Prisjakt

Sveos

Medlem sen 2006-08-24
99
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Sony WH-1000XM3
Full Star 1
3.9
(163)
2 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan
Jag har två par. Ett par på jobbet och ett par hemma. Utmärkta hörlurar på alla sätt, men jag har inte testat att använda dem med sladdanslutning. Har hört att de ska vara sämre då. Bra ljud- och brusreducering och bra ljud och bra funktioner. De sitter bra även om det förstås blir varmt efter ett tag.
mQuvée WineExpert 24 (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(1)
6 295 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Jag som skriver har inte erfarenhet av några andra vinkylar än den här, men den är så som jag förväntade mig. Den har dubbla temperaturzoner - men man kan inte välja själv att man vill ha den övre som varmare, för det måste vara den nedre - vilket är bra för olika typer av förvaring. Den är förhållandevis tyst. Den låter en del när kompressorn drar igång, men annars knäpptyst. Min enda invändning är att den inte rymmer flaskor som inte är av standardstorlek på ett bra sätt, t.ex. Champagne/Cava och att nedersta hyllan är på tvären, men det beror på kompressorns position.
Stelton EM77 1,5L
Full Star 1
3.3
(1)
665 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Det är en vattenkokare och den kokar vatten snabbt. Förhållandevis tyst (mullrar mer än "skramlar"), men inte ljudlös. Enligt Råd & Rön stänger den av blixtsnabbt vid uppkok, men det vet jag inte om jag håller med om. Någon sekund extra är dock inte hela världen. Stör mig mer på det ljudliga "knäpp" som kommer 20-60 minuter efter användning.
Roborock S6 MaxV
Full Star 1
4.3
(43)
4 299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Den är inte perfekt, då den inte kommer åt riktigt överallt. Klarar (förstås) inte låga utrymmen under en del möbler och den har lite problem med smuts längs trösklar, samt missar då och då en del annat skräp. I övrigt är det en fantastisk liten maskin som kan styras på många sätt och som gör att man slipper plocka fram den andra dammsugaren så ofta. När man tömmer behållaren blir man väldigt förvånad över hur mycket som sugits upp.
Sonos Beam
Full Star 1
4
(43)
4 404 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Jag är mycket nöjd med mitt köp,trots kritiken nedan, då det skulle vara en passande kompromiss för att ersätta ett 5.1-system. Jag använder den tillsammans med en Sonos Sub, så min recension baseras på att jag använder dem tillsammans. Lätt att installera och lätt att placera, men jag tycker att det är bedrövligt att den inte har stöd för DTS. Det är förstås inget problem om man bara har den till TV-ljud, men det blir onödigt meckigt och sämre ljud om man ska se en Blu-Ray som enbart har DTS. Även till musik fungerar den tillfredsställande.
1917
Full Star 1
4
(2)
49 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Mycket bra film.
Google Pixel 3 64GB
Full Star 1
4.6
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Jag vet inte varför jag dröjt så länge med att recensera, men jag har haft denna i snart 1,5 år och det är utan tvivel den bästa telefon jag haft. Ren Android, snabb och med väldigt bra kamera, även i dåligt ljus. Den mest driftsäkra androidtelefon jag varit med om, då den inte kraschat eller hängt sig särskilt ofta under den tid jag har haft den. Jag kom från en Pixel 1 till denna och uppskattar dessutom den obegränsade lagringen i originalformat på Google Photo. Om jag skulle anmärka på något är det att den har förhållandevis klent batteri, även om det sällan varit något problem, och att Google anammat lite Apple-idéer som att kräva deras egna varor för att det ska fungera 100%. T.ex. är trådlös laddning i bil mycket långsamt med en tredjepartsladdare. (4,5 om det gick, men avrundar uppåt till 5).
*Redigerades ett år sedan
Sennheiser RS 175
Full Star 1
3.7
(11)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Köpte begagnade för att ha uteslutande (?) till TV- och filmtittande för att inte störa resten av familjen. De fungerar mycket bra och det blir bättre än med Bluetooth-anslutning till TV:n (LG Oled). Ljudet är tydligt och verkar täcka hela registret bra även utan extrabasinställningen. Surroundfunktionen känns dock - än så länge i alla fall - mest som en gimmick, fast den kanske visar sig bättre längre fram. Den extra sladdragningen kan upplevas som ett problem, möjligen, om man har tänkt att ha dem framme jämt. Det är dock ett rätt så lättlöst "problem".
Siemens EH651FEB1E (Svart)
Full Star 1
3.5
(7)
4 059 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Fungerar precis så bra och effektivt som en induktionshäll ska. Jag kom från en Husqvarna-modell till den här och jag tycker att reglagen på den här är knepigare. Det är en lite väl "fiffig" process att höja och sänka temperaturerna och ställa in timern, tycker jag. Klassiska reglage med +/- hade varit att föredra, även om den här hällens lösning är bättre om man snabbt behöver sänka temperaturen.
Siemens BF634LGS1 (Svart)
Full Star 1
2.2
(7)
4 952 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Fungerar bra och gör precis det den ska göra, men den är onödigt bökig att ställa in och att det saknas en knapp för snabbstart är för mig obegripligt. Onödigt många pip, dessutom. Sammantaget är den snygg och bra som mikrovågsugn, men det är alldeles för många knapptryck och för mycket vridande på ratten än vad som känns motiverat.
Sida 1