Prisjakt

zakris

Medlem sen 2006-10-15
110
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Dell P2219H 22"
Full Star 1
1.8
(1)
1 352 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 dagar sedan
Försöker reklamera skärmen. Den börjar slockna om den är på för länge (2-3 timmar) sedan blir bilden konstig med skuggningar. Här är en kommentar från Dell: "Dell P2219H monitorer blinkar intermittent i någon sekund efter att dem varit i bruk i längre perjorder. Med att stänga av dem i några minuter ska blinkandet sluta. Orsaken till det här sker är att TFT produkter styrs av en Vth kurva som driftar iväg från ursprungsläget under användning och när den driftat tillräckligt långt börjar den blinka och ha sig. Genom att stänga av skärmen repar sig Vth frekvensen men inte helt till sitt ursprungs läge. Eventuell lösning är att stänga av monitorn i en 24-48 timmars perjord och låt den stå."
Partykungen.se
Bra
(21)
Utmärkt
ett år sedan
Otrolig snabb leverans. Beställde söndagkväll fick paketet tisdag eftermiddag.
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Gäller Business To Nordic AE som CDON har på sin marknadsplats: jag köpte LED-skor till min son men ena skon gick sönder efter ett par dagar, jag skickade mail och reklamerade skon. De skickade genast en ny sko. Då gick den andra skon också sönder, omgående fick jag ersättning! Fenomenalt!
Gardena Smart SILENO Life (750m²)
Full Star 1
3.9
(12)
10 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Har haft den nästan en månad nu. Installatören talades sig varm om Husqvarna som har betydligt mer funktioner (så som fler startpunkter som man kan ställa in läggs med guidekabeln) och bättre knivar enligt honom. Men jag är väldigt nöjd med de funktioner som finns och med Gardenas Smart-system är riktigt bra, kan parkera klipparen om det börjar regna t.ex. och ändra schema via appen i telefonen. Vi har en tomt på 750m2 och ca 400 m2 är gräsmatta. Vi byggde huset för två år sen och anlade trädgården samtidigt så det är en enkel gräsmatta utan kuperad terräng eller stora sluttningar, gräsklipparen klarar detta bra men kan nog bli problem om man har större eller äldre trädgård med "tuffare" terräng. Smart är dock att det finns en "kjol" runt om klipparen så fastnar den inte lika lätt. Grannen har en Gardena Sileno+ som lätt fastnar på avgränsningsplåten runt planteringen. +Tyst +Klipper snyggt +Bra funktioner i Smart-systemet +Prisvärd +Jättesmidigt att spola av med trädgårdssladden istället för att borsta -Högsta klipphöjd är 5 cm -Fastnar mycket gräsklipp ovanpå klipparen (under luckan) som är svår att få bort) -Displayen blir snabbt dammig och svårläst -Lyftlarmet är rätt svagt Bra köp om man har en lätt och ganska liten trädgård
AEG-Powertools BS18C2BL Li-202C (2x2,0Ah)
Full Star 1
3.5
(2)
2 395 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
AEG BS18C2 har vunnit det mesta som går att vinna. Stark som bara den men elmotorn har ett starkt högfrekvent ljud som är lite irriterande och sedan är den ganska tung. Annars ingen att klaga på.
Havsö IDA 1.0
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Jag blev lockad av att den hade den starkaste motorn (150 watt) och den största klingan (190 mm). Men det är kinaskit: den glider runt på "sugfötterna" när man använder den, motor sägs ha 150 watt men den är inte särskilt stark. Glidningen på gejdern är är usel, det knakar och gnisslar när man använder den. Trots det är den ganska stabilt gjord och plasten är helt ok (det brukar vara riktigt uselt annars), det mesta är ändå gjort av rostfritt stål. Klingan är inte super vass och väldigt fettad på baksidan vilket försvårar vid rengörning. Att använda den var jobbare än att skära för hand med kniv, men visst det blir tunnare och rakare än med kniv.
*Redigerades 5 år sedan
Bose SoundLink AE II Wireless
Full Star 1
3.9
(15)
1 487 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Mina första Bose-hörlurar och mina första BT-hörlurar. Jag är nöjd med ljudkvaliteten med tanke på att det är trådlösa hörlurar. Smidiga att koppla upp och funkar med alla enheter som jag har prova med. Knapparna sitter lättåtkomliga och är intuitiva. Ljudnivån är godkänd. De är bekväma men det blir svettigt med "läder"-hörlurskuddar mot huden. Priset är i överkant med tanke på vad man får rent ljudmässigt, men man får med en snygg och välgjord väska. Det är underbart att slippa sitta fast i en kabel.
*Redigerades 5 år sedan
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Kan bara instämma föregående omdömen! Hanterar order så snabbt och smidigt, och hanteringen av support och returer är klockrena!
*Redigerades 5 år sedan
iFi Micro iDSD
Full Star 1
4.1
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Har haft denna i ungefär en vecka. Jag valde länge mellan denna och Chord Mojo, men det som blev avgörande var främst den starkare förstärkardelen. Jag är inte helt nöjd med ljudet men det beror mer på själva karaktären än själva kvaliteten. Ljuden är mycket klart med tydlig separering. Dock ligger det något av en blöt filt över ljudet. Jag skulle önska mig mer ljusare och luftigare diskant, jag upplever den som alldeles för dämpad. Mellanregistret skulle behöva vara mer aggressivt och närvarande. Jag hoppas på att ljudet utvecklas och kommer ut ur sitt skal med tiden. Finishen på produkten är riktigt bra förutom att USB-kontakten på sidan sitter snett i uttaget. Men mest irriterande är att ljudet blir svagare på höger kanal än vänster kanal vid låg ljudnivå, det löser sig oftast genom att sänka uteffekten till "ECO-mode". Att mixtra med inställningarna på de olika filtrerna ger minimal förändring av ljudet. Extra funktionerna Xbass och 3D är bra. Xbass förstärker lägsta frekvenserna i basregistret vilket i vissa musikstilar ger en trevlig effekt. 3D ger en arena-ljudbild vilket ger en cool effekt vid liveinspelningar men samtidigt något för artificiell för min smak. En hel del tillbehör kom med i paketet t.ex. en praktisk bag för själva enheten, det hade varit bra om det fanns ett uttag för kablar i botten på denna för att kunna använda enheten medan den låg i bagen.
*Redigerades 5 år sedan
Asus ROG G752VY-GC165T
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Det bästa var jag en gång skull lyckades pricka in en rejäl prissänkning på 4000 kr som Webhallen körde med. Datorn är enormt stor och blixtsnabb, har inte provat att spela med den än. Underbart att ha numberpad på tangentbordet och att piltangenterna är särskilda från övriga tangenter dock saknar jag grupperingen av del, insert, home osv-knapparna som finns på vanliga tangentbord. Inte för många add-on program med från början och de kan dessutom tas bort. Finish och byggkvaliteten är riktigt bra, tycker dock att de röda ventilationsgallret på baksidan skär sig mot de orangefärgade detaljerna, snyggare med svarta galler som på de enklare modellerna. Mest missnöjd är jag med ljudkortet. Asus Xonar-ljudkort spelar i en egen division med enastående kvalitet. Snopet upptäckte jag att ljudkortet i denna dator var från Realtek med Asus mjukvara. Det är ok men jag vill ha "Xonar-ljud". Kanske köper en Asus DAC sen.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1