Prisjakt

Sveos

Medlem sen 2006-08-24
99
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Svensk Hälsokost
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan
Väldigt bra priser på Laktas, som är det jag behöver. Beklagligt att de säljer mumbojumbo som kolloidalt silver, dock.
NetOnNet
Bra
(500+)
Bra
3 år sedan
Ibland tar det lång tid att få hjälp, men utbudet är relativt bra och vid problem har de aldrig varit svåra att ha att göra med. Jag handlar ofta här och gör det gärna igen.
Philips Series 7000 BT7500
Full Star 1
3.5
(14)
497 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Blev tvungen att returnera min förra Philips då den drabbades av "trasig plastdetalj" som så många andra drabbats av. Det var inga som helst problem hos Netonnet och jag fick den här och mellanskillnaden i utbyte. Den här är minst lika bra och stabilare konstruerad. Jag är nöjd. Bara 9 stjärnor eftersom dammsugningen inte är helt optimal och det är lite drygt att man måste ta bort skärhuvudet vid tömning av hårstrån.
Philips Series 7000 BT7201
Full Star 1
3.1
(24)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Inga problem att tala om. Den gamla modellen jag hade var smidigare att tömma, men det är inte jättebesvärligt att tömma den här. Den klipper inte allt hundraprocentigt, men det kan ju lika gärna bero på min skäggväxt. Distanskammen har också lite bekymmer med en del partier när skallen/ansiktet inte är helt slätt, ex mellan mun och haka, där man kan bli tvungen att ställa in lite lägre än man annars använder. Man blir tvungen att passera områden flera gånger, då den inte får med allt på första draget, men det antar jag gäller de flesta trimrar. Redigerat 1/4/19. Nu gick en plastbit av även för mig, men det var inga problem att byta till en annan modell hos Netonnet. Hoppas att den nya är lika bra, men håller bättre. (BT7500).
*Redigerades 3 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
OK
15 år sedan*
För elva år sedan skrev jag omdömet nedanför då jag tyckte att Dustin var helt oustanding. Nu reviderar jag omdömet nedåt. Beställde en laptop på en torsdag före kl. 16 och räknade med att få den på fredagen, så som det var förr. Jag bor 10 mil från Stockholm med motorväg och tåg hela vägen, ändå levererades den inte förrän på tisdagen veckan efter. Dessutom har jag nyligen skrivit ett mejl till dem i ett helt annat ärende - en produktfråga - och efter tre arbetsdagar har jag fortfarande inte fått svar. Således är de inte längre i närheten så bra som jag ger intryck av i mitt gamla omdömde. Så jäkla bra. Det går snabbt och supporten är bra. Det räcker för maxbetyg trots att de inte är billigast.
*Redigerades 3 år sedan
Lenovo IdeaPad 720S-15 81AC000FMX
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Har bara använt den i någon vecka, men än så länge är jag väldigt nöjd. Jag är lite ovan vid den "glattiga" touch-paden och saknar att det inte finns faktiska musknappar, men annars är det bra. Tangentbordet - som är upplyst - är skönt att skriva på och skärmen är bra. Jag skulle vilja kunna få lite mera "punch" i text mot vit bakgrund, men har inte lyckats få till den inställningen. Det mesta handlar nog om vana, dock. Köpte den från Dustin för 9900 när andra tog 1500-2000 mer.
HP Store
Bra
(289)
Bra
3 år sedan
Inga problem de två gånger jag har beställt. Ganska snabb leverans och de jag talade med på telefon i samband med min ena order var trevliga att ha att göra med, även om de lät lite ointresserade i början. Returnerade min andra - ganska dyra order - och det var heller inga problem trots att jag använt laptopen i ett dygn. Avdrag för långsam hantering av returen.
Sportamore
Dålig
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Bra priser och enkelt att såväl handla som att returnera.
VidaXL
Dålig
(233)
OK
4 år sedan
Produkten var som utlovat och leveransen kom fram som den skulle, MEN de behöver se över sin transport. Det går bra att följa den genom DPD, men ingenstans framgår det att man själv måste in och boka leveransen den sista biten med PostNord, inte heller fick jag någon avisering från PostNord att den faktiskt redan fanns att hämta, utan jag frågade på chans när jag var där och hämtade ett annat paket. Klart folk blir sura som enligt recensenterna nedan om de inte får reda på att de kan hämta sina grejer.
Oral-B Genius 9000s Sensi UltraThin
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Nu har jag absolut ingenting att jämföra med vad gäller eltandborstar då jag aldrig ägt någon tidigare, men trots min inledande skepsis är detta en utmärkt tandborste. Smidigt med tidräknaren och tryckvarnaren och lite roligt - men samtidigt lite onödigt - med appen. Batteritiden kunde vara lite bättre. Nu är det litium och den verkar räcka längre än andra eltandborstar, men ändå. Den tar dessutom lång tid på sig att ladda fullt.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 2