LG som köptes för 6 000:- för ett år sen är bildkvaliteten identisk, men högtalarna är burkigare och sämre. Om jag ska köpa till något vore det isf ett par högtalare. I övrigt nöjd över förväntan. Uppdaterar igen såsmåningom

Apotea
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan

Apotea driver samma slags lager som Amazon gör sig kända för, med konstant bevakning och förhållanden som inte bör vara tillåtna i Sverige. Handla inte någonting hos dem.

Tefal Experience Stekpanna 28cm
Full Star 1
4.1
(6)
950 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Övriga recensenter ser sjukt suspekta ut. **ser ut att vara borttagna nu** Gett omdömen för massa produkter som liknar varandra. Och därefter inga recensioner på ett år? Pannan är helt ok. Köpte den för 399:- och det är den värd, även om jag inte kunnat pröva överhettningsfunktionen som bara funkar på induktionshällar.

CDON
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Priser är ofta dåliga i jämförelse med andra. Navigering på hemsidan är trög och kan du inte namnet på en produkt är det besvärligt att bläddra. Hemsidan ser också utdaterad ut. Tradedoubler och liknande som fastnar i blockeringsverktyg är också dryga eftersom blockering av dem gör att länkarna från prisjakt slutar fungera. Det största problemet var dock retur av köp. Att skicka tillbaka den router jag köpt som inte levt upp till förväntningar skulle kostat 139:- med det billigaste alternativet (routern kostade 650kr). Att skicka med rekommenderat brev ,något de tyckte att jag skulle göra, skulle ha kostat över 200kr. Utöver detta hade jag redan betalat frakt eftersom det endast är inkluderat i ordrar över 800kr. Så för att en vecka efter köp returnera en bristfällig produkt tyckte de då att jag skulle betala sammanlagt mer än 250kr. Vilken besvikelse. Det enda jag kan säga som inte är helt och hållet negativt om CDON.com är att sortimentet är brett.

Texa Design Ellion
Full Star 1
2.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

En ok lampa, matrialet ser lite skumt ut och på min är själva trästommen aningen sne. Lampfoten är inte heller jämn, så det går inte att få den att stå rakt/ordentligt utan att den vinglar lite. Skulle aldrig ha köpt den för 3000kr eller mer, knappt värt de 699kr jag betalade nu. Men det kan också vara så att mitt ex. var dåligt.

Microsoft Designer Bluetooth Mouse
Full Star 1
3.1
(13)
339 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Uppdatering: batteriet verkar dras snabbt om man glömmer stänga av den via knappen på undersidan. Den fryser ibland och man blir tvungen att vänta nån sekund innan den börjar fungera igen. Ändrar därför mitt betyg. Den är fortfarande ok sett till priset jag köpte den för (199kr) Inte ofta jag känner att något är värt 10/10, men den här har allt jag efterfrågar. Snabb och enkel koppling, bra batteritid, välbyggd och med mer tyngd (pga batterierna, som inkluderas) än mycket annat plastigt som finns i den här prisklassen. Knapparna är sköna och varje hack i scroll-hjulet känns. Ingen möjlighet för sladd finns, men det är inte något jag saknat. Utseendet är proffsigt och stilrent; scroll-hjulet känns som, och är nog, metall, och resten är i mattsvart plast. Sett till responstid känns den väldigt snabb trots bluetoothkopplingen, att spela spel eller liknande har därför inte varit något problem, även om den saknar extraknappar för shortcuts som nästan är nödvändiga i vissa spel. Allra bäst gör den sig för att tas med till en laptop som substitut till touchpad, men jag använder den ofta också hemma. För priset jag köpte den för (199kr) är den otroligt prisvärd och något jag skulle rekommendera till vilken laptop-användare som helst, oavsett operativsystem.

Sony Alpha A5000 + 16-50/3,5-5,6 OSS
Full Star 1
3.9
(5)
5 017 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Riktigt bra kamera för priset (köptes för 2990kr.) Jag var ute efter något med mer funktioner än telefonen och har varit mycket nöjd. Objektivet som följer med är ett bra och skarpt all-round objektiv, men det finns också ett flertal andra prisvärda sony-objektiv för den som vill bygga ut sitt arsenal. Jag kan rekommendera 55-210mm OSS tele-objektivet och 35mm/55mm prime-objektiven. Många andra tillbehör så som lensskydd, kameraväska eller adapters för andra objektivfattningar hittas bäst på amazon.uk.co/.com Konkurrens: *A6000: För drygt 2000kr mer kan man få a6000 som erbjuder en oled viewfinder, bättre display, bättre sensor, mer funktionalitet samt skönare grepp. a5000 är fortfarande lite kompaktare och har aningen längre batteritid. *Smartphone: Jämfört med en nyare telefon kommer tydliga förbättringar i bilder om du sätter dig in i de manuella kontrollerna, objektiv och efterredigering, för enkel filmning eller auto-fotografering hade jag nog istället satsat på en Pixel, s8/s7 eller iphone 6s (gillar inte sjuan.) *RX100: Kompaktkamera (fast lens) med fulla manuella kontroller. Kan det mesta som a5000 kan. Jag hade kollat på rx100 mark I eller mark II innan du köper a5000 om det är liknande prisklass du söker och objektiv inte är av stor vikt för dig. +Kompakt format +Fulla manuella kontroller +Riktigt bra pris +Prisvärt objektivutbud +Lätt överföring till telefon via wifi/nfc +Bra första kamera -Skillnaderna till telefoner är inte lika stort som det varit.