Prisjakt

Morrie

Medlem sen 2006-08-07
31
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300 7,6L
Full Star 1
5
(1)
1 990 kr
M
Morrie
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Tipp topp! Smidigt med 2 stora kärl så man kan laga olika saker samtidigt! Enkel att använda och göra ren. Rekommenderas!

Webhallen
Utmärkt
(500+)
M
Morrie
31 omdömen
Dålig2 år sedan

Tappat mycket det senaste året gällande priser, Lagersaldo, tillgänglighet m.m. Väldigt tråkigt!

JBL Bar 9.1
Full Star 1
3.8
(28)
9 990 kr
M
Morrie
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Väldigt praktiska. Använd bakhögtalarna när du behöver de och docka tillbaka när de inte behövs. För oss åker de fram under helger när det blir en del serie/filmtittande och sitter på sin plats under vardagar. Ibland tar omgivnigsljudetljudet i filmer över dialogen och då behöver man stänga av smart mode som ökar massa ljudparametrar. Detta fick jag läsa till mig på forum och med smart mode OFF så får du både bra omgivningsljud och dialog. Smart mode ON verkar dock vara default. + Praktisk + Grymt ljud för oss vanliga icke-experter + Lättanvänd kontroll + Chromecast - Ingen app för ljudjusteringar - Smart mode ON som default. - Stoor baslåda Rekommenderas varmt!

LG OLED65CX6 65" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.6
(51)
M
Morrie
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Mycket nöjd med mitt köp! 2020 års TV! Att komma till denna TV från 2012 LCD-modell är en känsla som är svår att beskriva. +Svärtan +HDR material +Konsolspelande +E ARC +HDMI 2.1 -TV högtalarna -Kort stativ vilket gör det omöjligt att ha en soundbar framför (Soundbaren täcker för TVns nedre del). -2 kontakter går rakt in i TVn bakifrån, försvårar ultra slim väggmontering. -Inställningarna är svåra att spåra och inte alltid lätt att hitta rätt. Bilden är det som gör att den får 5 av 5. Inte alls så ljuskänslig som jag trodde, en av mina farhågor med OLED. Både tittat på film och spelat spel i dagsljus (TVn står ca 1.3 meter från 2 fönster).

Jabra Elite 75t Active Wireless In Ear
Full Star 1
3.5
(55)
M
Morrie
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Njää, väldigt besviken på dessa! Kommer från Galaxy Buds och köpte dessa till träningar för dess IP klass. 75T har så dålig kontakt med telefonen eller garmin klockan att det ibland känns som ett måndagsexemplar (har senaste sw på alla enheter). Det kan räcka med att telefonen är i byxfickan för att det ska glitcha till flertalet gånger. Har man telefonen på ett bord blir man snabbt påmind att telefonen inte är med då det hackar till efter bara några meter. Med mina buds kan jag komma 4x längre innan den hackar. Trodde jag helt skulle släppa Galaxy budsen men behåller de för vardagen och 75T till träningarna. Synd att butikerna tagit bort öppet köp på in ear - annars hade de åkt tillbaka direkt. Enda plusen är att den tål vatten och damm samt att ANC fungerar över förväntan!

Electrolux Well S7 WS71-4
Full Star 1
2
(1)
M
Morrie
31 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Njää... gör inte alls vad den ska. Lämnar fula ränder och suger knappt upp vattnen som samlas vid svep. Känns för klen i motorn. Endast använd 1 gång och jag undrar ifall det blir fler...

Adlibris
Dålig
(500+)
M
Morrie
31 omdömen
Usel6 år sedan

Får efter 2 veckor veta att varan jag beställt och som fanns på lager är slut! Hur kan ni ha fel lagerstatus på en onlineshop? Hur kan det dröja 2 veckor innan ni upptäcker det? Tack och hej, leverpastej!

Moccamaster KB40 AO
Full Star 1
5
(2)
M
Morrie
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Gör vad den ska! Varmt kaffe med rätt bryggtemeratur ger bra kaffe! Snygg design. Snabb bryggtid! Ganska liten i storlek jämfört mot andra moccamasters. Inget dropstopp, varken auto eller manuell. Trodde KB stod för att det ska finnas!?!? Läs på innan så du får en maskin som uppfyller dina behov. Denna uppfyllde mina! REKOMMENDERAS!

Fitbit Charge 2
Full Star 1
3
(32)
59 kr
M
Morrie
31 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Bra funktioner och snygg design men..... Vilken värdelös hållbarhet! Armbanden är så känsliga och går sönder gång på gång. Första gången lyckades jag få nya på garantin men efter det har 2 till gått sönder. Detta inom 18 månader. Jag använder den normalt och har den inte på under träningar så som fotboll och dylikt. Nu har jag också slutat sova med den då inte håller när man vrider och vänder på sig. Rekommenderas inte!