Prisjakt

Trisse

Medlem sen 2006-07-17
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Rofo
OK
(1)
T
Trisse
4 omdömen
OK8 dagar sedan

Felaktig prisinformation på Prisjakt - priserna är exklusive moms...

Trademax
Bra
(500+)
T
Trisse
4 omdömen
Uselen månad sedan

UTEMÖBLER ENDAST FÖR INOMHUSBRUK Tyvärr mycket besviken på Trademax. Köpte ett vitt Oaxen Matbord 180 cm för utebruk, men efter endast en säsong har vi stora färgsläpp på flera ställen på bordsytan. Trademax vill inte ta ansvar för detta, trots att bordet förvarats under tak. Man hänvisar till en instruktion (som jag inte sett) att utemöbler ska förvaras i ett isolerat utrymme. Jag har haft många utemöbler genom åren och förvarat dem på samma sätt, men aldrig haft problem tills nu. Känns riktigt tråkigt att gett flera tusen för ett fint bord som inte ens håller en säsong, och att Trademax inte inser att utemöbler brukas utomhus. Kan därför inte rekommendera köp därifrån, om man inte gillar att slänga pengarna i sjön.

Electrolux Home
T
Trisse
4 omdömen
Dålig2 år sedan

Min recension är tyvärr bara av Electrolux Home's oförmåga att leverera en produkt som inte är transportskadad. För andra gången har jag rest 7 mil enkel resa sam anpassat mitt arbete för att ta emot installatörerna, och ännu en gång är produkten skadad. Jag har beställt inklusive installation, men i bägge fallen kunde installatörerna själva konstatera att spisen var skadad och inte gick att använda. I dagsläget står köksrenoveringen stilla och min dotter kan inte flytta in i sin nya lägenhet. E-lux support ringde och informerade mig om att spisen inte gick att få förrän tidigast om ytterligare sex veckor, varvid jag avbeställde varan...

Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
T
Trisse
4 omdömen
Usel3 år sedan

Tyvärr ingen positiv upplevelse av returhanteringen. Köpte fel typ av vattenpip och att returnera den kostade inte 49 SEK som det står på deras hemsida utan 99 SEK. De kräver dessutom att man skickar med företagspost.