Kategorier
Prisjakt

linneakleen

Medlem sen 2016-01-27
70
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Philips Avent Ultra Air Napp 2-pack (0-6 månader)
3.8
(1)
80 kr
4 månader sedan*
Enda nappen vår dotter ville ha. Fick i en babybox och köpte sen på oss ett gäng till.
*Redigerades 4 månader sedan
Stokke Tripp Trapp
3.8
(12)
1 795 kr
4 månader sedan*
Har en gammal från 1989. Segt för inga nya tillbehör passar till den. Men den funkar bra ändå! Den tar ju stor plats och IKEAs antiloper är ju betydligt smidigare att använda om man ska flytta runt stolen. Denna blir stående vid matbordet = inte använd lika mycket just nu i alla fall. Sen kommer den nog användas mer när vårt barn blir äldre. Den går ju att ha länge.
*Redigerades 4 månader sedan
BabyDan Flex XL
3.5
(2)
799 kr
4 månader sedan*
Inte den snyggaste inredningsdetaljen men fyller sin funktion. Enkel att montera och använda. Kunde inte fästa ena sidan i väggen för där har vi en träffa men satte den med spännband och det funkar bra.
*Redigerades 4 månader sedan
Philips Avent SCD506
2.8
(12)
749 kr
4 månader sedan*
+ bra ljudupptagning + funkar bra i vårt gamla tegelhus/i trädgården - behöver laddas rätt ofta men gör inget. Den klarar utan problem en kväll. - högt ljud från förldraenheten när man stänger av den - varför? Man måste alltså stänga av på bra avstånd från där barnet sover. Vi använder inte den under natten utan bara kvällar/dagar än så länge. Har inte upplevt problem med sladdarna (än) som många skriver. Betalade ca 600kr för vår. Prisvärd tycker jag.
*Redigerades 4 månader sedan
Troll Lukas Skötbord
3.3
(1)
1 695 kr
4 månader sedan
+ Väldigt nätt och litet + bra med hjulen när man ska städa + bra förvaring under + med lådan qå man kan ha krämer etc - bottnen i lådan är lite vek. Hade varit bra med en lite tjockare botten som dessutom tålde att bli blöt. Vår har blivit helt missfärgad av babyolja.
Troll Two Bedside Crib Spjälsäng 95x46cm
3
(6)
1 695 kr
4 månader sedan*
Köpte denna begagnad så monterade inte den själv. Använde den mycket i början, supersmidigt att ha bebisen nära om man inte vill samsova. Vi fick plats med ett babynest i sängen. Funkade bra! Önskar att det gått att fästa den i sängen på ngt bra sätt. Vi använde spännband. Blev också en glipa mellan denna och vår säng där vi la en filt. Vill man inte samsova är det smart med en sån här för att slippa gå upp så mycket på natten. Vi bytte ut hjulen mot gungfötter - perfelt att kunna vagga hela sängen.
*Redigerades 4 månader sedan
Maxi-Cosi Pebble Plus
4.2
(4)
2 795 kr
4 månader sedan*
Bra babyskydd! Använder tillsammans med familyfix-basen. Superenkelt att fästa i bilen då. + Enkelt att spänna fast/knäppa loss bebisen + Bra spädbarnsinlägg som går att tvätta (vilket är sjukt bra 💩). + vi har använt det i snart 9 månader och kommer nog behöva ha det ett litet tag till.
*Redigerades 4 månader sedan
BabyBjörn Balance Soft
2.6
(3)
1 699 kr
4 månader sedan
Fyller sin funktion! Vi lånade en vilket jag är glad för. Vi använde den inte så mycket. Vårt bqrn satt i den ibland och tittade men var generellt mer nöjd på golvet i babygymmet. Finns säkert de barnen som älskar babysittern men det vet man ju inte innan så skönt att kunna testa först. Och för oss funkade då babygymmet bättre.
Ergobaby Omni 360
3.8
(1)
1 199 kr
4 månader sedan*
Life saver! Riktigt bra sele! Vi lånade en Ergobaby 360 först och sen när vi köpte en egen blev det denna. + skönt att kunna ha samma sele hela tiden och slippa spädbarnsinlägget + knäppning - skönt att det inte är kardborre (om man vill kunna lägga ner barnet tyst vill man inte behöva dra upp en bred kardborre som det är på 360). + enkelt att bära barnet både vänd inåt och utåt. - när bebisen är miniliten är den kanske inte optimal. Så ska man bära en nyfödd hade jag nog haft en sjal eller någon lite mjukare sele. Vi började bära med denna från ca 4,5 kg och det funkade bra!
*Redigerades 4 månader sedan
Thule Sleek Åkpåse
3.8
(1)
1 499 kr
4 månader sedan
Har en Thule Sleek och till den vagnen är så klart åkpåsen perfekt! Enkel att fästa i vagnen. Känns varm och go. Vi bor i Skåne så denna åkpåse kommer nog vara perfekt för oss i vinter. Längre norrut kanske en tjockare hade behövts.
Sida 2