Kategorier
Prisjakt

linneakleen

Medlem sen 2016-01-27
69
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Iittala Essence Champagneglas 21cl 2-pack
2.3
(1)
209 kr
en månad sedan*
Har man alla andra Iittalaglas så kanske för att matcha. Men jag gillar inte att dricka ur dessa. De känns väldigt fyrkantiga, iaf om man jämför med hur deras vinglas är.
*Redigerades en månad sedan
Riedel Veritas Champagneglas 44,5cl 2-pack
3.8
(2)
469 kr
en månad sedan
Superfina glas! Väldigt, väldigt tunna dock så inga "slit och släng glas". Man får vara lite försiktig. Väldigt nöjd med köpet! Mycket goda att dricka ur.
Thule Sleek (Duo/Kombi)
2.8
(1)
10 490 kr
2 månader sedan*
Har kört vagnen i snart nio månader. När vi köpte den var vi ute efter en vagn som var enkel att fälla ihop, tog liten plats i bilen och inte vägde så mycket. Här kommer mina plus/minus. + Enkel att fälla ihop + Enkel att ta i sär + Superlätt att byta från liggdel till sittdel (praktiskt när bebisen är mittemellan så kan man variera). + Lätt vagn, väger inte mycket! + Bra varukorg, får plats med mycket och gillar att det går att stänga om sakerna. Bra när man är iväg eller om det är dåligt väder. + Upplever både liggdel och sittdel som rymliga - För kort suflett, hade velat kunna fälla den ett snäpp till. Har haft tunn filt för när det är sol nu, meckigt. - Skranglig. Eftersom chassit är så lätt känns vagnen lite ostabil när man kör över tex en gräsmatta. - Vi är inne på vårt fjärde chassi nu. Thule har reklamerat alla utan problem (fått nya och skickat tillbaka gamla utan kostnad) men det är som att handtaget "lossnar" i fästet. Inte så att det ramlar av men det låter skramligt. - Hade velat kunna fälla upp fortstödet ett snäpp till på sittdelen. Så länge bebisen är liten hade det varit bra att kunna ha det rakt ut. - Hade velat kunna knäppa selen bara över midjan på bebis. Går att knäppa bara axlarna. Gissar dock att detta är en säkerhetsgrej. Sittdelen är ergonomisk - har funkat bra för oss. Inget att klaga på där. Hade jag köpt en vagn idag hade jag valt en med längre suflett. Framförallt det som stört mig. Men hade fortfarande letat efter en vagn som har alla de plus-saker jag skrivit. Allt som allt är det en trevlig vagn, den fyller sin funktion!
*Redigerades en månad sedan
Playgro A Day At The Farm Aktivitetsbok
3.8
(1)
99 kr
2 månader sedan
Väl investerade 99 kr för denna bok. Denna har min dotter spenderat långa stunder med. Den prasslar fint.
Playgro Ringar 24st
3.8
(1)
84 kr
2 månader sedan
Perfekta för att fästa saker i tex vagnen eller matstolen för att slippa att allt åker i marken/ golvet hela tiden!
Matchstick Monkey Mini Teething Toy
3.8
(1)
127 kr
2 månader sedan
Dyr men bra! Denna tuggas det mycket på! På baksidan av huvudet är där små "piggar" som nog kliar skönt i munnen.
Philips Avent Ultra Air Napp 2-pack (0-6 månader)
3.8
(1)
71 kr
2 månader sedan*
Enda nappen vår dotter ville ha. Fick i en babybox och köpte sen på oss ett gäng till.
*Redigerades 2 månader sedan
Stokke Tripp Trapp
3.8
(12)
1 607 kr
2 månader sedan*
Har en gammal från 1989. Segt för inga nya tillbehör passar till den. Men den funkar bra ändå! Den tar ju stor plats och IKEAs antiloper är ju betydligt smidigare att använda om man ska flytta runt stolen. Denna blir stående vid matbordet = inte använd lika mycket just nu i alla fall. Sen kommer den nog användas mer när vårt barn blir äldre. Den går ju att ha länge.
*Redigerades 2 månader sedan
BabyDan Flex XL
3.5
(2)
749 kr
2 månader sedan*
Inte den snyggaste inredningsdetaljen men fyller sin funktion. Enkel att montera och använda. Kunde inte fästa ena sidan i väggen för där har vi en träffa men satte den med spännband och det funkar bra.
*Redigerades 2 månader sedan
Philips Avent SCD506
2.8
(12)
749 kr
2 månader sedan*
+ bra ljudupptagning + funkar bra i vårt gamla tegelhus/i trädgården - behöver laddas rätt ofta men gör inget. Den klarar utan problem en kväll. - högt ljud från förldraenheten när man stänger av den - varför? Man måste alltså stänga av på bra avstånd från där barnet sover. Vi använder inte den under natten utan bara kvällar/dagar än så länge. Har inte upplevt problem med sladdarna (än) som många skriver. Betalade ca 600kr för vår. Prisvärd tycker jag.
*Redigerades 2 månader sedan
Sida 1