Kategorier
Prisjakt

linneakleen

Medlem sen 2016-01-27
70
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Moccamaster HBG741 AO
4
(3)
1 690 kr
2 år sedan*
Uppdatering: Tydligen är där en timer inbyggd. Det missade jag helt. -------- Är supernöjd med denna kaffebryggaren! Gillar att man kan ta bort kannan och ha kvar "filterhållaren" så att den inte sitter direkt ovanpå kannan. Hade inte varit fel med en timer i bryggaren men har den inkoppla ti ett uttag med timer vilket gör att jag inte behöver kommer ihåg att stänga av bryggaren. Enkelt att diska alla lösa delar i maskin och rengöra bryggaren.
*Redigerades en månad sedan
GHD Air
3.3
(1)
1 049 kr
en månad sedan*
100% nöjd med denna. Vet inte riktigt vad man vill ha i en hårfön men denna är kraftfull och torkar håret snabbt 🤷‍♀️ Den är dock rätt stor. Hade fått full pott om den varit lite mindre.
*Redigerades en månad sedan
Electrolux Ergorapido ZB3213
2.3
(4)
2 195 kr
2 år sedan*
Updatering: batteriet är helt dött. Kort livstid. + Bra dammsugare att ha som komplement. Vi har den stående i köket för att snabbt kunna dammsuga när någon spiller. + Enkel för snabb dammsugning + Låter inte så mycket + Filtret behöver inte tömmas allt för ofta + Kommer åt även nära kanter/skåp - Lite svårt att tömma filtret - Skulle inte haft denna som enda dammsugare, känns inte som att det blir tillräckligt bra städat - Svårt att komma åt under soffor/sängar etc.
*Redigerades en månad sedan
Dr Organic Aloe Vera Gel 200ml
2.8
(1)
53 kr
2 år sedan*
Perfekt att ha med på solsemestern! + Ganska dryg + Går in bra i huden + Lenar solsveda - Luktar lite mögel
*Redigerades en månad sedan
Iittala Essence Champagneglas 21cl 2-pack
2.3
(1)
209 kr
3 månader sedan*
Har man alla andra Iittalaglas så kanske för att matcha. Men jag gillar inte att dricka ur dessa. De känns väldigt fyrkantiga, iaf om man jämför med hur deras vinglas är.
*Redigerades 3 månader sedan
Riedel Veritas Champagneglas 44,5cl 2-pack
3.8
(2)
469 kr
3 månader sedan
Superfina glas! Väldigt, väldigt tunna dock så inga "slit och släng glas". Man får vara lite försiktig. Väldigt nöjd med köpet! Mycket goda att dricka ur.
Thule Sleek (Duo/Kombi)
2.8
(1)
7 995 kr
3 månader sedan*
Har kört vagnen i snart nio månader. När vi köpte den var vi ute efter en vagn som var enkel att fälla ihop, tog liten plats i bilen och inte vägde så mycket. Här kommer mina plus/minus. + Enkel att fälla ihop + Enkel att ta i sär + Superlätt att byta från liggdel till sittdel (praktiskt när bebisen är mittemellan så kan man variera). + Lätt vagn, väger inte mycket! + Bra varukorg, får plats med mycket och gillar att det går att stänga om sakerna. Bra när man är iväg eller om det är dåligt väder. + Upplever både liggdel och sittdel som rymliga - För kort suflett, hade velat kunna fälla den ett snäpp till. Har haft tunn filt för när det är sol nu, meckigt. - Skranglig. Eftersom chassit är så lätt känns vagnen lite ostabil när man kör över tex en gräsmatta. - Vi är inne på vårt fjärde chassi nu. Thule har reklamerat alla utan problem (fått nya och skickat tillbaka gamla utan kostnad) men det är som att handtaget "lossnar" i fästet. Inte så att det ramlar av men det låter skramligt. - Hade velat kunna fälla upp fortstödet ett snäpp till på sittdelen. Så länge bebisen är liten hade det varit bra att kunna ha det rakt ut. - Hade velat kunna knäppa selen bara över midjan på bebis. Går att knäppa bara axlarna. Gissar dock att detta är en säkerhetsgrej. Sittdelen är ergonomisk - har funkat bra för oss. Inget att klaga på där. Hade jag köpt en vagn idag hade jag valt en med längre suflett. Framförallt det som stört mig. Men hade fortfarande letat efter en vagn som har alla de plus-saker jag skrivit. Allt som allt är det en trevlig vagn, den fyller sin funktion!
*Redigerades 3 månader sedan
Playgro A Day At The Farm Aktivitetsbok
3.8
(1)
99 kr
3 månader sedan
Väl investerade 99 kr för denna bok. Denna har min dotter spenderat långa stunder med. Den prasslar fint.
Playgro Ringar 24st
3.8
(1)
89 kr
3 månader sedan
Perfekta för att fästa saker i tex vagnen eller matstolen för att slippa att allt åker i marken/ golvet hela tiden!
Matchstick Monkey Mini Teething Toy
3.8
(1)
99 kr
3 månader sedan
Dyr men bra! Denna tuggas det mycket på! På baksidan av huvudet är där små "piggar" som nog kliar skönt i munnen.
Sida 1