Prisjakt

Sveos

Medlem sen 2006-08-24
104
Bidrag
16
Hjälpsamröster
1917 (Blu-ray)
Full Star 1
5
(2)
199 kr
S
Sveos
104 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Mycket bra film.

Google Pixel 3 4GB RAM 64GB
Full Star 1
5
(7)
S
Sveos
104 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Jag vet inte varför jag dröjt så länge med att recensera, men jag har haft denna i snart 1,5 år och det är utan tvivel den bästa telefon jag haft. Ren Android, snabb och med väldigt bra kamera, även i dåligt ljus. Den mest driftsäkra androidtelefon jag varit med om, då den inte kraschat eller hängt sig särskilt ofta under den tid jag har haft den. Jag kom från en Pixel 1 till denna och uppskattar dessutom den obegränsade lagringen i originalformat på Google Photo. Om jag skulle anmärka på något är det att den har förhållandevis klent batteri, även om det sällan varit något problem, och att Google anammat lite Apple-idéer som att kräva deras egna varor för att det ska fungera 100%. T.ex. är trådlös laddning i bil mycket långsamt med en tredjepartsladdare. (4,5 om det gick, men avrundar uppåt till 5).

Sennheiser RS 175 Over-ear
Full Star 1
4
(13)
1 990 kr
S
Sveos
104 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Köpte begagnade för att ha uteslutande (?) till TV- och filmtittande för att inte störa resten av familjen. De fungerar mycket bra och det blir bättre än med Bluetooth-anslutning till TV:n (LG Oled). Ljudet är tydligt och verkar täcka hela registret bra även utan extrabasinställningen. Surroundfunktionen känns dock - än så länge i alla fall - mest som en gimmick, fast den kanske visar sig bättre längre fram. Den extra sladdragningen kan upplevas som ett problem, möjligen, om man har tänkt att ha dem framme jämt. Det är dock ett rätt så lättlöst "problem".

Siemens EH651FEB1E (Svart)
Full Star 1
3.6
(9)
4 990 kr
S
Sveos
104 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Fungerar precis så bra och effektivt som en induktionshäll ska. Jag kom från en Husqvarna-modell till den här och jag tycker att reglagen på den här är knepigare. Det är en lite väl "fiffig" process att höja och sänka temperaturerna och ställa in timern, tycker jag. Klassiska reglage med +/- hade varit att föredra, även om den här hällens lösning är bättre om man snabbt behöver sänka temperaturen.

Siemens BF634LGS1 (Svart)
Full Star 1
2.3
(7)
6 214 kr
S
Sveos
104 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Fungerar bra och gör precis det den ska göra, men den är onödigt bökig att ställa in och att det saknas en knapp för snabbstart är för mig obegripligt. Onödigt många pip, dessutom. Sammantaget är den snygg och bra som mikrovågsugn, men det är alldeles för många knapptryck och för mycket vridande på ratten än vad som känns motiverat.

Svensk Hälsokost
Utmärkt
(500+)
S
Sveos
104 omdömen
Bra4 år sedan

Väldigt bra priser på Laktas, som är det jag behöver. Beklagligt att de säljer mumbojumbo som kolloidalt silver, dock.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
S
Sveos
104 omdömen
Bra5 år sedan

Ibland tar det lång tid att få hjälp, men utbudet är relativt bra och vid problem har de aldrig varit svåra att ha att göra med. Jag handlar ofta här och gör det gärna igen.

Philips Series 7000 BT7500
Full Star 1
3.3
(18)
S
Sveos
104 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Blev tvungen att returnera min förra Philips då den drabbades av "trasig plastdetalj" som så många andra drabbats av. Det var inga som helst problem hos Netonnet och jag fick den här och mellanskillnaden i utbyte. Den här är minst lika bra och stabilare konstruerad. Jag är nöjd. Bara 9 stjärnor eftersom dammsugningen inte är helt optimal och det är lite drygt att man måste ta bort skärhuvudet vid tömning av hårstrån.

Philips Series 7000 BT7201
Full Star 1
3.4
(26)
S
Sveos
104 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Inga problem att tala om. Den gamla modellen jag hade var smidigare att tömma, men det är inte jättebesvärligt att tömma den här. Den klipper inte allt hundraprocentigt, men det kan ju lika gärna bero på min skäggväxt. Distanskammen har också lite bekymmer med en del partier när skallen/ansiktet inte är helt slätt, ex mellan mun och haka, där man kan bli tvungen att ställa in lite lägre än man annars använder. Man blir tvungen att passera områden flera gånger, då den inte får med allt på första draget, men det antar jag gäller de flesta trimrar. Redigerat 1/4/19. Nu gick en plastbit av även för mig, men det var inga problem att byta till en annan modell hos Netonnet. Hoppas att den nya är lika bra, men håller bättre. (BT7500).

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
S
Sveos
104 omdömen
OKRedigerades 6 år sedan

För elva år sedan skrev jag omdömet nedanför då jag tyckte att Dustin var helt oustanding. Nu reviderar jag omdömet nedåt. Beställde en laptop på en torsdag före kl. 16 och räknade med att få den på fredagen, så som det var förr. Jag bor 10 mil från Stockholm med motorväg och tåg hela vägen, ändå levererades den inte förrän på tisdagen veckan efter. Dessutom har jag nyligen skrivit ett mejl till dem i ett helt annat ärende - en produktfråga - och efter tre arbetsdagar har jag fortfarande inte fått svar. Således är de inte längre i närheten så bra som jag ger intryck av i mitt gamla omdömde. Så jäkla bra. Det går snabbt och supporten är bra. Det räcker för maxbetyg trots att de inte är billigast.