Peffati

Medlem sen 2015-10-02
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan

Bra utbud, billiga priser och det bästa av allt är att de levererar fraktfritt med Instabox så man bara kan gå och hämta ut varorna snabbt och enkelt!

Kabelbutiken
Utmärkt
5 år sedan

Snabb frakt, smidiga betalningsalternativ, billiga priser och varorna kom i helt skick! Kan inte klaga på något med mitt köp!

Russell Hobbs Illumina 20160 1,7L
Full Star 1
3
(2)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Gör sitt jobb! Låter inte mycket, praktiskt med färgindikator för temperatur, robust byggd och temperatursintervallerna är så praktiskt när man vill skifta mellan att koka vatten till t.ex te, pasta eller välling. Ljuset är inte besvärligt alls. Det enda som kanske kunde införas är en ljudsignal när vattnet har nått sin temperatur och att man inte ska behöva trycka två gånger för att starta uppvärmningen (man får trycka en gång för att väcka vattenkokare och en gång till för den temperatur man vill ha) Man får det man betalar för i kvalité

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Snabba leveranser och trygg support. Har beställt produkter till och från i 3-4 års tid och har aldrig haft problem. - De är väldigt tydliga när det kommer till info före köp, villkor under köp och bevakning efter köp. - Varorna är alltid välpacketerade - Bra priser och är uppdaterade med det senaste på marknaden

Creative EP-630 In-ear
Full Star 1
4.2
(500+)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bekväma öronkuddar och helt okej ljud för att endast lyssna på radio/podcast och ev. lågbas-musik som jag gör! Ena öronsnäckan tappade ljudet med ca 40% efter ett år men det kunde jag stå ut med. Nu har kopplingen för den andra öronsnäckan glappat totalt så det är dags för att köpa ett par nya. Självklart blir det samma par för jag kör på det bekvämaste att köpa samma modell man är familjär med (priset har ju också ett finger i spelet här!)