Kategorier
Prisjakt

VoodooExtreme

Medlem sen 2006-07-25
13
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Stadium webbshop
Dålig
(395)
Bra
2 år sedan*
Bra medlemspriser, och snabb leverans! Dock lite krånglig kassa online.
*Redigerades en månad sedan
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
2 år sedan*
Årets sämsta ehandlare? Numera även känd från Aftonbladet: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Ql68LQ/julilska-mot-adlibris-jag-ar-sa-forbannad Beställde min produkt den 29:e november som enligt hemsidan fanns i lager med en förväntad leveransdag 7-13 dec. Orderstatusen har sedan skjutits upp och fått "förväntad leveransdag: 18 dec" med status "hanterad hos Adlibris" till "Leveranstid: Det tar längre tid än väntat" med status "inväntar produkter från leverantören". På förmiddagen ä 19/12 så kan man inte ens komma åt orderstatussidan. Det står bara "laddar" Under all kritik! Uppdatering: på eftermiddagen 19/12 fick jag ett mail från Adlibris: Vi måste tyvärr meddela att nedanstående produkten inte kommer att levereras till dig då den är tillfälligt slut hos vår leverantör: Vi har avbeställt den här produkten från din order och den kommer inte att skickas till dig automatiskt vid ett senare tillfälle.
*Redigerades 2 år sedan
Telldus Plug-In Switch On/Off (311912)
3
(20)
289 kr
4 år sedan*
Köptes ihop med en Tellstick ZNet Lite V2. Fungerar bra. Sitter på ca 10 meter avstånd från styrenheten och fungerar klockrent!
*Redigerades 4 år sedan
Telldus TellStick ZNet Lite V2
3.4
(43)
849 kr
4 år sedan*
Uppdaterade precis från min trotjänare Tellstick Net som jag haft i många år. Nya Tellstick ZNet Live V2 fungerar på samma sätt, men med möjlighet att styra Z-wave-enheter med.
*Redigerades 4 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Dålig
4 år sedan*
Beställde 2 julklappar 10/12 för att vara ute i god tid innan julafton. Idag 19/12 så har 1 av varorna skickats, men inte kommit fram. Något kollinummer går inte heller att se på "Mina Sidor". Vara #2 står fortfarande som "behandlas". Gick in på CDON's hemsida kl. 08:00 och möts av följande meddelande på kundtjänstsidan: "Just nu har vi längre svarstider än vanligt när du kontaktar oss via e-mail, för närvarande svarar vi på e-mail som kom in på eftermiddagen den 13 december." Blir INTE fler beställningar från CDON. Edit: Fick nu tag i kundtjänst via deras chatt (som tydligen öppnar 9:00, trots ingen info om detta på sajten). De kunde informera mig om att båda skickats, men inget kollinummer gick att få pga. förseningar. Edit 2: 23/12 kom sista paketet fram.
*Redigerades 4 år sedan
LG Watch Urbane
3.7
(10)
6 år sedan*
Jag har bara haft min i 1 dag, men min första reaktion är att det är en gedigen och välbyggd Android Wear-klocka. Positivt * Snygg! * Snabb * Levereras med Android L (5.1.1) Negativt *Dålig synbarhet på skärmen i utomhus (gäller OLED-skärmar generellt)
*Redigerades 6 år sedan
Logitech diNovo Mini (SV)
3.9
(114)
13 år sedan*
Något okänslig touchpad, annars verkar den toppen.
*Redigerades 9 år sedan
eNemo
Utmärkt
(324)
Utmärkt
9 år sedan*
Bra och förtroendegivande hemsida med utmärkta videogenomgångar på utvalda produkter var ett av många själ till att vi valde att beställa våra nya vitvaror: Bosch ugn och Bosch mikrovågsugn. Ca. 1-1½ veckas leveranstid vilket är helt ok med tanke på deras låga priser. Vi fick sms från DHL med ett förslag på leveranstid, varpå man kunde sms:a tillbaka om det fungerade för en. Att de inte fick full pott denna gång, berodde på att vår faktura (Klarna) aldrig dök upp, men efter att vi själva tog kontakt med eNemo så skickades denna ut direkt.
*Redigerades 9 år sedan
Fujitsu Myrica PQ42-1
4.3
(22)
13 år sedan*
Fantastisk bild per krona! Kan möjligtvis klaga på att svärtan kunde varit svartare.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1