Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

1.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2018-12-12
B
Born79(5 omdömen)
Tyvärr verkar deras prioritet inte ligga på e-handeln.. beställt 2 ggr och båda gånger tar de mer än 10 dagar att skicka sakerna än fast det finns i lager enligt deras sida. Sen postens vanliga leveranstid, så 3 till 4 veckor får man räkna med. Så har man en tid att passa, beställ från annan sida. Säkert bra butiker men med urusel e-handel.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-10-03
f
fat64(5 omdömen)
Jag fick hem min produkt i bra skick, väl paketerat! Helnöjd med Slöjd-Detaljer.
2016-08-05
T
ThinB(11 omdömen)
Efter en vecka frågade jag vad som hände med min order. Då fick jag svaret "den är inte behandlad, men väntas behandlas inom kort" Mitt svar tillbaka var, skojar ni med mig? Jag har fått produkter skickade från andra sidan världen snabbare än detta... Jag tror att dem missat att dem driver en e-handel, snabba leveranser är lite av ett krav för att konkurrera med fysiska butiker. Service kallas det
2015-08-11
g
grimgrim(16 omdömen)
Det tog nästan tre veckor för dessa människor att skicka en order med ursäkten att det inte gick att kontakta banken i och med kortbetalningen, vilket jag fick reda på efter att själv ha ringt två gånger. Som företag ska man naturligtvis kontakta kunden och berätta detta. "Det är semestertider" är en fruktansvärt dålig ursäkt och det visar att man inte bryr sig.
2015-07-24
M
Marmelad_burk(12 omdömen)
Unikt sortiment till bra priser. Snabb leverans. Ingen erfarenhet om deras kundservice, men resten är 10/10.