Prisjakt

ThinB

Medlem sen 2016-07-11
11
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Helle Mandra
Full Star 1
3
(2)
1 560 kr
T
ThinB
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Uppdatering. Väldigt mjukt stål, några kvistar och sen var där hack i äggen. Jag fick min första Helle kniv idag, jag har hört mycket gott om företaget och gillade designen så jag tänkte ge dem ett försök. Inledande så var jag både besviken och nöjd. Snyggt förpackad och okej slipning med snygg finish på stålet men utöver det var jag faktiskt lite besviken. Märke i handtaget, som inte får missad vid kvalitetskontroll, slarvigt passad slida som glappar och saknar kvalitetskänsla, billigt läder, kniven glappar i slidan vilket kommer leda till onödigt slitage och kommer tappa skärpa. Handtaget är ojämnt passat för övrigt. 3mm på ena sidan och 1mm på andra sidan mot klinga. Jag hade helt enkelt väntat mig lite mer hantverks känsla och mindre massproduktion. Givet vis kan jag pollera upp handtaget, kanske slipa för att få bort märket jag nämnde, givet vis kan jag ordna en ny slida som passar. Men ska jag behöva det? Detta är inte en super dyr kniv, men jag hade väntat mig mer. Jag kommer behålla kniven, främst för jag ändå hade tänkt göra en annan slida för placering på bältet i horisontellt rygg läge. Men spontant kommer jag inte köpa fler Helle produkter. Givet vis kommer jag meddela Helle detta och se vad dem säger.

Deltaco MAP-GD39C
Full Star 1
1.5
(2)
T
ThinB
11 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Uppdatering. Köpte 4st, 2 dog och två överlevde. Kan inte rekommendera dessa alls, blir väldigt varma och byggkvaliren är urusel. Funktionell men sparsamt designad, ingen ljuddämpning och tunt material. Antar att temperatur kommer bli ett bekymmer för dem som håller diskarna igång längre tid och vibrationer kommer utan tvekan vara ett dilemma. Men den kommer göra jobbet, hade inte förväntat mig underverk för 349kr men lite mer tanke kanske...

JBL PartyBox 300 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.5
(8)
3 990 kr
T
ThinB
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Jag skulle påstå att jag ångrar mitt köp. Ljudet är ganska direktionellt, basbetonat (var lite förväntat, men jag hoppades på ett lite mer punchigt sätt), den levererar inte någon överdriven volym speciellt sett till sin storlek och vikt. Hade den levererat samma prestanda med med halva storleken så hade jag varit mer imponerad. Konceptet är bra med där är en del som behöver tänkas om i mitt tycke om man ska ha PartyBox som namn, dessutom från en erkänd verklig tillverkare av riktiga "party" högtalare som deras PA osv. Dem skulle lånat lite från sin SRX serie så hade vi kunnat kalla det för PartyBox.

Philips 55OLED903 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
3.8
(5)
T
ThinB
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Överlag är jag nöjd med köpet framför allt är det en markant förbättring av ljudet från min tidigare tv. Min primära anledning till att betyget inte blir höre är för att tn:n har vissa ganska tydliga problem med hudtoner fram för allt, kontrollen kan vara lite "buggig" och tv:n tenderar till att starta min Apple TV varje gång jag startar tv:n. I övrigt är jag nöjd med mitt köp som sagt, är inte riktigt säker på att jag skulle göra samma köp igen men jag ångrar mig inte häller.

Wetterlings Outdoor Axe 49cm 1,1kg
Full Star 1
1
(1)
T
ThinB
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Hörnet på äggen var avbrutet vid leverans, skaftet fyllde inte ögat på huvet utan där var en del glipor, skaftet var inte jämt oljat utan hade torra fläckar, dessutom var det ”flisigt” och ”narigt” här och där över skaftet. Kort och gott inte alls den hantverks kvalité som utlovas av varumärket. Mycket besviken!

KomplettFritid NO
T
ThinB
11 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Skulle jag handla av detta företag igen? Om dem är de ända som lagerför varan och till lägre pris så ja. Skulle en konkurrent ha samma vara för 150kr mer så skulle jag antagligen välja konkurrenten nästa gång. + bra pris. + svarar på mail relativt fort. - dyr frakt (140kr) - ungen leveranstid angivet - dåligt packat (mitt paket var totalt manglat, tur nog var produkten hel) - kvittot var klistra på utsidan men all information synlig inklusive mina kontaktuppgifter, adress, order nr, betalnings info mm. - leveranstid på 6 arbetsdagar (jag har fått paket från UK snabbare) Givet vis har jag delat min uppfattning med företaget och hoppas på en intressant respons. Respons från företaget. Det är beklagligt att paketet var trasigt, hoppas produkten var hel. Jag ska skicka ett meddelande till parkettavdelningen och ifrågasätta varför dem ej använt emballage. Informationen på paketet är enbart för tullen kräver det. (Jag antar att det är sanning med modifikation, då jag antar att tullen inte behöver all kundinformation)

Slöjd-Detaljer
T
ThinB
11 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Efter en vecka frågade jag vad som hände med min order. Då fick jag svaret "den är inte behandlad, men väntas behandlas inom kort" Mitt svar tillbaka var, skojar ni med mig? Jag har fått produkter skickade från andra sidan världen snabbare än detta... Jag tror att dem missat att dem driver en e-handel, snabba leveranser är lite av ett krav för att konkurrera med fysiska butiker. Service kallas det

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
T
ThinB
11 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Alltid ett trevligt bemötande och bra service. Ett bra sortiment, kanske lite smalt på studio sidan men för konsument, fullt tillräckligt och lite till. Men jag väljer cyberphoto för sin strålande service, ärliga svar och sitt engagemang

djservice.se
Utmärkt
(500+)
T
ThinB
11 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Mycket snabb respons, hjälpsamma och ett okej sortiment, skulle dock vara trevligt att hitta en heltäckande återförsäljare. Jag kommer absolut handla av dem igen i framtiden.