Kategorier
Prisjakt
Partykungen.se
 • Snabba leveranser
 • Fraktfritt över 1000 kr
 • 14 dagars öppet köp
zakris
zakris

109 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan
Otrolig snabb leverans. Beställde söndagkväll fick paketet tisdag eftermiddag.
A
Anna G

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Helt fantastisk seriöst företag. Blev ett missförstånd mellan mig som kund och PostNord. Då klev Marie från party kungen in och hjälpte till. Hon var så himla gullig och ringde filera gånger till mig som kund. Ni som handlar från partykungen kommer att få toppen bra hjälp och kanon produkter. Barnen älskade kartongen som varorna låg i. Handla och stöd detta företag mycket seriösa.
AngryDonutGuy
AngryDonutGuy

27 omdömen

Usel
2 år sedan
Bevakar en produkt som finns i lager. Får en notis, samma pris samma produkt, Nice! Väntar några dagar innan jag lägger beställning, får en ny notis via mail för exakt samma bevakning. Men denna gång har dem justerat priset och höjt produkten med virka 35%. Undvik dessa sluga och vidriga säljare. Finns gott om konkurrenter att välja mellan. Åtminstone handla från ärliga och schyssta säljare än kapitalister som aktivt försöker förskingra extra pengar från vilket mörkt hörn dem kan.
X
Xhit

17 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Ett av det bästa kundbemöttande jag har varit med om vid leveransproblem orsakat av PostNord! Har handlat här flera gånger tidigare och det har alltid gått fort från beställning till leverans.
R
Robeloto

51 omdömen

Dålig
2 år sedan
Fattig produktbeskrivning. Följde ej heller med någon bruksanvisning. Kvalitén på lyktan jag köpte är minst sagt värdelös. Första och kanske sista gången jag handlade ifrån Partykungen. Något som var bra var att leveransen är snabb och man kan såklart returnera produkten om man inte är nöjd.
J
Johanww

168 omdömen

Usel
2 år sedan
Aldrig igen. Beställde inför halloween en peruk som skulle haft medföljande pannband. De skrev detta både i information om produkten samt som svar på en fråga annan person ställt att det medföljer. Mottar varan men inget pannband följde med. Felaktig information och svarar felaktigt på frågor kunder ställer. Hur de hanterar detta är att vänta o se eftersom att skicka det som saknas till mig nu inte är ett alternativ då det inte hinner komma.
d
dukem

10 omdömen

Usel
2 år sedan
Partykungen är ett ruffel och båg företag. Beställde produkter efter kontakt om att de skulle levereras inom en eller max två arbetsdagar vilket var okej för mig då jag hade tre dagar innan jag behövde produkten. Produkten anlände 1½ vecka efter beställningen, alltså över en vecka efter den sämsta leveranstiden. Sedan säger de att de har haft en hanteringskostnad på 150 kronor under tiden som gör att de inte vill acceptera en reklamationsretur!? Tänk till en gång extra innan ni beställer från dessa skojare!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan
Uselt utbud, dålig kvalite, överpris, ointutiv ful hemsida och en historia av försäljning av kränkande kostymer.
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Partykungen.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.partykungen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Partyking AB

Organisationsnr: 556717-6630

Information hos allabolag.se